Jiří Čumpelík

Těšili jsme se na Zaorálkův nový program ČSSD, no a on to Milan Štech už předběhl.

17. 06. 2017 17:13:54
Teď, abychom zvažovali, zda ten nový návrh Milana Štecha, který by měl nahnat živnostníky do fabrik, je lepší, než ten, který realizovali komunisti, kterým nahnali do fabrik polovinu zbytečných státních úředníků.

Když to vezmeme z hlediska

předsedy senátu Milana Štecha, který má obavy o budoucí nízké důchody živnostníků a drobných podnikatelů, tak vzhledem k tomu, že téměř polovina živnostníků vykonává podnikatelskou činnost při svém zaměstnání zejména ve státním sektoru, tak zcela jistě o jejich důchody nemusí mít vůbec žádné starosti a ti ostatní si s tím určitě poradí.

Když to vezmeme z hlediska

zaměstnanců a odborářů, tak téměř 2/3 odvodů na sociální a zdravotní pojištění za ně platí zaměstnavatel, tedy u státních zaměstnanců stát a pokud si je může dovolit zaměstnat živnostník, tak to za ně platí ten živnostník, či drobný podnikatel.

Když to vezmeme z hlediska

živnostníků a drobných podnikatelů, tedy OSVČ, tak jim odbory i s ČSSD hájící zájmy především státních zaměstnanců mohou vlézt na záda, protože OSVČ na rozdíl od státních zaměstnanců, si musí na sebe sami vydělat a ještě z daní přispívat na existenci státních zaměstnanců, kterých je stále víc. Pokud chce ČSSD obdobně, jako to činil Václav Klaus, snižovat nezaměstnanost přibíráním dalších úředníků, tak se to ČSSD, KDU-ČSL a ANO, úspěšně daří.

Když to vezmeme z hlediska

premiéra Bohuslava Sobotky, tak jeho rošádu v ČSSD lze hodnotit, jako chytrý tah i za situace, že v čele ČSSD zůstala stále stejná trojka. Zejména pozitivně lze hodnotit odvahu Lubomíra Zaorálka, převzít na sebe odpovědnost za řízení volební kampaně a volební výsledek ČSSD. Za stavu stávajících preferencí ČSSD je to velká odvaha a po tom, co nyní předvedl Milan Štech, tak to je skoro průšvih.

Když to vezmeme z hlediska

nás občanů, tak by nás mělo zajímat, zda v programu ČSSD je

zásadní stanovisko k nepřijímání Muslimských migrantů ve spolupráci se státy V 4,

změna Lisabonské smlouvy tak, aby se jednotlivé státy nedaly přehlasovat a nemusely plnit usnesení, se kterými projevily nesouhlas,

zrušení Církevních restituci, nebo alespoň zpracování zákona omezujícího používání vráceného církevního majetku výhradně pro církevní a humanitární účely v rámci ČR, protože majetek církví patří věřícím Českým občanům,

a především přijetí již dříve slibovaného zákona o závazném Obecném referendu občanů,

který předpokládá Ústava ČR a který byl v Koaliční smlouvě stávající vlády, jehož přijetí premiér ČSSD odmítl splnit přesto, že levicová strana by se ve své politice měla opírat především o názory většiny občanů a neměla by potlačovat Lidská práva občanů,

zejména právo občanů přímo rozhodovat o své budoucnosti.

Pozn.

Pokud tyto zásadní požadavky v programu ČSSD nenajdete,

nezoufejte, a protože se jedná o vaše základní Lidská práva a o ohrožení budoucnosti Českého národa, volte politickou stranu Rozumní – stop migraci a diktátu EU, či stranu Tomia Okamury SPD, popřípadě, jakoukoliv jinou politickou stranu, či hnutí, které tyto základní požadavky proti ohrožení naši existence prosazují. Odpovědnost k národu znamená víc, než podřízenost a ponížená poslušnost k nové Německo- Francouzské EU, zejména při vstupu do stoletého výročí vzniku našeho svobodného státu Československa uprostřed Evropy.

Lepší je ztratit svůj hlas,

než ztratit svoji hrdost a podporovat slabost, populismus, či neschopnost.

Autor: Jiří Čumpelík | karma: 38.37 | přečteno: 1969 ×
Poslední články autora