Účast Bělobrádka KDU-ČSL v bavorském Augsburgu na sjezdu Sudeťáků mluví zcela jasně.

Nejedná se o spolek nových Německých občanů toužících po přátelství a míru, ale o potomky Němců ze Sudet, kteří žijí minulostí a stále je pálí prohraná válka, Benešovy dekrety i odsun z Československé republiky.

Nechápou,

odpovědnost Němců za okupaci Československa, za II. Světovou válku, za vlastizradu mnoha svých předků, ani nechtějí vidět, že odsun se netýkal těch Němců, kteří se nehlásili k Hitlerovi. Nechápou, že ojedinělé excesy msty na Německých okupantech, se nedají vůbec srovnávat s německým bestiálním vyvražďováním jiných národů, ani se zneužíváním Německé okupační moci k vyvražďování nejlepších občanů našeho národa. Nechápe to pravděpodobně ani Bělobrádek, či Herman.

Vyhledávají každý případ excesu,

či popravy Němců, platí naše kolaboranty, umělce, občany, či historiky za převracení historie a dělají z Německých okupantů oběti našeho českého zla. Samozřejmě osudy mnoha tisíců našich Českých obětí okupace a osudy jejich blízkých je vůbec nezajímají. Opravdu vám tohle úmyslné ovlivňování názorů našich občanů a špinění Čechů nevadí?

O čem mluví účast místopředsedy Vlády ČR Bělobrádka v Augsburgu?

Potvrzuje se skutečnost, že politika KDU – ČSL je koordinována, tedy v podstatě řízena partnerskou Křesťansko-demokratickou unií Německa spolupracující s Křesťansko-sociální unií Bavorska a Bělobrádek i Herman v podstatě poskakují a dělají to, co si partneři CDU-CSU v Německu s paní Merkelovou, přejí.

Rozhodující slovo za ČSSD ve Vládě ČR

má předseda vlády Sobotka a ministr zahraničí Zaorálek a těm by se nemusela účast místopředsedy vlády Bělobrádka v Augsurgu líbit. Nemylte se, těm se to samozřejmě líbí. Nesmíte zapomínat, že ČSSD je rovněž koordinována, či v podstatě řízena partnerskou Sociálně demokratickou stranou Německa.

O čem mluví předchozí dva odstavce?

O realitě, že rozhodující česká politika se už dávno nedělá v Česku, ale že se v podstatných věcech řídí rovnou z Německa. Když do toho zahrneme ještě německý politicko-ekonomický diktát z Bruselu, tak už si můžeme o nějaké české politice, či o naší svobodě, nechat pouze zdát.

Nezbývá, než volit politické strany a hnutí,

které prosazují závazné obecné referendum občanů, přímou demokracii a zahraniční spolupráci v rámci V 4, jako jsou Rozumní, SPD Okamury, či další. To závazné občanské referendum, které nám ČSSD a KDU-ČSL odmítly uzákonit, je totiž ten poslední kousíček politické svobody, kterou si vy osobně a

Český národ může zachovat, bez cizího zasahování.

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 3.6.2017 16:15 | karma článku: 43,39 | přečteno: 2845x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Trocha drobností z historie

8.12.2022 v 7:04 | Karma: 22,04

Jiří Čumpelík

Baseballová čepice

30.9.2022 v 6:42 | Karma: 16,85

Jiří Čumpelík

Vztek a lítost zároveň

12.4.2022 v 12:39 | Karma: 16,50
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"