Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

28. 10. 2009 16:17
soud je přece jenom soud

alébrž, když běžný soud soudí zloděje nebo vraha, tak se taky zaobírá jenom tím co mu předloží obžaloba, a přihlédne k tomu co namítá obhajoba. Rozhodně neprovádí nějaké vlastní šetření, aby sám zjistil nezávislou pravdu o celém případu.

Podobně je to v případa Ústavného soudu - soud při vlastním jednání nemůže a nebude kontrolovat celou Lisabonskou smlouvu-

Samozřejmě, stát už dávno měl pověřit skupinu erudovaných právníků a soudců, aby pročetli a prověřili celou Lisabonskou smlouvu odstavec po odstavci, řádek po řádku, zda tam není něco proti zájmům české republiky. Asi tak, jak to dělá každý středně inteligentní podnikatel, když podepisuje obchodní smlouvu i jen na pytel brambor...

0 0
možnosti

kevinbb

28. 10. 2009 15:38
Clanek velmi dobre

vystihuje situaci a ma moji karmu.

Ja jen doufam, ze US si konecne uvedomi co ma predsebou a ze se konecne vyjadri kladne k namitkam, jak senatoru tak presidenta republiky, ne protoze existuji, ale protoze ty namitky jsou opravnene!

Protoze se nejedna jen o nejaky sporny zakon v republice, ale o samostatnou existenci Ceske republiky jako suvereniho a samostatneho statu, tak uz by si nasi zakonodarci meli uvedomit co LS znamena pro nasi dalsi existenci jako Ceska republika.

R^[>-]

0 0
možnosti

midou

28. 10. 2009 15:29
souhl

nechápu proč se stydíme být problematický, pokud je to v našem zájmu. Možná teď budem pár měsíců za potížisty a v centru tlaku, ale dalších třeba 20 let bude pokoj.

Je to pořád lepší než teď nedělat problémy a pak na to dalších 100 let doplácet...:-)

0 0
možnosti

fakta666

28. 10. 2009 15:25
Všichni přece víme,že je to jen fraška a tragikomedie s

předem jasným rozhodnutím - vše v pořádku . U nás se dávno práva nestudují , ale nakupují , to víme . Kdo má ten nakoupí....a EU nepochybně má..budeme skákat, jak bude pískat,...a vy my to demokraticky neovlivníme ...demokracie dneška hahaha

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,62
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"