Andrej Babiš končit nebude, končit bude spíše Bohuslav Sobotka

29. 04. 2017 10:08:41
Stratégové z Lidového domu, sídla ČSSD, naordinovali Bohuslavu Sobotkovi osvědčenou cestu k jeho vlastní rezignaci, stejně, jako minule, Jirkovi Paroubkovi.

To, že výsledek voleb do poslanecké sněmovny

bude pro ČSSD velmi slabý, již nyní předpokládá většina předvolebních průzkumů a zbytečná ztráta potenciálního silného koaličního partnera ANO, odsune ČSSD do opozice. Po tom, co teď předvádí ČSSD je těžko myslitelné, že by si Andrej Babiš po volbách ještě podal s Bohuslavem Sobotkou ruce. Prohra ČSSD ve volbách a návrat do opozice, bude znamenat jediné, rezignaci Bohuslava Sobotky z vedení ČSSD.

Představa vytvoření společné koalice proti ANO,

znamená logické spojení s komunisty a navíc spojení s ODS, či TOP 09, což by znamenalo totální rezignaci na program ČSSD. Spoléhání na KDU-ČSL + STAN je chybné, protože KDU-ČSL se svojí zaslepenou podporou pokřivených Církevních restitucí a se svojí pravicovou politikou, nemá příliš šancí na svůj toužebně očekávaný volební zisk. Andrej Babiš si s klidem počká na vítězný volební výsledek bez ohledu, zda bude ve vládě, nebo mimo vládu. Jako nový budoucí premiér vlády, si jistě vybere jiného partnera, než ČSSD v čele s Bohuslavem Sobotkou.

Předvádění ramen Bohuslava Sobotky

na domácí politické scéně vyvolává pouze úsměv, v porovnání s jeho úslužným postojem k přání madam Merkelové a EU. Nikdo není zvědav na odhadovaný počet 20 tisíc Muslimských migrantů a další roční příděl z předpokládaného přílivu migrantů z Afriky do Evropy, v počtu 200 tisíc ročně a to bez ohledu na existenci kvót. Polsko a Maďarsko Muslimské migranty zásadně odmítly, Česko s Bohuslavem Sobotkou nikoliv a po volbách můžeme být překvapeni s tím, že se s tím nedalo nic dělat a že musíme taky brát Muslimské migranty v rámci evropské solidarity. Česko vedené Bohuslavem Sobotkou, nemá ani zájem na úpravu smluv EU a slovy premiéra Bohuslava Sobotky, chceme být v hlavním proudu EU přesto, že už od počátku jsme spolu s V 4 na chvostu starých zemí EU a spíše jenom úslužně posloucháme, co máme a co nemáme dělat tak, aby to vyhovovalo zájmům především Německa, samozřejmě v souladu Lisabonskou smlouvou.

Problémem Bohuslava Sobotky

je neplnění slibů ČSSD. Přes znění koaliční smlouvy nebyl přijat zákon o Obecném referendu občanů podporovaný i presidentem ČR Milošem Zemanem. ČSSD neprosadila úpravu Církevních restitucí a ze slibovaných zákonů o majetkových přiznáních a neziskových nemocnicích zůstaly v podstatě, téměř nic neřešící zmetky. Lidé nemají rádi manipulace. Přestaňte obelhávat občany. Lidé si pamatují nesplněné sliby i nezřízené platy politiků, či různých manažerů, slovy představitele KDU-ČSL, které dojí stát i shromažďováním různých svých placených funkcí, jako například Jiří Čunek, rovněž z KDU-ČSL.

Pokud chce Bohuslav Sobotka předvést ramena,

tak musí na úrovni EU zásadně odmítnout přijímání Muslimských migrantů a přijít se zásadními změnami ve společnosti tak, aby i bez Ukrajinských a Vietnamských migrantů byla zajištěna, alespoň nezbytná demografická reprodukce našeho Českého národa. To není legrace, ale jde o probíhající vážné ohrožení národní existence! To nevyřeší snaživé zvyšování přídavků na děti. To musí řešit zásadní změny v oblasti školství, v sociální oblasti i v celé společnosti a to i bez ohledu na případný nesouhlas EU. Pokud to nepochopí ani současný premiér České vlády,

tak je potom zcela zbytečné volit ČSSD.

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 29.4.2017 10:08 | karma článku: 42.11 | přečteno: 2658x

Další články blogera

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 10.92 | Přečteno: 100 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 23.29 | Přečteno: 624 | Diskuse

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma článku: 15.88 | Přečteno: 546 |

Jiří Čumpelík

Dohoda mezi ČR a USA o spolupráci v oblasti obrany

Dohoda, či smlouva je zcela jasná. Proto je trochu divné, že někteří poslanci se vyjadřují, jako by nevěděli o co jde i když je dohoda veřejně dostupná na mocr.army.cz.

25.5.2023 v 8:11 | Karma článku: 21.12 | Přečteno: 570 |

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 59 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 10.62 | Přečteno: 100 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 21.71 | Přečteno: 326 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.69 | Přečteno: 462 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.70 | Přečteno: 866 | Diskuse
Počet článků 608 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1694

Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"

 

 

 

 

 

 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...