Andrejko Babiš, stát, jako firma a ekonomický tygr Evropy

Zkuste si z ořezaných větví postavit Čapí hnízdo na zahradě. Povedlo se, průměr cca 6 m a výška cca 3 m. Na vchod, ani na východ nezbyly síly. Bez Evropských dotací to nemá tu potřebnou šťávu.

Klaus toho tygra pohřbil hodně brzo.

Stavět tygra na tom, že všechno rozprodám a rozdám, opravdu nejde. Peníze zmizely a z tygra se stal chcípáček, blížící se rozvojové zemi. Několik schopných podnikatelů to nezachrání. Zisky jdou do Němec a Němci si rochní v blahobytu. Čím víc zemí bude v EU, tím víc zisků bude plynout do Němec z privatizovaných a zakoupených rentabilních podniků i z německých nadnárodních obchodních řetězců.

Andrejko se naštval.

Šikovný a chytrý podnikatel, který uměl využit možnosti, si vybudoval prosperující holding. Dívat se na to, jak to ti naši politici patlají a vedou ten stát od deseti k pěti, už nevydržel. Dokázal udělat Božský zázrak i bez církve a požehnání. Z deficitního rozpočtu, udělal přebytkový rozpočet a to ještě dělal pokladníka pro rozhazovačné partnery ČSSD a KDU-ČSL, kteří si ještě stále myslí, že ten stát a jejich kapsy, živí státní a veřejný sektor.

Proč neřídit stát, jako firmu,

když to funguje. Dokázali to i komunisté. Komunistický státní kapitalismus, byla v podstatě holdingová firma, která vyráběla vše potřebné, rozvíjela infrastrukturu, rozdělovala zisky a zaměstnávala všechny lidi. Komunistický holding měl, ale své problémy. Zbytečná totalitní politická buzerace, neustále rostoucí politická, státní a veřejná byrokracie, zaostávání, neexistující podpora drobného podnikání, nedostatek lidí ochotných fyzicky pracovat, hloupá ztráta východních trhů a nakonec podstatná stará zátěž revolučních zločinů z 50 - let.

Andrejko není hloupý,

nikoho popravovat nebude a revoluci nepotřebuje. Už teď má přehled, kde se ty penízky tvoří, točí a kudy cestují. Nepotřebuje potlačovat nižší a střední podnikatelský stav, ale naopak ho využívat pro rozvoj podnikání a aktivity lidí. Potřebuje držet pod palcem velké firmy a velké peníze. Potřebuje rozhodným způsobem aktivovat reprodukční schopnost společnosti, aby rostla mladá generace a bylo dost pracovníků. To bude stát hodně změn a spoustu peněz. Potřebuje zásadně korigovat státní a veřejnou správu. Pokud nebude dělat hloupé chyby, jako komunistický holding, má se svým řízením státu, jako firmy, v pozici premiéra naději na úspěch. Jenže nikdo nechce starý komunistický režim a proto to řízení státu, jako firmy, musí mít také demokratická pravidla.

Andrejko si,

musí uvědomit, že lidi nejsou hlupáci. Ty demokratická pravidla v současné době zahrnují především závazné referendum občanů, aby občané ve věcech, v kterých chtějí ,mohli rozhodnout pomocí závazného obecného referenda a odmítnutí Muslimských migrantů, které tady zřetelně naprostá většina občanů z podstatných důvodů nechce.

Nejsme Němci,

kteří už mají silnou Muslimskou komunitu a tedy jiné vazby s Tureckem. Český národ je mnohem menší a jeho podstatným zájmem je udržení, historických vazeb, národního vědomí, vlastní kultury, české mentality a především zajištění další národní a státní existence, která je již dnes v podstatě stále více omezována a ohrožena i ze strany EU.

Politické strany,

které se nezavážou akceptovat tato demokratická pravidla, nemají v současné situaci právo cpát se do čela Českého národa. Tady nelze přehlédnout závažnou skutečnost, že slíbený zákon o obecném referendu občanů, uvedený v koaliční smlouvě, politické strany ANO, ČSSD a KDU-ČSL, odmítly realizovat a to je podstatný důvod, proč tyto politické strany nevolit,

pokud nezmění svoje pohrdání názory občanů, tedy jejich pohrdání Českým národem.

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 17.4.2017 11:15 | karma článku: 20,43 | přečteno: 845x