Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

certik_bertik

29. 5. 2011 11:04
hmm

chcete zveřejnit seznam výherců, abyste jim pak šel vybrat kasičku?:-/

0 0
možnosti

geo.novotny

28. 5. 2011 19:12
Praktiky komunistické mafie

To už vážně ty všelijaké konspirační teorie lezou lidem na mozek? Provozování Sportky (všude ve světě pod názvem Lotto) je NEJBEZPEČNĚJŠÍ podnikání jaké vůbec existuje. NELZE ZKRACHOVAT. Proto i v té naší "špatné Americe" , kterou autor nemá rád - už dávno loterie provozuje stát a ne soukromé firmy. Rovněž je zákon, který prostě nařizuje na výhry vždy vyplácet 50% vybraných peněz, ani o cent méně, či více. Zbylých 50% je zisk z kterého se hradí provoz a výdělek. Protože loterie každý týden přináší sta miliony dolarů za prodané sázky (V ČR stamiliony korun), nikdy se nemůže dostat do krachu a nikdo nepotřebuje švindlovat.  V případě Sazky také nikdo nepotřeboval podvádět ve vyplácení výher, stačilo blbě komunisticky investovat (Hušák jako blb a konfident Stb) zůstal stejně nenažraným primitivem a celá ta Správní rada společnosti rovněž. Postavení Arény nemělo být nikdy povoleno, banky měly úvěry odmítnout. Tak to dopadne, když se komunističtí zločinci nepotrestají.

G.N.

0 0
možnosti

jrc

28. 5. 2011 20:10
Re: Praktiky komunistické mafie

Ale George,

vy v těch státech máte pěkný komunismus, když tam nesmí provozovat loterie soukromá firma. Co je to za svobodu podnikání? Hochu, hochu, ja být na vašem místě, tak bych se vzbouřil, být tím antikomunistou, jako vy.

Co se týká SAZKY, tak se tam taky pěkně podepsaly její náklady z toho, jaké si tam ti páni ze Sazky vypláceli platy a odměny, ale o tom mnoho nevíte. Je to jako smluvní platy v naší státní sféře a pak se nedivte, jak vysoké náklady máme na státní správu a jak nám rostou dluhy!

Žádné konspirační teorie, nebo nevíte o TV Bingo CZ a loterním pořadu TV NOVA? Stačili zblbnout podstatnou část diváků TV Nova a za prokázaných 27 milionů dostalo 6 obviněných podmínku a jeden co zdrhnul, v nepřítomnosti 3 roky nepodmíněně. O tom, že by ty prachy museli vracet nic nevím! To se vyplatí! Také by jste řekl, konspirační teorie? ;-D

0 0
možnosti

jhk2

28. 5. 2011 18:03
nic proti

ale jste naprosty mimon.

1. hovorite o soukrome spolecnosti

2. vsechna slosovani probihaji pod dohledem zastupce MF a notare.

0 0
možnosti

jrc

28. 5. 2011 18:21
Re: nic proti

No tak, klídek.

Slosování TV Bingo CZ probíhalo pod kontrolou notáře a MF.

Přesto se taková chybička za 27 milionů vloudila.

Sazka je přeci pod vedením Hušáka skvěle řízená společnost,

tak z čeho máte strach?;-D!!

0 0
možnosti

Glock Mark XV

28. 5. 2011 17:58
a proč prošetřit?

Nemyslíte, že strkáte nos, kam nemáte? Sazka a.s. je soukromá společnost vlastněná soukromými subjekty, které si volí vedení firmy a kontrolují hospodaření firmy. Vedení firmy se ODPOVÍDÁ POUZE SVÝM VLASTNÍKŮM.

Co se týče sázení, stát uděluje licence a provádí kontroly - zde prostřednictvím Finančního úřadu pro Prahu 1. Bohužel nic pro vaši vlezlou zvědavost.

.

Fakt "miluji" staré bolševiky. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"