Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ab1536

4. 4. 2011 8:29
jeste

mne tak napadlo....co to mate s tema vykricnikama? Vite, ze je to strasne nezdvorile?!!!!!!!!!!skoda, uprimne bych si prala, aby vas nejakej ten pitbul kousnul do zadku. zatracene byste to potreboval. a ano, nemam rada lidi, zvirata maji vetsi smysl pro humor:-P

0 0
možnosti

ab1536

4. 4. 2011 8:25
jak

se rika chlapovi, co se chova a jeci jak posahana hysterka? takovy miluju. sla jsem takhle s pitbulem (na voditku, s kosikem) po ulici a proti mne matka s asi dvanactiletym vypasenym chlapeckem....a jak mne uvidela, zacala hystericky jecet, jezismarja, to je pitbul, pojd honem prejdeme.....dokazete pochopit, ze je to vzdy na cloveku? kdyz muj pes zdrhne, tak urcite nepujde zakousnout lidi, ale nejakyho jinyho psiho kluka. a protoze nechci, aby nekomu sezral jeho mazlicka, tak se chovam zodpovedne. stejne tak s nim nenecham male dite, protoze dite mu treba bude dloubat prstem v oku a on mu za odmenu ukousne hlavu, prestoze deti miluje a necha je, at si s nim delaji, co chteji. jenze deti mu narozdil ode mne nevidi do hlavy. vzdy je to zodpovednost majitele a pritomnych osob. zakazovat cokoli nema smysl, zakazeme taky auta, mobily, vlaky, hady, papousky...co kdyby nam vyklovli oko...ja bych zakazala lidi, to by byl sladkej zivot bez tech blbcu okolo.

0 0
možnosti

wrangler

3. 4. 2011 20:27
Pane Čumpelíku, nebuďte hysterický!

Znáte všechny okolnosti případu? Pokud vím tak to policie ještě šetří.

0 0
možnosti

jrc

3. 4. 2011 23:24
Re: Pane Čumpelíku, nebuďte hysterický!

Lituji pane,

tady není co šetřit.

Zmrzačené děvčátko s rozkousaným obličejem bez oka a psi!

Těch případů napadení stále přibývá.

Nejvyšší čas, aby to poslaci skutečně začali řešit zákonnou cestou!!!!!!!

0 0
možnosti

M.jesterka

3. 4. 2011 17:37
Nesmysl

Chovám borderku, čuba váží 17 kilo, je mi nad kolena, jsem malá baba nedorostlá. Jestli někdy někoho pokousala, udělala to po evidentní provokaci. Po ráně kýblem od hystericky ječící ženské, která se divila, že mám na zahradě psa navolno a klidně vešla do zahrady, aniž na sebe upozornila. Dítě nepokouše, je splachovací. Ale v rámci hry si milé dítko klidně položí, zalehne a oblíže mu celý obličej. Pokud je jí v konání zabráněno hysterickým řevem a klackem, vstane a jde po tom, kdo jí napadl. Ruku do ohně za ní nedám, byť plemeno neagresivní, nenechám ji hrát s malými dětmi samotnou, mezi lidmi nepouštím z vodítka a to, co vytvoří, seberu.

Není to otázka plemene, je to otázka majitele. A za tím si stojím. A taky otázka přístupu lidí. Pokud na mě bude spoluobčan ječet, ať navalím peněženku a mobil, pustím psa, blbé je, že po téhle zkušenosti si pes zapamatuje spolubčany podobného typu jako nebezpečné a občas startuje preventivně.

0 0
možnosti

wrangler

3. 4. 2011 20:28
Re: Nesmysl

R^R^;-D

0 0
možnosti

ortles

3. 4. 2011 17:10
Když se nějaký kretén zdroguje

a jede autem, zabije sebe a dva další, tak přestaneme všichni jezdit autem?

Když někdo někoho zabije, jsme všichni vrazi?

Když přepadávají a kradou, jsme všichni zloději?

Rotvajlery chovám bez jakéhokoliv problému od roku 1975.

Kravka máma.Nemá nechávat děti s jakýmikoliv psy bez dozoru.

0 0
možnosti

jrc

3. 4. 2011 23:29
Re: Když se nějaký kretén zdroguje

Zákaz se netýká psů narozených před datem platnosti zákona!

0 0
možnosti

Mahon Point

3. 4. 2011 15:17
Zasadne omezit

chov psu hlavne ve mestech by bylo prospesne. Kazde jaro, ale i behem roku, mam pocit, ze je posrany doslova cely svet.  A utoky velkych psu na male deti, to je snad dostatecny duvod k zamysleni. A takove kecy, jakoze pes je dobrak a nikdy by nic neudelal, s tim at jdou vsichni do haje. Psa , ktery nekoho napadne, okamzite pomlet do konzerv pro kocky !!!

0 0
možnosti

jrc

3. 4. 2011 16:48
Re: Zasadne omezit

Taky doufám, že ten svět bude méně posraný!R^!!!!!!

0 0
možnosti

hafusak2

3. 4. 2011 11:36
Zestručněme to:

Zakázat všechny psy, kteří dosáhnou zuby výše nežli je koleno dospělého člověka. Z těch kteří se do požadavku vejdou vyškrtat polovinu - a je to.Potom přijdou na řadu další. Třeba někoho drápla kočka, klovnul pták nebo ho plácl ocasem přes celou hubu vánoční kapr. Oni už poslanci nějaké další omezení vymyslí. To by tak bylo, aby lidi si žili jen tak spokojeně bez zákazů. Vždyť by pak ani nevěděli, že nějakou vládu mají.;-D

0 0
možnosti

jrc

3. 4. 2011 16:47
Re: Zestručněme to:

Pokud budou ohrožovat sami sebe, ať si dělají co chtějí!

Ale roztrhat dítěti obličej, na to nemám žalůdek!;-€

0 0
možnosti

ortles

3. 4. 2011 10:19
další chytrouš

Když jste byl malej, možná na vás nějaký pes zavrčel, že?

0 0
možnosti

jrc

3. 4. 2011 16:43
Re: další chytrouš

Nesmysl, ty psy jsem měl taky!

Už žádné nechci, když vidím jak dokážou ublížit dítěti!!!

0 0
možnosti

Marek Trizuljak

3. 4. 2011 9:43
Co takhle zákaz chovu nebezpečných poslanců...

:-) Nejnom zákaz chovu, ale především zákaz vpuštění do parlamentu... :-)

0 0
možnosti

jrc

3. 4. 2011 16:42
Re: Co takhle zákaz chovu nebezpečných poslanců...

Velmi podnětný návrh!

Za to těžce zraněné dítě by si to zasloužili!!!!!R^!!

0 0
možnosti

zatloukal

3. 4. 2011 8:28
to už tu párkrá bylo

autore, sežeň si  statistiku, jaká plemena psů nejčastěji útočí na lidi, možná se budeš divit - jezevčíci, němečtí ovčáci, podvraťáci

0 0
možnosti

Bílá paní

3. 4. 2011 8:48
Re: to už tu párkrá bylo

tyto statistiky se dělají tak, že se vezme celkový počet kousnutí člověka psem (který byl po té klinicky vyšetřen) za určité období a z tohoto "vzorku" se pak vypočítají procenta.

Když zohledníte ještě fakt, že ovčáci, jezevčíci a podvraťáci jsou u nás nejrozšířenější plemena, nemůžeme se divit, že statistiky vypovídají takto...neznamená to ale, že by byl třeba německý ovčák obecně útočnější než kokršpaněl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,55
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"