Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Skromné přání do Nového roku – přestaňte nám občanům už lhát!

Lžou nám občanům obdobně, jako to dělali za komunistické totality. Opravdu tady ještě někdo věří tomu, že jsme přijali pouze 12 migrantů? Budou s námi politici nadále manipulovat, jako s nemyslícími adolescenty?  

Opravdu si politici myslí, že ostatní občané jsou natvrdlí?

Opravdu si myslí, že naši občané nevěděli, že tady měli Rusové rakety s jadernými hlavicemi? To, ale nebyla demokracie, to bylo v totalitě. Dnes je demokracie, ale někteří nabubřelí politici s občany zase orají, manipulují a lžou jim, jako za komunismu. Nějak se z těch komunistických pravidel o utajování, či zkreslování informací mimo vyvolené, nemůžeme vyhrabat.

Lžou nám politici,

lhala nám vláda, lže nám EU a lžou nám i informační prostředky, včetně ČT. Politici nelžou jen občanům, ale lžou i sami sobě navzájem. Před odjezdem premiéra Andreje Babiše na summit EU chtěli někteří poslanci projednat stanovisko České republiky k migraci na plénu Poslanecké sněmovny. Zahrálo se to do autu s tím, že to projedná příslušný poslanecký výbor a ještě vylezlo na povrch, že projednání ve výboru plně nahrazuje projednání na plénu Poslanecké sněmovny. Co je to za komunistický nesmysl, když se to týká všech občanů, tedy i všech poslanců?

Poslanecká sněmovna by prý nebyla schopna projednávat všechno,

co projednává příslušný výbor. Vypadá to, že i v té sněmovně rozhoduje úplně někdo jiný, někdo, kdo je nad zvolenými poslanci. Stačí, aby vláda informace označila za tajné, nebo je vsunula do režimu utajení a rozhoduje pouze skupinka informovaných poslanců ve výborech, kteří jsou zavázáni k mlčení a cítí se pak vele důležitější, než všichni ostatní poslanci. Je ostudou, že ostatní poslanci nejsou schopni proti takovému jednání, či utajování protestovat i když se jedná o informace, které by občané měli znát a do režimu utajení vůbec nepatří. Ono je to lepší utajit jen proto, aby ti hloupí občané neremcali a nedej „Bože,“ aby neprotestovali.

Zajímavé je školení o Fake News,

které zajišťuje převelice důvěryhodná organizace „Člověk v tísni,“ která se snaží ovlivňovat na školách myšlení žáků a studentů obdobně, jako za minulého režimu. O tom školení pro presidentské kandidáty informoval ve svém blogu jediný presidentský kandidát Petr Hannig, který se nebojí ve své poctivosti říkat pravdu stejně, jako president ČR Miloš Zeman, který upozornil na skutečnost, že pro migranty bylo minulou vládou uvolněno 600 milionů korun. Občané by jistě rádi znali vyúčtování, tedy komu a za co byly ty miliony vyplaceny, ale to se politici budou zase snažit zahrát do režimu utajení. Rozdávají se miliony a občané zase nemohou vědět komu a za co.

Presidentský kandidát Petr Hannig

rovněž upozornil na skutečnost, že migrantů jsou tu již tisíce, což potvrzují stále rozšiřující se prodejny s Kebabem, Muslimské Mešity v Praze, Brně a Modlitebny v dalších městech, které jsou pravděpodobně dotovány z uvolněných milionů, nebo možná přímo z Muslimských zemí. Vypadá to na velmi aktivní přípravu pro příjem dalších tisíců migrantů, ke spokojenosti nové Evropské federace dle Martina Schulze a zejména Německých europoslanců EU, což potvrzuje i hledání překladatele na Brněnský úřad pro komunikaci migranty, ale to se jistě netýká jenom Brněnského úřadu.

Masáž kolem Fake News předvádí

také ČT, ve svém pořadu Newsroom ČT 24 každou neděli, který se snaží o to, aby občané stejně, jako za komunismu, nečerpali ty špatné, závadné a zcela jistě nepravdivé informace z cizích, či nezávislých webů a zdrojů a přitom pomíjí ČT, která nám stále tvrdí, že Česká republika přijala pouze 12 migrantů. Nechápou, že naši občané si umí sami přebrat, co je pravdou a co je lží. Nepotřebují k tomu ČT, Newsroom, ani společnost, „Člověk v tísni,“ kterou mimo EU, musí často i nechtěně financovat ze svých daní.

Bylo by potřebné, aby nový premiér Andrej Babiš,

se svou novou vládou, se takovým lžím, které stejně s ostudou vylezou dřív, nebo později ven, vyhýbal a říkal občanům pravdu. Oprávněný je také požadavek, aby ČT ve svém širokém archivu měla pro občany k dispozici záznamy z jednání Poslanecké sněmovny a Senátu tak, aby se občané mohli kdykoliv podívat na projevy a hlasování svých poslanců, které volili. Radě pro rozhlasové a televizní vysílání by měla být uložena povinnost, aby omezila produkci manipulovaných informací v ČT, protože občané nestojí o nepravdivé, nebo nepřesné informace, nestojí o zkreslování naší historie, ani netouží po jiné politické propagandě,

kterou si naši občané již dostatečně užili za minulého totalitního komunismu.

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 31.12.2017 11:35 | karma článku: 40,50 | přečteno: 1672x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 28,29 | Přečteno: 470x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,04 | Přečteno: 690x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 696x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,27 | Přečteno: 941x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma: 23,75 | Přečteno: 641x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Opilé policisty, kteří napadli dívku před nočním barem, inspekce obvinila

25. dubna 2024  10:35

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) obvinila policistu a policistku, kteří napadali v...

Rozepře o důchodové reformě i ústavní žaloby. Mluví stínová vláda hnutí ANO

25. dubna 2024  10:15,  aktualizováno  10:34

Přímý přenos V atriu Poslanecké sněmovny probíhá tisková konference stínové vlády hnutí ANO. Poslanci zřejmě...

Party na veřejných záchodech. Vandalové si přinesli televize, okna zakryli dveřmi

25. dubna 2024  10:34

Veřejné toalety u náměstí 1. máje a Malé ulice v Mimoni se staly místem bujarého setkání. Účastníci...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum, oznámila TOP 09

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  10:15

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

  • Počet článků 611
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"