Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Manco Kapak

20. 8. 2010 21:49
Mediální masáž!!!!

Děkuji za Váš článek.Nevím kdo tyto diskuze vyvolává.začínám nabývat dojmu,že 2.světovou válku rozpoutalo Československo,Velká Britanie atd.Proboha lidi vzpamatujte se!! Němci rozpoutali dvě světové války.To rozhodně není náhoda.Po všech hrůzách za okupace a jiných válečných zločinech se nelze divit tomu,že docházelo k různým reakcím.Myslím,že když spojenečtí vojáci viděli koncetrační tábory,tak možná měli pocit,že němci nejsou ani lidé.Náš národ(ale i ostatní slované)měli být přesunutí na sibiř,aby se vytvořil prostor pro elitní arijskou rasu.Zní to strašně,ale co je to pár němců proti likvidaci české inteligence,odbojových skupin,sokolů atd.Vím od své maminky,že tady v sudetech (před Hitlerem)žili všichni pohromadě a celkem spokojeně,všichni uměli česky a německy.Pak nastoupil Hitler a bylo všechno jinak.

0 0
možnosti

tromso5

19. 8. 2010 23:55
židi si dokázali vykvičet zákon proti zpochybňování

holokaustu a teď se zpochybňuje vina agresora, za chvilku se dozvíme, že češi vyprovokovali válku

0 0
možnosti

ladyevil_cz

19. 8. 2010 22:36
Karma za...

...4 odstavce, poslední dva jsou irelevantní;-D

0 0
možnosti

kevinbb

19. 8. 2010 15:25
A jeste musim pripsat,

velke diky za Benesovy dekrety.

Vite co by se delo ted? Dopadlo by to jak v Jugoslavii. Pobili by jsme se mezi sebou a se sudetakama a nakonec by to dopadlo tak, ze by nas NATO bombardovalo a sudety by tentokrat opravdu odpadly a staly by se stredoevropskym Kosovem bez ohledu na to, ze to je a vzdycky bylo Ceske uzemi.

Ani na to nechci pomyslet.

0 0
možnosti

realateista

19. 8. 2010 15:33
Re: A jeste musim pripsat,

Pokud by občanská válka nepropukla hned ve 40. letech a nebyli Němci z poloviny yyvražděni a zbytek postaven před soud pro velezradu.

0 0
možnosti

kevinbb

19. 8. 2010 15:04
Dobre a

pravdive jste to sepsal.

Ale nejhorsi jsou nekteri ty prispevovatele a podle toho je me jasne kolik je stale mezi nami kolaborantu. A ti byli jak za valky, tak za bolsevicke ukupace a jsou i ted. Od cizincu se clovek nemuze divit, ze chteji stale plivat na Cechy, ale ze Cesi se rozestvavaji mezi sebou, tak to je ten hnus. Nekdo tady kdysi psal o luze, tak bych to nazval luzou tyhle cechacky i kdyz vetsina jsou jen mladi cynici, provokateri a samozrejme nekteri budouci kolaboranti. Nekteri rozestvavaji z pleziru, nekteri s toho maji ubohou legraci a nekteri mezi nami opravdu to delaji z nejakeho duvodu, z nenavisti.

Je to hnus stale a stale vyhrabavat a rozdmychavat nesnasenlivost mezi nami.

A pritom pravi svedkove kteri by mohli svedcit uz davno neziji a to co vychazi napovrch, tak jsou budto "reci z doslechu" nebo jsou to jen a jen spekulace. Ale pravdy je uz nemozne se dobrat. A co se tyka mediich, tak co clovek muze ocekavat? Kazdy at si doplni podle sveho.

0 0
možnosti

cibich

19. 8. 2010 14:08
Pátá kolona

Nacisti měli pátou kolonu v Československu v podobě henlainovců,kteří vraždili v českém pohraničí ještě před začátkem války.Že by dokumenty o těchto akcích v policejních archivech už nebyly ?

0 0
možnosti

xena123

19. 8. 2010 13:57
ty děti v kočárku hozené do labe

to byli zřejmě příslušníci SS.;-D

0 0
možnosti

cibich

19. 8. 2010 14:10
Re: ty děti v kočárku hozené do labe

A Lidické děti byly příslušníky koho?

0 0
možnosti

Pavel Skeptik1

19. 8. 2010 13:52
Kohout

ve své biografii napsal slova rodinného přítele, kněze: Po této válce až potkáš Němce na chodníku, tak řekneš: "Uhni Němče, jde člověk!" Ten kněz byl za Heydrichiády  "odsouzen  !!!!!!!!!!!!  " k trestu smrti!

Mimochodem, nebyli ti  "postižení" docela náhodou z "čestné vesnice SS"?

0 0
možnosti

strycek-Joe GmbH

19. 8. 2010 13:51
Nerozčilujte se p.Čumpelíku

Dám Vám hádanku:

Bude-li psát propaganda o 15 ti mrtvých fašistech celý měsíc, jak dlouho bude poté psát o 300.000 ve válce zavražděných Čechoslovácích ? Mě to vychází asi tak na 0 měsíců, kolik Vám ?

0 0
možnosti

kuča

19. 8. 2010 13:30
Pane Čupelíku!

:-) Já válku pamatuji, jako dítě, v 45. mi bylo 7 roků. To už jsem měl dost rozumu. Nenávist vůči všemu německému, kdy válka vyvolaná Hiterem, způsobila Českému národu mnoho zla, chování některých přeživších se nedalo po skončení války ukočírovat. Nerozlišovalo se moc mezi vinnými a nevinnými. Emoce byly nekontrolovatelné. I u nás byli lidé, kterým pak zabíjení ostatních dělalo dobře. A kdo by se tenkrát odvážil postavit se proti. Zabili by ho i s nimi. Dívejte se na to s odstupem času! Je to bolestné, ale z hlediska doby, ve které se to stalo .... prostě smutné, byli možná zabiti i nevinní, ale kdo to chce dnes soudit??? ;-€;-€

Je to pěkný článek!!!

0 0
možnosti

kevinbb

19. 8. 2010 15:06
Re: Pane Čupelíku!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"