Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

„Pražská kavárna, či elita,“ chce za každou cenu protlačit Jiřího Drahoše na Pražský hrad

Možná se ta „Pražská kavárna,“ těší, že na oslavu vítězství svého kandidáta Jiřího Drahoše si vyvěsí na Pražském hradě svoje červené trenýrky, místo Standarty presidenta republiky a bude oslavovat, jak ty naše občany převálcovala 

Po volbách pošlou

voliče domů, včetně mladých, aby zalezli, starali o sebe a nestrkali nos do vysoké pražské politiky. Správně a odborně dělat politiku mohou pouze představitelé a podporovatelé „Pražské kavárny,“ kteří používají červené trenýrky, mají velký mozek a patří mezi „Pražskou smetánku, či elitu.“ Ve skutečnosti nejde o presidenty, ale o moc často skrytých vlivových osob, či skupin, kteří jejich volbu podporují, ale těch má president ČR Miloš Zeman dle rozsahu kampaně, za sebou mnohem méně a to je dobře.

Na podporu vítězství od mladých

stačí prý uspořádat koncerty s podporou Jiřího Drahoše, na více, než 30 místech republiky Jde o sta tisíce korun nákladů, což se jistě vyplatí, ale pro občany, kteří by skutečně potřebovali pár korun navíc, se stejně žádné drobné nenajdou.  

Ve skutečnosti „Pražské kavárně,“

nejde už 5 let o nic jiného, než o to, zbavit se presidenta ČR Miloše Zemana, který ignoruje jejich zájmy, neprojevuje jim požadovanou úctu, který zásadně odmítl požadavky Sudetských Němců a řídí se tím, co je dobré pro normální občany, naše hospodářství a Českou republiku, navzdory některým požadavkům EU.

Jsme prý hloupí občané,

nás z České televize opakovaně urážlivě a jednostranně, mimo různých politiků, přesvědčují různí novodobě vystudovaní „politologové,“ (v dobách minulých se jim říkalo „politruci,“) prosazující tu pravou, pravicovou liberální demokracii, kteří tvrdí, že referendum občanů je nebezpečím pro zastupitelskou demokracii s tím, že naši občané jsou tak nevyspělí a hloupí, že nemohou mít právo rozhodovat v přímém občanském referendu o důležitých otázkách, což je mimochodem také přímá volba presidenta. Zkrátka, prý inteligence našich občanů je hluboce pod úrovní běžných Švýcarů..

Tak si milí občané, voliči,

promyslete, zda jste skutečně hloupější, než jiní občané Evropy a zvažte, proč by jste měli volit dle doporučení té „Pražské kavárny,“ jejich politického amatéra Jiřího Drahoše, který prožil podstatnou část svého profesního života v ústavu AV a na Pražském hradě i v zahraničí by v politice pravděpodobně působil, jako nezkušená loutka „ Pražské kavárny.“ V poslední diskuzi v Rudolfinu, zaujal Jiří Drahoš oproti presidentu ČR Miloši Zemanovi útočný postoj a závěrem občanům řekl, aby podporovali změnu s tím, že president ČR Miloš Zeman jim už nemá co nabídnout. Hodně trapný věštecký argument. Naproti tomu, president ČR Miloš Zeman si zachoval dekorum odpovídající prostředí Rudolfína, pouze požádal občany, aby šli volit a poděkoval Světlaně Witowské za skvělé moderování diskuze.

V současné době

by bylo naopak velmi potřebné volit a ponechat si, toho zkušeného, znalého, starého politika a ekonoma, občas neslušného presidenta ČR Miloše Zemana na Pražském hradě s ohledem na skutečnost, že chce nadále chránit zájmy občanů České republiky, podporovat přímé rozhodování občanů a nechce přijímat ekonomické migranty, ani poskakovat podle některých dalších Bruselských nařízení EU.

Možná, že přes tu neobvyklou,

dosud největší PR kampaň, neboli PR masáž občanů po celé republice, řízenou „Pražskou kavárnou a „Pražskými elitami,“ z Lucerny, nakonec ve volbách rozhodnou především právě ti mimopražští občané, kteří se nebudou bát podpořit našeho současného presidenta ČR Miloše Zemana a převálcují celou „Pražskou kavárnu“ i s její PR kampaní, což bude pravděpodobně mnohem lepší pro všechny občany i pro naši Českou republiku.

Jděte k volbám presidenta,

protože právě vy můžete přímo rozhodnout, kdo bude náš president. Rozhodnout může jediný, možná právě váš hlas. Před vhozením obálky do volební urny si řekněte, zda patříte k těm hloupým občanům za které vás považuje „ Pražská kavárna,“ nebo zda jste sebevědomí a chytří občané naší České republiky, kteří prosazují své právo, přímo rozhodovat a přímo volit svého presidenta. Neexistuje totiž žádný skutečně podstatný důvod, proč bychom měli volit jiného, než současného

úřadujícího presidenta České republiky Miloše Zemana.

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 26.1.2018 12:21 | karma článku: 38,87 | přečteno: 2005x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 9,56 | Přečteno: 117x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,78 | Přečteno: 691x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,21 | Přečteno: 938x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma: 23,75 | Přečteno: 637x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma: 15,88 | Přečteno: 558x | Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil premiér

23. dubna 2024  16:56,  aktualizováno  17:29

Britská vláda uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, uvedl v úterý britský premiér Rishi Sunak...

Herečky ze Zlaté labutě vydražily rekvizity ze seriálu pro děti z dětských domovů

23. dubna 2024

Seriál Zlatá labuť se blíží do finále, a proto TV Nova uspořádala v sobotu charitativní akci v Art...

Hrozí nový Černobyl. Centrum Střední Asie mohou zamořit radioaktivní kaly

23. dubna 2024  16:52

Nestabilní odkaliště vzniklá v Kyrgyzstánu po těžbě uranové rudy v dobách Sovětského svazu hrozí...

Policie pátrá po dezinformátorovi Zítkovi. Nedorazil k soudu

23. dubna 2024  15:54,  aktualizováno  16:34

Policie pátrá po dezinformátorovi Pavlu Zítkovi. V úterý odpoledne o tom informovala na svém webu....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 610
  • Celková karma 20,75
  • Průměrná čtenost 1691x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"