Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Žena, kariéra, perspektiva a děti

Krásná stvoření, jen oči přechází. To není přelud, to je dívka, žena v nejkrásnějších letech. Krása přímo svádivá. Co s ní?

            Mnoho mužských by vědělo, co s ní. Náš pohled se bude zabývat pohledem zcela odlišným.

Kariéra, či mateřství ?

Představa kariéry je touhou mnoha mladých žen. Mají k tomu plné právo, ale je třeba zamýšlet se, zda kariéra má potlačovat přírodní přednosti ženy. Mnoho žen mluví o nerovnosti oproti mužům. Jsou na velkém omylu!

Zapomínají na skutečnost, že kariéra je jen část krátkodobé a zcela pomíjivé životní pouti. Naše ženy a dívky zcela opomíjí svoji ženskou nadřazenost vůči mužům. Příroda jim dala dar bohyň, jejich možností přivádět na svět nové bytosti. Děti, které žena zrodí na svět, jsou daleko důležitější pro ženu, rodinu a mají trvalý, existenciální charakter.

Je všeobecně známo, že v americkém kapitalismu, často i dnes, mají americké rodiny mnohem více dětí. Není to nesmyslný jev. Každé dítě je perspektivou existence pokračování rodiny a každé dítě má v kapitalistické společnosti potenciální šanci úspěšně zabezpečit, či zaměstnat sebe, své sourozence a svoje rodiče. Čím více dětí má rodina, tím větší jsou budoucí šance celé rodiny v kapitalistické společnosti. Každé dítě je poklad rodiny i celé společnosti. Proto musí společnost poskytovat ženám s více dětmi tu nejvyšší pozornost a vytvářet veškeré předpoklady, aby tyto ženy neměly nouzi, nebo ekonomické problémy.

Žádná kariéra nemůže nahradit přírodní úlohu ženy. Je smutný pohled na rodiče, kteří ztratí jediné dítě! Ztrácí zcela smysl života. Je smutný pohled na národ, který vymírá. Je smutný pohled na starší ženy, kterým chybí děti, či vnoučata a místo dětí se starají o pejsky. 

Snad, alespoň ženy přestanou podléhat naivní pohádce o bohatství, které je čeká v pokřivené kapitalistické svobodě a demokracii. Všude jsou bariéry, protekce, zlodějna a manipulace. Trh je pod vládou monopolů a silných podnikatelů. Naprostá většina žen končí jako služebnice společnosti, či podnikatelů a je zcela jedno v jakém postavení. Spolu se stářím přichází vystřízlivění, často ztráta pozic, či zaměstnání. Žena přestane být atraktivní, ani vzdělání nepomůže.

Proto naše krásné ženy, přinášejte na svět děti, hodně dětí! Hodně starostí s dětmi, často velké obtíže, ale perspektiva pokračování vašeho života. Využívejte plně veškerých podpor v mateřství a při péči o děti. Tato kariéra je pro ženy nejkrásnější a má přednost nejvyšší!

Zároveň je už nejvyšší čas, aby naše společnost přijala zákony na ochranu dívek a mladých žen. Není nadále možné dovolit jejich zneužívání, vydírání a to i za účelem promiskuity a pornografie. Je potřeba zákon, který jasně zabezpečí nedotknutelnost našich dívek a mladých žen k těmto účelům, alespoň do 21 let.

Je potřeba povznést zabezpečení mladých rodin na mnohem vyšší úroveň. Je potřeba vychovávat mládež, aby z daleko větší odpovědností přistupovala ke své současné rodině a ke svému budoucímu rodinnému svazku.

Je potřeba vytvářet vhodné podmínky pro mladé rodiny, jejich bydlení a pro všestrannou výchovu jejich dětí!

Je potřeba, aby společnost zajistila v případě potřeby pro rodiny s více, jak třemi dětmi, zdarma vhodné bydlení, příspěvek na dopravní prostředek pro jejich matku a volné vstupy na zájmové aktivity dětí.

Je potřeba ekonomicky zabezpečit svobodné matky.

Je potřeba na mediální úrovni zajistit mnohem vyšší úctu k rodině a odmítat laciné pořady a výplody úchylných tvůrců, kteří snižují úctu k rodině, ukazují zneužívaní žen, popularizují homosexuální, či mimo rodinné vztahy, apod. Nedělejme z naší mládeže a mladých žen barbary!!!

To vše je v zájmu našich žen a musí to být základní smyslem pro naší společnost. Odpovědnost za naše dívky, ženy a děti, musí nést celá společnost!

Jste nádherné v rozpuku mládí, jste starostlivé ve výchově svých dětí, jste obětavé ve svém stáří, jste bohyně přírody přinášející budoucnost našemu Českému a Moravskému národu. Tuto karieru nemůže nic nahradit!

 

 

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 30.6.2009 6:43 | karma článku: 17,19 | přečteno: 2327x
  • Další články autora

Jiří Čumpelík

Migrační pakt je prý úspěchem

V realitě to bude hodně drahý úspěch. Taky to není úspěch náš, ale těch, co si ho připravili. Další podstatná chyba současné vlády stejně, jako chyba se zastropováním cen energií u prodejců, která zavinila inflaci přes 20 %.

24.4.2024 v 16:19 | Karma: 31,51 | Přečteno: 611x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Začne prezident ČR Petr Pavel organizovat skutečnou důchodovou reformu?

Vymýšlíme zase české speciality a přitom vedle máme Rakousko, které má nejvyšší důchody v EU. Opravdu jsme tak neschopní, že neumíme realizovat obdobu úspěšného systému progresivního zdanění, včetně důchodového systému Rakouska?

23.4.2024 v 16:06 | Karma: 25,45 | Přečteno: 719x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Důchodová reforma a prezident ČR Petr Pavel

Navrhovaný systém je zase špatný, protože navazuje na daňovou soustavu vycházející z bývalé ruské rovné daně, která slouží především platově silným vrstvám společnosti.

5.4.2024 v 5:12 | Karma: 23,95 | Přečteno: 697x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma: 33,28 | Přečteno: 943x | Diskuse| Politika

Jiří Čumpelík

Progresivní zdanění, nebo progresivní bohatnutí s rovnou ruskou daní?

Opravdu naši ekonomové, politici a jejich poradci nevědí, kde peníze na provoz zadluženého státu jsou? Stačí se podívat na progresivní zdanění přes hraniční čáru do Německa, či Rakouska.

13.1.2024 v 6:37 | Karma: 23,75 | Přečteno: 641x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Medaile z policistova hrobu nosil zloděj jako ozdobu klíčenky. Odhalila ho DNA

26. dubna 2024  15:36

Policie dopadla zloděje, který v říjnu roku 2022 v Ostravě-Vítkovicích ukradl dvě medaile z hrobu...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024,  aktualizováno  15:10

Předseda Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko oznámil, že dostal pokutu 900 eur (zhruba 22...

Policie navrhla obžalovat za podvod dva rusínské aktivisty s vazbami na Zemana

26. dubna 2024  15:05

Policie navrhla obžalovat dva proputinovské rusínské aktivisty Mychajla Ťaska a Vasyla Džuhana z...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,55
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"