Revoluce mladých

10. 09. 2017 11:07:29
Žáci vyšších ročníků základních škol, učni, studenti středních škol, vysokoškoláci, prokažte, že nejste žádné děti, že máte vlastní rozum i vlastní názory a že dokážete najít cestu ku prospěchu vás i našeho Českého národa.

Nenechte se manipulovat hloupou

jednostrannou politickou propagandou a současnou pokřivenou demokracií. Odmítejte násilné řešení konfliktů pomocí válečných akcí, které znamenají zabíjení a smrt převážně nevinných lidí, žen a dětí. Nenechte se manipulovat jednostranným pohledem na svět a nenechte se zneužívat pro zájmy jiných. Ukažte, že si vážíte hrdinných předků našeho národa, odkazu mistra Jana Husa, válečné odvahy Jana Žižky i historie svého Českého národa, který vzdoroval nacistické Německé okupaci i Sovětské bratrské tankové pomoci.

Odmítejte špinění naší historie.

Němci se na konci války dočkali zla, které sami používali. Byla v tom nenávist za teror a vraždění našich občanů během okupace i místní poválečné konflikty. Následný řízený odsun po okupaci, dle dekretu presidenta Československa Dr. Edvarda Beneše byl oprávněný mezinárodním rozhodnutím a netýkal se Němců, kteří se nehlásili k Německé říši a nespolupracovali s okupanty. Vaši dědové podpořili po válce komunisty, protože nechtěli návrat předválečného kapitalismu. Komunisté zneužili získanou moc, popravovali své odpůrce a postupně vytvořili totalitní režim, který zavedl přísný přestupkový zákon, cenzuru a zákony, které potlačovaly politickou svobodu občanů. Snahu reformních komunistů, včele s generálním tajemníkem ÚV KSČ Alexandrem Dubčekem o demokratizaci socialismu v roce 1968 ukončily Sovětské tanky. Odstavení slovenského politika Alexandra Dubčeka v roce 1989 z volby presidenta a volba Václava Havla do funkce presidenta ČR byla příčinou protestů v Bratislavě proti presidentovi Václavu Havlovi a jednou z příčin následného rozpadu Československa.

Požadujte změnu zavedených stereotypů a zvyklostí,

protože vy jste dospělí lidé, kteří dospěli v informační společnosti mnohem dřív, než vaši rodiče, či dědové, tedy často dřív, než vaši učitelé, či profesoři. Neřiďte se podle zastaralých společenských, či ortodoxních církevních pravidel. Náboženství je pouze manipulace s nevědomostí lidí. Církve, které prosazují nadřazenost svých věřících, či podporují vraždění nevěřících, ohrožují přímo vás i vaše budoucí děti, nemají žádné právo na existenci v České republice. Některé západní státy EU si vlastní ohrožení dosud neuvědomují a jejich postupná přeměna v muslimské země je logická.

Požadujte zavedení plnoletosti dosažením věku 16 let,

tedy po ukončení základního vzdělání. To už nejste žádné děti a máte na to, jako mladí dospělí občané nárok, tedy na možnost vlastního rozhodování, na možnost volit a měnit politiku, na možnost uzavírání manželství od 16 let, na možnost mít děti ve zralém mladém věku i na možnost pracovat, či studovat tam kde chcete a kde si zajistíte studijní, či pracovní místo. Uvědomte si, že vaši rodiče se o vás nemusí starat až do 18 let, či ještě déle a dokažte, že se už umíte o sebe postarat sami.

Požadujte právo bezplatného vzdělání

na veřejných, či státních školách v každém věku v jakémkoliv oboru, takže, když ukončíte základní školu a půjdete se učit, nebudete mít problém udělat si kdykoliv dálkově, či externě maturitu, nebo pokud půjdete v 16 letech rovnou pracovat, budete mít kdykoliv možnost udělat si rekvalifikační kurs, či výuční list a následně dle vašeho zájmu i maturitu. Požadujte, aby humanitní a jiné obory VŠ nevyžadující náročnou praxi byly zajišťovány výhradně veřejným externím studiem, přístupným kdykoliv a pro každého. Úroveň školství nezachrání peníze, ale zásadní změny, které zpřístupní vyšší vzdělanost všem našim občanům a zaměří vzdělanost na potřebné perspektivní obory, v kterých budou využívány přednášky špičkových odborníků z celého světa.

V době vyspělých informačních technologií

je nesmyslem vysedávat v posluchárnách SŠ, či VŠ, protože veškeré záznamy potřebných přednášek mohou být přes internet veřejně přístupné, včetně případných konzultací s profesory, či zkušebních testů a mohou zároveň sloužit k odbornému hodnocení přednášejících. Uvolnění ze zaměstnání na nezbytnou praxi hrazenou státem, by neměl být problém. Školství nemůže nadále přežívat v současné historicky zastaralé formě, ale naopak musí být na čele technického i vědeckého vývoje a využívat moderních technologií tak, aby absolventi studia byli schopni plného odborného uplatnění v praxi.

Požadujte změny zákonů, tak,

aby mladá manželství a mladé maminky byly dostatečně finančně zabezpečeny tak, aby nebyly závislé na okolí a v případě dvou, či více dětí jim byl bezplatně přidělen státní byt, včetně bezúročné půjčky na základní zařízení. Požadujte přísnou zákonnou ochranu našich děvčat před sexuálním zneužíváním nejméně do věku 21 let. Společnost se musí o vás postarat, protože to budete vy, kdo bude platit její nesmyslné dluhy a důchody těm, kteří vznik těchto dluhů způsobili, či tolerovali a kteří se stále snaží své důchody navyšovat na úkor vás i ostatních důchodců.

Prosaďte jednotnou výši důchodů

s omezením pouze z důvodu neodpracovaných let a odstraňte nemravně vysoké platy ve státním a veřejném sektoru, vznikající zejména shromažďování placených funkcí a vyžadujte zásadní snížení počtu úřadů i státní byrokracie. Vaše oprávněné nároky se budou muset hradit především z prostředků, které se jinde ušetří a to znamená i z progresivního zdanění příjmů vyšších, než průměrná mzda ve společnosti na, kterou nedosahuje téměř 2/3 občanů. Rovnou daň si prosadili naši poslanci a senátoři, především proto, aby pobírali více peněz a to bez ohledu na skutečnost, že běžné progresivní zdanění je akceptováno ve většině vyspělých zemích, včetně USA. .

Akceptujte potřebu

rozšíření rodinné a společenské výchovy ve vyšších ročnících základních škol a výchovu k odpovědnosti v manželství, prosaďte změny zákonů zvýhodňující odpovědné mladé maminky a odpovědné mladé otce, kteří se budou řádně starat o rodinu, oproti těm, kteří zůstanou svobodní, či bezdětní. Sexuální výchova musí být vedena zvlášť pro děvčata i chlapce. Dnešní vyspělá mladá děvčata mohou mít bez problému i několik zdravých dětí již do věku 20 let. Zákonné změny by jim měly umožnit veřejné externí studium, či doplňkový výdělek v době péče o děti a především jim zajistit možnost jakéhokoliv bezplatného vzdělání po ukončení mateřské dovolené.

Nebojte se,

tato společnost si proti vám mnoho nedovolí, neboť ve své hlouposti, bez vás mladých končí se svou existencí do konce tohoto století v důsledku vymírání. Pokud budeme přijímat Muslimy, tak ještě mnohem dřív. Výuka Českého jazyka by měla na potřebné úrovni končit na základní škole, pokud není studijním zaměřením a maturita by se měla dělat především z praktické matematiky a informačních technologií, popřípadě i z předmětů jiného odborného zaměření.

Můžeme se stydět za to,

v jakém stavu vám tuto zem předáváme. Rozdělené Československo, zadlužená Česká země a ještě k tomu závislá na EU. Tatíčkovi T. G. Masarykovi by z toho bylo špatně. Jen vy můžete zachránit existenci a budoucnost Českého národa. Požadujte uzákonění závazného Občanského referenda, které je nedílnou součástí vašich „Lidských práv“ a požadujte změnu zákonů EU. Evropa bude mnohem lepší a silnější, když se bude skládat z plnoprávných států, nikoliv ze států podřízených Bruselu. Úspěšnou Německou Evropu jsme již budovali, ale to bylo v době Německé okupace Československa a moc se to nepovedlo, ale jako poučení to stačí.

Nevěřte slibům politiků,

nenechte se podvádět a kontrolujte, zda chování a jednání politiků je skutečně v zájmu České republiky a našich občanů. Podporujte právo občanů na odvolávání politiků, kteří ztratí důvěru občanů. Věřte tomu, co považujete za správné a prosaďte to. Vy jste budoucností naší společnosti. Pokud selžete, ztratíte svůj vlastní národ, svůj domov, jeho kulturu i jeho zvyky a stanete se cizinci ve své vlastní zemi.

Postavte se na obranu České republiky.

Lidská práva slouží jedinci, ale společné existenční právo našeho Českého národa je pro nás mnohem významnější, protože slouží k ochraně a ke spokojenému životu v českém prostředí vám i vašim budoucím dětem, tedy všem společně a dohromady celému národu. Chraňte svoji vlast, chraňte svůj Český národ a svoji Českou zemi před migranty, kteří by vám mohli vaši zem zcizit i před silnými státy Evropy, či Světa, které by vás i naši zemi chtěly podmanit a udělat si z vás své Orwellovské otroky. Jsme malý národ a proto musíme být silný národ a chránit svoji svébytnost. Buďte hrdí, že patříte k vyspělému Českému národu, který nepodléhá ve své většině, žádné náboženské ideologii. Svoboda Českého národa je i vaše svoboda a budoucnost patří vám.

Milujte se a množte se, vaše děti lásky jsou vaše štěstí a váš dar Českému národu.

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 10.9.2017 11:07 | karma článku: 19.63 | přečteno: 780x

Další články blogera

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 32.96 | Přečteno: 909 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 23.60 | Přečteno: 628 | Diskuse

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma článku: 15.88 | Přečteno: 553 |

Jiří Čumpelík

Dohoda mezi ČR a USA o spolupráci v oblasti obrany

Dohoda, či smlouva je zcela jasná. Proto je trochu divné, že někteří poslanci se vyjadřují, jako by nevěděli o co jde i když je dohoda veřejně dostupná na mocr.army.cz.

25.5.2023 v 8:11 | Karma článku: 21.12 | Přečteno: 572 |

Další články z rubriky Politika

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 24.68 | Přečteno: 483 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.70 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2302 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 648 | Diskuse

Vilém Barák

Nejsou „zemědělci“ jako zemědělci

Pěší demonstrace na Václavském náměstí sebou nese riziko, že se pár stovek účastníků vystaví posměchu. Když se stejný počet „demonstrantů“ posadí do traktorů, města včetně Prahy kolabují, účinek je o několik řádů vyšší.

25.3.2024 v 16:46 | Karma článku: 14.70 | Přečteno: 426 | Diskuse
Počet článků 608 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1696

Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"

 

 

 

 

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...