Jiří Čumpelík

Problematická hra s občany, jejich vůlí a jejich zájmy pokračuje...

15. 02. 2017 11:18:38
Vykašlali se na občany, vždyť to jsou jen bezmocné figurky o kterých rozhodují naši novodobí političtí matadoři, kteří se drží svých přeplacených křesel a jsou schopni udělat cokoliv jen proto, aby se v těch křeslech udrželi.

Vykašlali se na sliby i koaliční smlouvu,

ve které se zavázali předložit ústavní zákon o obecném referendu na základě lidové iniciativy, který by umožnil občanům konání referenda o zásadních otázkách fungování státu. Jsou to lháři, kteří nedodržují sliby dané občanům.

Pohrdají základním právem občanů

České republiky, rozhodovat o otázkách týkajících se každého občana, národa i státu. Měli by se stydět všichni dohromady Bohuslav Sobotka ČSSD, Andrej Babiš ANO i Pavel Bělobrádek KDU-ČSL.

Pokud neplní sliby, které dali nám občanům,

tak podvádějí občany všichni dohromady. Teď by zase chtěli, abyste je znovu zvolili. Necítí se trapně? Budete tak naivní a budete je znovu volit? Opravdu si Sobotka myslí, že rychlodráha do Drážďan, nebo uplatňování inkluze na školách je přednější, než právo občanů rozhodovat o sobě a o své zemi?

Situace v Evropě je mimořádně vyhrocená,

nejen odchodem Velké Británie z EU, ale i uprchlickou krizí a zasahováním Bruselu do vnitřní politiky jednotlivých států, zejména ve střední a východní Evropě. Přichází chvíle kdy naši občané by měli rozhodovat v referendu o zásadních problémech a o dalším směřování naší země. To není věcí tupých politiků, ale všech našich občanů. Nebo na nás naši politici ušijí další podraz?

Německo přebírá rozhodující moc v EU

a bude nyní v rámci německého pořádku, za asistence Francie prosazovat Zásadní sjednocení států EU do Jednotné politické unie; sjednocení armád jednotlivých států, včetně tajných služeb pod jedno velení unie; zavedení jednotného zákonodárství v rámci unie; sjednocení daňového systému v rámci unie; zavedení jednotného vízového režimu v rámci unie s právem rozhodovat o redistribuci imigrantů do jednotlivých států; zavedení jednotného trestního zákoníku v rámci unie; zavedení jednotné měny v rámci unie i zavedení jednotné společné hranice unie nahrazující hranice jednotlivých států unie. Velmi se pospíchá, neboť Francie po volbách možná z EU odejde stejně, jako Velká Británie.

Nastávají vážné historické okamžiky,

ve svých důsledcích podstatně přesahující Lisabonskou smlouvu o kterých by neměli rozhodovat politici, ale právě občané v celostátním referendu. Občané musí rozhodnout, zda si chtějí zachovat svoji svobodnou republiku, či zůstat v unii, v níž prakticky bude rozhodovat Německo. Naše historie s Německem se téměř opakuje. Válka s Ruskem je taky na spadnutí. Najdeme si svoji cestu, či společnou cestu s V4, nebo zapadneme do Němci řízené unie, či říše?

Není to žádná legrace,

ale velmi vážná bezprostřední realita. Nedbali jsme slov T. G. Masaryka a dopustili jsme rozpad společného státu Čechů a Slováků, Československa. Nechali jsme si rozkrást a rozprodat náš průmysl. Bude se nám těžko dýchat v unii i mimo unii. Němci nám v unii nic zadarmo nedají a rozhodovat se bude v Německu. Bohatnou budou Němci, kteří už dnes vlastní podstatnou část našich podniků i nadnárodní společnosti a nám zůstane jen ten chudý zbytek, ale možná ještě i ta naše krásná vlast.

Závisí teď jen na vás všech, zda tato země bude ještě patřit nám, Čechům!

Autor: Jiří Čumpelík | karma: 34.92 | přečteno: 970 ×
Poslední články autora