Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

10. 1. 2010 1:56
Berte život s nadhledem!

Všechno je pro něco dobrý, nemá cenu se rozčilovat. Chce to dobrou náladu a brát to s humorem !

Autor

0 0
možnosti

eAA00

9. 1. 2010 23:41
,,,

Zas další článek o Havlovi, aspoň podle nadpisu. Ani nemá cenu ho číst...;-)

0 0
možnosti

jrc

9. 1. 2010 22:28
Neznabozi !

Všude sníh, stále a stále padá ! Kdy už se konečně začnete modlit, neznabozi !;-)

0 0
možnosti

BoboHml

9. 1. 2010 17:14
Já ho zrovna nemusím,ale

toto8-o?Rv

0 0
možnosti

ramolozo

9. 1. 2010 17:09
Prezident není bůh

ale ty seš ychtyl !

0 0
možnosti

Zebin

9. 1. 2010 12:23
trochu bych oponoval................

není Bůh,  hraje si na monarchu a uráží každého, kdo souhlasně nekývá hlavičkou nad jeho názory. Názory, které směřují především ke většímu zviditelnění sebe sama. Zaslepenost je smutná, ale není všem dnům konec, monarcha odejde a nová doba možná bloudy přesvědčí................. ;-)

0 0
možnosti

ucitelas

9. 1. 2010 12:21
Demokracie

je krásná.....svá moudra může publikovat kdejaký "děda", který 1. máje před tribunou řval ať žjie soudruh Husák,ať žije Sovětský Svaz a jiná úderná hesla

0 0
možnosti

snaduzdost

9. 1. 2010 11:27
Ale co,

ať si plácá kdo chce, jaký chce nesmysly, hlavně že je krásná zima.  I když ti ekoteroristi nám chtějí i tu otrávit.

0 0
možnosti

snaduzdost

9. 1. 2010 11:12
Autor je H Ň U P

jak od stodoly vrata.  Že mu nevychází jeho ujetý myšlení, vyšinutý a nasměrovaný  těma, kteří mají potřebu furt dělat ňákou revoluci,  prostě oblbovat lidi, viz ten vrhač dlažebních kostek  na demokratickou policii a hlavní revolucionář pařížských barikád ze 68. DC-B, - co nám dnes nám káže stejně ujetá a nenávistná  moudra o práporech a ekologii -,  zatímco my se tu v té době  úporně s tím důsledkem obdobné revoluce  neúspěšně potýkali. Chci  věřit, že autor, jenž se   mírnichsdírnichs nechá takovými gaunery  a jejich poskoky oblbnout a plácá nesmysly jak ryba sebou na suchu, alespoň taky.    

0 0
možnosti

VašekIV

9. 1. 2010 8:57
To, že má V. Klaus pravdu

ještě není důvod, proč ho nazývat Bohem. Jsem rád, že v tom našem politickém marazmu máme aspoň jednoho skutečného Politika světového formátu. Narozdíl od USA, SRN a Francie. Přeji hodně zimních radovánek.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"