Jiří Čumpelík

Andrej Babiš končit nebude, končit bude spíše Bohuslav Sobotka

29. 04. 2017 10:08:41
Stratégové z Lidového domu, sídla ČSSD, naordinovali Bohuslavu Sobotkovi osvědčenou cestu k jeho vlastní rezignaci, stejně, jako minule, Jirkovi Paroubkovi.

To, že výsledek voleb do poslanecké sněmovny

bude pro ČSSD velmi slabý, již nyní předpokládá většina předvolebních průzkumů a zbytečná ztráta potenciálního silného koaličního partnera ANO, odsune ČSSD do opozice. Po tom, co teď předvádí ČSSD je těžko myslitelné, že by si Andrej Babiš po volbách ještě podal s Bohuslavem Sobotkou ruce. Prohra ČSSD ve volbách a návrat do opozice, bude znamenat jediné, rezignaci Bohuslava Sobotky z vedení ČSSD.

Představa vytvoření společné koalice proti ANO,

znamená logické spojení s komunisty a navíc spojení s ODS, či TOP 09, což by znamenalo totální rezignaci na program ČSSD. Spoléhání na KDU-ČSL + STAN je chybné, protože KDU-ČSL se svojí zaslepenou podporou pokřivených Církevních restitucí a se svojí pravicovou politikou, nemá příliš šancí na svůj toužebně očekávaný volební zisk. Andrej Babiš si s klidem počká na vítězný volební výsledek bez ohledu, zda bude ve vládě, nebo mimo vládu. Jako nový budoucí premiér vlády, si jistě vybere jiného partnera, než ČSSD v čele s Bohuslavem Sobotkou.

Předvádění ramen Bohuslava Sobotky

na domácí politické scéně vyvolává pouze úsměv, v porovnání s jeho úslužným postojem k přání madam Merkelové a EU. Nikdo není zvědav na odhadovaný počet 20 tisíc Muslimských migrantů a další roční příděl z předpokládaného přílivu migrantů z Afriky do Evropy, v počtu 200 tisíc ročně a to bez ohledu na existenci kvót. Polsko a Maďarsko Muslimské migranty zásadně odmítly, Česko s Bohuslavem Sobotkou nikoliv a po volbách můžeme být překvapeni s tím, že se s tím nedalo nic dělat a že musíme taky brát Muslimské migranty v rámci evropské solidarity. Česko vedené Bohuslavem Sobotkou, nemá ani zájem na úpravu smluv EU a slovy premiéra Bohuslava Sobotky, chceme být v hlavním proudu EU přesto, že už od počátku jsme spolu s V 4 na chvostu starých zemí EU a spíše jenom úslužně posloucháme, co máme a co nemáme dělat tak, aby to vyhovovalo zájmům především Německa, samozřejmě v souladu Lisabonskou smlouvou.

Problémem Bohuslava Sobotky

je neplnění slibů ČSSD. Přes znění koaliční smlouvy nebyl přijat zákon o Obecném referendu občanů podporovaný i presidentem ČR Milošem Zemanem. ČSSD neprosadila úpravu Církevních restitucí a ze slibovaných zákonů o majetkových přiznáních a neziskových nemocnicích zůstaly v podstatě, téměř nic neřešící zmetky. Lidé nemají rádi manipulace. Přestaňte obelhávat občany. Lidé si pamatují nesplněné sliby i nezřízené platy politiků, či různých manažerů, slovy představitele KDU-ČSL, které dojí stát i shromažďováním různých svých placených funkcí, jako například Jiří Čunek, rovněž z KDU-ČSL.

Pokud chce Bohuslav Sobotka předvést ramena,

tak musí na úrovni EU zásadně odmítnout přijímání Muslimských migrantů a přijít se zásadními změnami ve společnosti tak, aby i bez Ukrajinských a Vietnamských migrantů byla zajištěna, alespoň nezbytná demografická reprodukce našeho Českého národa. To není legrace, ale jde o probíhající vážné ohrožení národní existence! To nevyřeší snaživé zvyšování přídavků na děti. To musí řešit zásadní změny v oblasti školství, v sociální oblasti i v celé společnosti a to i bez ohledu na případný nesouhlas EU. Pokud to nepochopí ani současný premiér České vlády,

tak je potom zcela zbytečné volit ČSSD.

Autor: Jiří Čumpelík | karma: 42.11 | přečteno: 2658 ×
Poslední články autora