Šaškárna na Václaváku, premiér Babiš i Benešová znovu na tapetě, aneb lidé zase, jako ovce

22. 05. 2019 10:41:01
Ovlivňování názorů lidí a manipulace s davy lidí má svá pravidla. Je potřeba především najít důvod k protestům, tedy proti komu, proti čemu a odůvodnit, kdo, či co, představuje zlo, které nám všem škodí a stanovit cíl.

To vše stojí peníze,

využívání známých lidí, různých sportovců, či umělců, náklady na propagaci, úhrada technických zařízení a především náklady na organizaci a zabezpečení. Humorná je skutečnost, že to vše jsme zaplatili úplně všichni přes dotace státu a dotace z veřejných institucí na různých úrovních pro veřejně prospěšné společnosti a spolky, nevyjímaje ani dotace od některých zahraničních subjektů.

Obor tzv. neziskových obecně prospěšných společností a spolků,

je rájem především pro různé vychytralé humanitní vzdělance, ve kterém se pohybují bez potřebné kontroly miliony korun. Na založení veřejně prospěšného spolku stačí tři občané, jako v případě spolku „Milion chvilek pro demokracii“. Důležité je, vyjednat si nějakou tu dotaci pro váš veřejně prospěšný spolek a získat dobré lidi, kteří budou ochotni ve své naivitě podporovat vaši obecně prospěšnou společnost. Můžete být členem i několika veřejně prospěšných společností, či spolků.

Neziskový ráj

vzniká, pokud dochází k propojení různých neziskových obecně prospěšných společností a spolků v rámci republiky, které původně vzniklo v rámci bohaté dotace na hudební slavnosti a pokud se toto uskupení neziskovek napojí na ty správné politiky a umělce představující „Pražskou kavárnu,“ kteří jsou schopni pomoci při zajišťování dotací a financování, tak z toho má „Pražská kavárna,“ výborný prostředek k prosazování svých politických a soukromých zájmů v rámci tzv. „Demokratické opozice,“ zaměřené na ovlivňování občanů a pořádání demonstrací v různých částech republiky najednou, pokud je ovšem nepozvou, či nepřivezou neziskové obecně prospěšné společnosti, rovnou na Václavák.

Stačí si vzpomenout,

jak jsme zvonili klíči na Václaváku a co nám dobrák Vašek Havlů sliboval na Václaváku i na Letné. Stačí si vzpomenout, co o nás, jako o Tygru Evropy, vykládal a sliboval Vašek Klausů. Buďme rádi, že se za účasti Andreje Babiše, tahle republika hnula trochu dopředu. S tím nemá stará kauza Čapí hnízdo, vytažená z politických důvodů, nic společného. Spíše by mne zajímalo, zda už konečně zdaňujeme tzv. Korunové dluhopisy, což mnoha politikům asi nevoní.

Dav protestujících,

spolu s organizátory a vystupujícími na Václaváku požadoval demisi premiéra Babiše a ministryně spravedlnosti Benešové. Špatně zvolený cíl, který jen prokazuje, že „Pražské kavárně,“či tzv. „Demokratické opozici,“ nejde o nic jiného, než o to, zbavit se současné vlády a dostat se k moci. Už jsme si jejich vlád, ale užili od roku 1989 dost.

Pokud občané chtějí přímo odvolávat politiky,

tak by měli demonstrovat za uplatnění přímé demokracie v rámci zastupitelského systému, která jim umožní přímé odvolávaní politiků a demonstrovat za uzákonění obecného závazného referenda, které jim umožní přímo rozhodovat o své budoucnosti tak, jak prosazuje SPD Tomia Okamury. To by se samozřejmě nelíbilo „Pražské kavárně,“ ani tzv. „Demokratické opozici.“

Lidé by se především neměli různými veřejně prospěšnými neziskovkami, či jinou skupinou vychytralců propojených se současnou opozicí, nechat manipulovat.

Autor: Jiří Čumpelík | středa 22.5.2019 10:41 | karma článku: 48.85 | přečteno: 20566x

Další články blogera

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 23.14 | Přečteno: 619 | Diskuse

Jiří Čumpelík

“Nová totalita!”, zaznělo opakovaně z Poslanecké sněmovny

Pokud to zazní z centra našeho parlamentu se zákonodárnou mocí, tak to už nelze brát na lehkou váhu, zejména pokud to vysloví předseda nejsilnější opoziční politické strany ANO.

1.11.2023 v 8:06 | Karma článku: 15.88 | Přečteno: 545 |

Jiří Čumpelík

Dohoda mezi ČR a USA o spolupráci v oblasti obrany

Dohoda, či smlouva je zcela jasná. Proto je trochu divné, že někteří poslanci se vyjadřují, jako by nevěděli o co jde i když je dohoda veřejně dostupná na mocr.army.cz.

25.5.2023 v 8:11 | Karma článku: 21.12 | Přečteno: 570 |

Jiří Čumpelík

Může za to zase lišák Andrej Babiš a ochránce občanů Tomio Okamura

Celá Fialova vláda spolku SPOLU i s celou svou armádou neodborných politických poradců nepředpokládala, ani neočekávala, že bude dle zákona nutné provést mimořádnou valorizaci důchodů tak, že průměrný důchod dosáhne kolem 20 000,-

4.3.2023 v 7:36 | Karma článku: 32.93 | Přečteno: 776 |

Další články z rubriky Politika

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 20.96 | Přečteno: 297 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.36 | Přečteno: 440 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 856 | Diskuse

Josef Nožička

Když Evropský parlament žaluje Evropskou komisi (u Soudního dvora Evropské unie)

Při čtení zprávy o rozmrazení peněz orbánovskému Maďarsku si někteří dost možná vzpomněli na letošní summit lídrů EU, na němž došlo nečekaně rychle ke schválení pomoci ve výši 50 miliard eur Ukrajině.

17.3.2024 v 8:10 | Karma článku: 31.78 | Přečteno: 603 |

Petr Kubík

Jak dohnat západ?

Každý z nás, ať už je jakéhokoliv věku, už nejspíše někdy slyšel slavné a opakované heslo - dohnat západ.

17.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 28.40 | Přečteno: 2793 | Diskuse
Počet článků 607 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1697

Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"

 

 

 

 

 

 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...