Fischere, tys tomu dal !

7. 03. 2010 19:14:38
Jak se teď říká mezi lidmi, jsou to tam prý všichni parchanti, protože dokázat za 20 let zruinovat ekonomiku země a ještě ji dostat do dluhů, je buď blbost, nebo zlodějna. Za to by se prý měli stydět všichni, co se na tom podíleli ! Měli by prý honem zdrhnout domů, neukazovat se a raději se zahrabat do těch svých financí, co si nakradli. Zkrátka lidi, jsou tak trochu, „od huby“, zejména ti nezaměstnaní, kterých kvapem přibývá ! ------- Rozhodl jsem tento petit ponechat v úvodu mých článků, týkajících se politiky do sněmovních voleb, aby si všichni voliči ve volbách uvědomili, že není jiná cesta ke změně politiky, než vystavit parlamentním stranám ve volbách jednoznačně stop! Volme všichni neparlamentní strany ! Tímto způsobem je tam dostaneme! Za čtyři roky, politické strany a politiky, kteří se neosvědčí, znovu nezvolíme ! -------- Vyčistíme tím politickou scénu. Dosáhneme změny politiky i přes překážky, které současná politická garnitura, klade neparlamentním stranám. Volte pravicové, či levicové neparlamentní strany ! Důležitá bude skutečnost nevolit současné parlamentní strany ! Tím současné neschopné politiky vyhodíme z jejich pohodlných křesel ! Jinak se změny politiky, nikdy nedočkáme !

Je ta česká hospoda lepší informační zdroj, než Internet ?

Tak o tom přemýšlím obvykle druhý den, po návštěvě některé z českých hospůdek. Ono to české pívečko je trochu nahořklé, ale je v něm nějaké kouzlo, které rozvazuje lidem jazyk. Různé názory, různé výklady a někdy i vášně. Minul jsem stůl za vchodem do hospůdky, jehož osazenstvo se, ještě zabývalo výsledky našich hokejistů na olympiádě. Růža měl prý dobrou taktiku, že pustil Rusy přes nás. Měli jsme postoupit přes Lotyše a převálcovat Finy. Prý byla smůla, že jsme nedali Finům první gól. Myslím, že to byl celkem rozumný názor. Bylo tam plno a tak jsem šel trochu dál.

U většího stolu seděla spousta chlapů. Asi montéři ze stavby.

Samá vazba, člověk by se s nimi nechtěl dostat do křížku.Tak jsem se usadil u vedlejšího stolu a dal si pivo. No a co neslyším, probírali politiku a pěkně nahlas. Fischer je prý pěkný šmejd a německý nácek. Prý je plnokrevný sudeťák a příbuzný Rakušáka Adolfa, co tady řádil za Druhé světové války. Trochu jsem se lekl, že zase řeší zdanění benefitů. Uvažuji, to snad není možné, vždyť ten Fischer udělal co mohl, aby vyšel odborářům vstříc a aby lidi nebyli otravováni, nějakou zbytečnou stávkou. Vždyť to není žádný sudeťák, ale obyčejný slušný Čech židovského vyznání, který nemůže mít s nácky nic společného. Tak proč se ti chlapi na něj, tak rozčilují?

Mělo to pokračování. Rakušáci jsou prý stále součástí Německé říše

a lezou německým sudeťákům do zadku. A to jsem to, upravil do slušné formy. Šlo o nějaký dopis sudeťákům. Za Druhé světové války prý byli Rakušáci, jako příslušníci Německé říše, taky pěkní fašouni a náckové. Němci jsou prý dneska pěkně vykutálení, protože ve spolku s Rakušáky a svými společnými hypermarkety obsazují celou EU, kde prodávají svoje potraviny z německých a rakouských velkovýroben. Pak se není co divit, že jsou úspěšní vývozci. Prý celá EU, baští jejich potraviny a ostatní země, jako hlupáci, místo výroby vlastních potravin, Němcům a Rakušákům, dováží levné suroviny. A to prý těm ostatním nalinkovali různé výrobní a dovozní limity, aby nemohli být, bez jejich velkovýrobních potravin, soběstační. Čím bude EÚ větší, tím budou prý vydělávat víc. Pak se prý nelze divit, že Němci a Rakušané si dělají v EU co chtějí. Francouzi a Angličané to nevědí, ale jsou prý úplně na vedlejší koleji. Dal jsem si druhé pivo a poslouchal dál.

Je prý tady plno sudeťáků a už zase, jako při okupaci,

se ukazuje spousta našich přiblblých českých podrazáků a kolaborantů, kteří Němcům a Rakušanům dělají špinavé slouhy. To prý nejen mezi obyčejnými lidmi, ale prý i mezi těmi historickými, kulturními a mediálními osobnostmi. Prý prosazují zrušení dekretů presidenta Dr. Edvarda Beneše. Dokonce to má v plánu, nějaká strana liberálů. Měli by se prý hezky, česky profackovat, aby věděli ke kterému národu patří a vážili si české historie ! Čechy patří Čechům a Moravákům a nikoliv nějakým ublíženým Němcům a Rakušákům. Podělali se svým Adolfem válku, hrdě se hlásili k Německé říši a tak, ať si prý užívají ten svůj německý ráj a necpou se do Čech ! Komunisti, než nám Američani vrátili zlatý poklad, prý museli vyrovnat veškeré dluhy republiky související s poválečným znárodním a přesto naše hloupé soudy chtějí nadále vracet, či vracejí majetek bývalé šlechtě a zahraničním vlastníkům. Ostatně ten vrácený zlatý poklad od Američanů, už prý naši noví politici, stačili rozkrást. Tak už prý nemáme žádný poklad, za to máme bohaté politiky! Hergot, ti chlapi mají, spoustu témat k diskuzi.

Prý pro blbost našich politiků, zákonodárců a úředníků,

si na základě našich přiblblých zákonů a smluv, z nás celá Evropa dělá srandu a dojnou krávu. Restituce, majetkové, či územní nároky, různé mezinárodní arbitráže a rozhodčí řízení. Ty smlouvy a jejich dodatky prý jsou tak blbé, že musí být přísně tajné a to prý na obecní i státní úrovni! Prý by měli taky utajit, ty přiblblé zákony, co zplodili. Beztak se v nich nikdo nevyzná ! Tak to prý nemůže jít dál. Buď dojde k rovnoměrnému rozprostření výroby na všechny státy EU a k postupnému vyrovnání životní úrovně, nebo nakonec skončí celá EU na hnoji. Prý ten evropský moloch nejde dohromady. Některý státy na tom molochu vydělávají, některé prodělávají a ještě k tomu, každý mluví jinak. Zkrátka žádná vysněná Americká unie. Dal jsem si ještě třetí pivo, ale poslední a poslouchal dál.

Němci prý chtějí, aby jim na vyrovnání dluhů,

Řekové prodali část svého území, odprodejem některých řeckých ostrovů. Prý to ani u nás nebude dlouho trvat a budeme muset na úhradu úroků z našich dluhů odprodat ČEZ. Nakonec nám prý Němci nabídnou, abychom jim na zaplacení rostoucího dluhu, odprodali Sudety. No potěš Bůh, tak to jsem ještě neslyšel. No a to ještě není všechno. Prý němečtí policajti chtějí, aby jim naši řidiči při silničních kontrolách čůrali do zkumavek. Přitom ti Němci a Rakušáci nám sem, bez jakékoliv kontroly prý dovážejí komunální a chemické odpady, které nám špiní a zasmraďují celá naše území. Prý místo toho, aby si dělali spalovny v Německu, či Rakousku a čuchali ten smrad, tak je raději postaví u nás. Prý nějaká Bursíkova loby. Alespoň prý budeme vědět jak smrdí jejich odpad. Ještě jim, prý za to budou, naši politici děkovat. No a abych nezapomněl, nakonec mi to došlo ! To nemluvili o našem předsedovi vlády Fischerovi, ale o tom presidentovi Rakouska Fischerovi ! Pěkně jsem se zmýlil ! Jak to bylo dál nevím. Bylo už pozdě. Zaplatil jsem a šel domů.

Tři piva úplně stačí a je o čem přemýšlet !

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 7.3.2010 19:14 | karma článku: 13.77 | přečteno: 880x

Další články blogera

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 32.96 | Přečteno: 909 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 23.60 | Přečteno: 628 | Diskuse

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma článku: 15.88 | Přečteno: 553 |

Jiří Čumpelík

Dohoda mezi ČR a USA o spolupráci v oblasti obrany

Dohoda, či smlouva je zcela jasná. Proto je trochu divné, že někteří poslanci se vyjadřují, jako by nevěděli o co jde i když je dohoda veřejně dostupná na mocr.army.cz.

25.5.2023 v 8:11 | Karma článku: 21.12 | Přečteno: 572 |

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 27.86 | Přečteno: 448 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 26.09 | Přečteno: 1332 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 16.24 | Přečteno: 447 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.28 | Přečteno: 264 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 680 | Diskuse
Počet článků 608 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1696

Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"

 

 

 

 

 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...