Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sucharda

11. 11. 2009 22:58
Pane kolego,....

...pokud budete mít zájem,můžeme našemu školství ušetřit 8% nákladů,tí,.že budeme smysluplný tělocvik provozovat 2x týdně po 90 minutách učit od 1.do 5.třídy a dále už bude jed dobrovolný na cca na půl placený jako u dětí co sportují v oddílech.Dojde tím oproti stávajícím vycházkám a vybiškám a folklórbalu s nesportovními pančetelkami k rozvoji dítěte,které si pak spolu s rodiči svobodně vybere,zda sportovat,či ne.Samozřejmě že je budou vyučovat odb.pedagogové ze stáv.SŠ i VŠ. Bližší : kozojet@seznam.cz

0 0
možnosti
JG

Jakub Gros

11. 11. 2009 21:25
Jsem student VŠ a rád bych platil

Nemůžu s Vámi bohužel souhlasit. Jsem studentem VŠ a co slyším, jak to různě vypadá, vstávají vlasy hrůzou. Ve VŠ nejsou peníze, studenti si škol neváží, mnoho jich tam chodí jen pro výhody, než je vyhodí. Školné by nejen zlepšilo kvalitu odborníků vycházejících z těchto škol, ale přineslo i by i nějaké drobné peníze do školství, když je tam není schopna vláda dát. Nehledě na to, že by se VŠ oklestila od té fúry vyžírek, které tam jsou (ano, sám jich znám spoustu, ale daňové prázdniny jsou daňové prázdniny). Platit školné je normální, stejně jako platit si doktora. To jen český národ rozežraný od bývalého režimu by rád vše zadarmo. Nechtějme se chytat falešných slibů od pana Paroubka. Nebo slibů, které se uskuteční a budou nás bolet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"