„Takový hezký penízky. Lesklý, takový žlutě, žlutě pěkný........"

Tak to jsou věty z důkazního odposlechu proti MUDr. Davidu Rathovi. Opravdu byste se takhle nesmyslně a hloupě bavili, pokud by jste balili, nebo přepočítávali balíčky s pětitisícovkami?

Pokračování:

Pancová: Co má k dispozici. Jo. To bys byl hodnej. Já bych je chtěla i mít takový hezký penízky.
Rath: Takový hezký penízky. Lesklý, takový žlutě, žlutě pěkný. Takový hezký, takový žluťoučký.
Pancová: Jo, jo, abych je měla. Nekazí se to, neplesniví. Můžeš je schovat dobře.
Rath: No, přesně. No, no. Cha, cha,.....
Pancová: Jenom je schovat někam.
Rath: Kam, do kapsičky?
Pancová: Do kapsičky, abych měla na zlý časy. Chi, chi,...
Rath: Cha, cha,...

Divíte se,

že Vrchní soud v Praze vrátil kauzu David Rath k novému projednání kvůli odposlechům?

Nedivte se,

ten záznam, byl s velkou pravděpodobností pořízen v souvislosti s Výstavou Kremelského pokladu, na Pražském hradě, kde ty hezký, zlatý, lesklý a žluťoučký penízky byly k vidění, nikoliv v domku Pancové a Kotta, je sice důkazem, ale důkazem zcela opačným.

Prokazuje,

totiž, že předložené nesouvisející odposlechy byly účelově využity, jako důkazy v rámci obvinění a tedy, že celá kauza proti Davidu Rathu byla směřována především k odstranění Davida Ratha z funkce poslance. MUDr. David Rath určitě není svatý, ale tahle kauza na něho byla pěkně ušitá.

Potvrzuje,

že při přípravě této kauzy s velkou pravděpodobností bylo obdobně manipulováno i s dalšími připravenými důkazy i s připraveným postupem směřujícím k bezprostřední expedici poslance MUDr. Davida Ratha přímo do vazby, bez ohledu na jeho poslanecký mandát.

Pochybujete?

Tak si přepočítejte svoje papírové penízky a říkejte si přitom „Takový hezký penízky, lesklý, žluťoučký...“ a manželka, či někdo jiný, si zaťuká na čelo a zeptá se jestli nejste „nemocný“....!

Zajímavé

by bylo vědět, kdo v tom má prsty, kdo to připravoval, kdo to financoval a kdo si v tomto státě dělá co chce a je schopen zlikvidovat i nepříjemně drzého poslance. Koho se bude týkat další politická kauza?

Že by drzého

ministra financí Andreje Babiše, který poukazuje na minulé zlodějny? Pokud se ho nepodaří znemožnit v rámci poslanecké sněmovny, 

tak možná může přijít na řadu zcela jiná kauza.

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 3.2.2017 6:32 | karma článku: 28,49 | přečteno: 1208x