Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Andrej Babiš končit nebude, končit bude spíše Bohuslav Sobotka

Stratégové z Lidového domu, sídla ČSSD, naordinovali Bohuslavu Sobotkovi osvědčenou cestu k jeho vlastní rezignaci, stejně, jako minule, Jirkovi Paroubkovi.

To, že výsledek voleb do poslanecké sněmovny

bude pro ČSSD velmi slabý, již nyní předpokládá většina předvolebních průzkumů a zbytečná ztráta potenciálního silného koaličního partnera ANO, odsune ČSSD do opozice. Po tom, co teď předvádí ČSSD je těžko myslitelné, že by si Andrej Babiš po volbách ještě podal s Bohuslavem Sobotkou ruce. Prohra ČSSD ve volbách a návrat do opozice, bude znamenat jediné, rezignaci Bohuslava Sobotky z  vedení ČSSD.

Představa vytvoření společné koalice proti ANO,

znamená logické spojení s komunisty a navíc spojení s ODS, či TOP 09, což by znamenalo totální rezignaci na program ČSSD. Spoléhání na KDU-ČSL + STAN je chybné, protože KDU-ČSL se svojí zaslepenou podporou pokřivených Církevních restitucí a se svojí pravicovou politikou, nemá příliš šancí na svůj toužebně očekávaný volební zisk. Andrej Babiš si s klidem počká na vítězný volební výsledek bez ohledu, zda bude ve vládě, nebo mimo vládu. Jako nový budoucí premiér vlády, si jistě vybere jiného partnera, než ČSSD v čele s Bohuslavem Sobotkou.

Předvádění ramen Bohuslava Sobotky

na domácí politické scéně vyvolává pouze úsměv, v porovnání s jeho úslužným postojem k přání madam Merkelové a EU. Nikdo není zvědav na odhadovaný počet 20 tisíc Muslimských migrantů a další roční příděl z předpokládaného přílivu migrantů z Afriky do Evropy, v počtu 200 tisíc ročně a to bez ohledu na existenci kvót. Polsko a Maďarsko Muslimské migranty zásadně odmítly, Česko s Bohuslavem Sobotkou nikoliv a po volbách můžeme být překvapeni s tím, že se s tím nedalo nic dělat a že musíme taky brát Muslimské migranty v rámci evropské solidarity. Česko vedené Bohuslavem Sobotkou, nemá ani zájem na úpravu smluv EU a slovy premiéra Bohuslava Sobotky, chceme být v hlavním proudu EU přesto, že už od počátku jsme spolu s V 4 na chvostu starých zemí EU a spíše jenom úslužně posloucháme, co máme a co nemáme dělat tak, aby to vyhovovalo zájmům především Německa, samozřejmě v souladu Lisabonskou smlouvou.

Problémem Bohuslava Sobotky

je neplnění slibů ČSSD. Přes znění koaliční smlouvy nebyl přijat zákon o Obecném referendu občanů podporovaný i presidentem ČR Milošem Zemanem. ČSSD neprosadila úpravu Církevních restitucí a ze slibovaných zákonů o majetkových přiznáních a neziskových nemocnicích zůstaly v podstatě, téměř nic neřešící zmetky. Lidé nemají rádi manipulace. Přestaňte obelhávat občany. Lidé si pamatují nesplněné sliby i nezřízené platy politiků, či různých manažerů, slovy představitele KDU-ČSL, které dojí stát i shromažďováním různých svých placených funkcí, jako například Jiří Čunek, rovněž z KDU-ČSL.

Pokud chce Bohuslav Sobotka předvést ramena,

tak musí na úrovni EU zásadně odmítnout přijímání Muslimských migrantů a přijít se zásadními změnami ve společnosti tak, aby i bez Ukrajinských a Vietnamských migrantů byla zajištěna, alespoň nezbytná demografická reprodukce našeho Českého národa. To není legrace, ale jde o probíhající vážné ohrožení národní existence! To nevyřeší snaživé zvyšování přídavků na děti. To musí řešit zásadní změny v oblasti školství, v sociální oblasti i v celé společnosti a to i bez ohledu na případný nesouhlas EU. Pokud to nepochopí ani současný premiér České vlády,

tak je potom zcela zbytečné volit ČSSD.

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 29.4.2017 10:08 | karma článku: 42,11 | přečteno: 2658x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 15,04 | Přečteno: 263x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,78 | Přečteno: 692x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,21 | Přečteno: 939x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma: 23,75 | Přečteno: 637x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma: 15,88 | Přečteno: 559x | Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Sami máme málo. Evropa váhá nad systémy protivzdušné obrany pro Ukrajinu

23. dubna 2024  19:53

Mnohé evropské státy včetně Francie nejsou ochotné zříci se ve prospěch Ukrajiny svých...

Ursula von der Leyenová přijede v rámci předvolební kampaně do Prahy

23. dubna 2024  19:38

Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová přicestuje v úterý 30. dubna do Prahy. V rámci...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 610
  • Celková karma 23,20
  • Průměrná čtenost 1691x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"