Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

6. 4. 2010 9:48
Ženy nezapomeňte, že jste přírodní bohyně !

Dáváte život a jen na vás záleží na kolik dětiček si troufnete. Každý život je je přírodní dar a odměna za vaší lásku. Nic jiného vám tento dar nemůže nahradit. Nezapomínejte na to !

0 0
možnosti

janacz

2. 12. 2010 10:43
Re: Ženy nezapomeňte, že jste přírodní bohyně !

Ovšem nezapomeňte na přelidnění ;-D

0 0
možnosti

Mončí2

5. 4. 2010 20:27
Ještě tohle,pane autore-

nevím jak dalece znáte cikánské zvyky,ale je tradicí,že žena po porodu musí co nejdříve souložit s manželem.Že to považuje normální člověk za vrchol nechutnosti,to je věc jiná.A že ubožačka musela domů obstarat ostatní děti,tomu snad sám nevěříte.To,že dvojčata byla v inkubátoru a vlastně jí nepotřebovala je také vaše omluva pro její útěk,i ty děti v inkubátoru se totiž buď přímo kojí,nebo dostávají odstříkané mateřské mléko,což asi v tomto případě možné nebylo,že?.Jinak mamina dělá v Podolí,tam cikánky utíkají každá druhý den po porodu,právě za účelem soulože,ale pro děti se vrací.Vždyť proč by je tam nechávaly?Za odložené dítě porodné sice dostanou,ale jiné dávky ne.RvPokud chcete obdivovat vícečetnou rodinu,tak si najděte nějakou,kde minimálně otec celý život pracuje,vlastníma rukama si postavili dům pro velkou rodinu a nestojí před sociálkou se slovy"dejte".

0 0
možnosti

jrc

5. 4. 2010 22:43
Re: Ještě tohle,pane autore-

Tak k té peči o ostatní děti měla sex. Jsou to jejich zvyky, ne naše. Nekrituzuji cizí zvyky. Jejich soukromá věc. Mléko mohla poskytnout, než utekla. Takže zase žádný problém. O jejich otci nic nevím, ale to je vedlejší věc. Ta podpora ji oprávněně patří. Může to obdobně dělat každá žena. Záleží zda chce hodně mít hodně dětí. Ja těm ženám, co mají více dětí fandím. Ty, vědí k čemu je příroda stvořila ! Císařovna Marie Terezie, jich měla 15. Tak to bude, ta super ženská ještě muset dohnat ! Přeji příjemný večer.

0 0
možnosti

ropotamo

5. 4. 2010 19:14
...

Ano. I lidé s takovým názorem jako vy mají možnost psát blog.

Zkuste se, milý zlatý, ještě zeptat, co z těch jejích dětí dokáže vychovat. Jestli budou produktivní ke společnosti, k přírodě. Není problém vrhnout 11 potomků. To je jen obyčejná biologie. Ale vychovat z nich daňové poplatníky, na to je třeba něco víc.

Přeji vám příjemný důchodový věk.

0 0
možnosti

jrc

5. 4. 2010 22:31
Re: ...

Díky za přání.

Zda budou daňoví poplatníci záleží na systému a zákonech.

V komunismu museli dělat všichni a taky tak neživořili, jako dnes . Je potřeba to řešit. Přečtěte si:

http://jiricumpelik.blog.idnes.cz/c/115040/Uz-ani-korunu-na-podporu-nezamestnanych.html

Možná by to pomohlo !

0 0
možnosti

Quant

5. 4. 2010 18:17
děti z omylu

zase jedna, co si spletla anitkoncepci s antidepresivy. Teď má doma 11 kousků a je jí to jedno ;-D

0 0
možnosti

Gmur

5. 4. 2010 17:51
docela dobra interpretace

prosim, ale ne vsechny zeny jsou ochotny mit tech 11 deti uz jen z duvodu, ze se nechteji ocitnout v zavislosti na socialni peci.To neni urcite neschopnost, ale zodpovednost. Jinak jste si jist, ze ma 60 tisic?

A uplne jen tak mimochodem....co takhle otcove, zase nam ze statistik vypadli?

0 0
možnosti

janacz

2. 12. 2010 10:50
Re: docela dobra interpretace

A kdo by na ty všechy děti platil a jak by se vešly do školy kdyby jich všichni tolik měli ?

0 0
možnosti

Mončí2

5. 4. 2010 14:28
Tak nějak doufám,že

článek je myšlen ironicky.Co je heroického na tom,rodit jedno dítě za druhým?Věřte,že kdyby porodné,přídavky a jakékoli jiné dávky byly na tři děti,tak jich víc než ty tři nemají.Docela by mě zajímala školní docházka a výsledky dětí školou povinných,jakou střední školu či učňák navštěvují starší děti,kolik již má paní vnoučat a od jak starých dětí,jak děti zabezpečí do budoucna,nebo jestli se také začnou záhy rozmnožovat za účelem získání domu,na který si všichni normální lidé berou hypotéky.A paní ani nemusí mít nervy z titanu,jak píše níže "sabka",vidím to u nás,děti, jen co začnou chodit, lítají celý den venku a dělají bengál,zatímco rodiče se věnují zábavě v nejbližší herněRv

0 0
možnosti

jrc

5. 4. 2010 14:39
Re: Tak nějak doufám,že

Předpokládám, že vy by jste se o ty děti postarala dobře. Tak si je pořiďte. Já vám ty peníze s radostí dopřeji a rovněž smeknu klobouk !

0 0
možnosti

fichifi

5. 4. 2010 13:54
No, nevím,

zda rození velkého počtu dětí je odvaha, živočišnost a jistá prostota, oběť, nebo přirozenost. Je na každém, kolik chce mít dětí. Proč ne, když jim dá do života potřebnou výbavu( teď nemyslím byt, auto a kreditku) v podobě slušného vychování a pokud možno i vzdělání.

Nezatracuji multirodičky, ani ty, co se rozhodly mít jedináčka. Ale ani je neobdivuji. Takhle to prostě v životě chodí. Důležité je dát dětem lásku, a té může být dost jak pro jedno, tak pro deset dětí.

0 0
možnosti

sabka

5. 4. 2010 12:12
zdráhala bych se nazvat tuto ženu jako "super",

protože ji neznám, ale každopádně je hodně odvážná a nervy musí mít ne ze železa, ale rovnou z titanu. V naší ulici taky žije rodina s jedenácti dětmi, nejmladší rok, nejstarší 17, jednou jsem je navštívila a strávila tam cca 4 hodiny a : "never more", nefalšované "psycho", kam se hrabe to původní od A. Hitchcocka...na dávkách od státu sice dostanou nějakým 4O tisíc, ale jsou to sakra tvrdě odpracované peníze, raději bych kopala celý den na poli, než tohle.

0 0
možnosti

jrc

5. 4. 2010 12:33
Re: zdráhala bych se nazvat tuto ženu jako "super",

Ale, když budou něco oslavovat, tak tam musí být pořádně veselo !R^

0 0
možnosti

druhej malej Jarda

5. 4. 2010 11:18
Obdivovat začnu, až se dozvím

o té rodině něco víc. Přivést na svět třináct dětí  není jen tak a málokdo soudný si takovou zodpovědnost na sebe nevezme. Ono totiž to není jen porodit, víme?

0 0
možnosti

viveka77

5. 4. 2010 11:27
Re: Obdivovat začnu, až se dozvím

R^

0 0
možnosti

Fumu

5. 4. 2010 10:29
A co otec?

Bratr,bratranec,...;-)

0 0
možnosti

jrc

5. 4. 2010 10:35
Re: A co otec?

Pokud by těch otců bylo víc, nevadí. Přibudou ještě alimenty ! Důležité je, že ty děti patří své matce !

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS