Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Člověk se nezavděčí!!!!!!!!!!!!

Když kritizuji tuto mizernou vládu v čele s Nečasem, nebo nenažranou římskokatolickou církev toužící po majetku a moci, tak mne odsuzují, jako zloducha.

Když se snažím, jako "Boží křesťan", polepšit a napíši pochvalný článek o "osvícené pravici" a vylíčím krásnou budoucnost našeho národa v náručí "římskokatolické církve", abych alespoň trochu zlepšil mrazivě špatnou náladu mezi občany, tak jsem zase špatný a nenávistný!

Jste nevděční pravičáci, pánbíčkáři a papeženci!!![>-]!8-o

1 0
možnosti

Jestli toto měl být pochvalný článek, pak se divím, že tuto diskusi nechápete jako jednu velkou pochvalu.

1 1
možnosti

Co se tomu pánovi sztalo, že je schopný napsat tak uboze nenávistný článek?  Myslím, že je spíše k politování, než ke kritizování....

5 5
možnosti
Foto

Co je na článku j.Čumpelika nenávistného ? V podstatě popsal realitu blizké budoucnosti tohoto národa. Něco z toho popsaného už tady v minulosti bylo a něco nás v brzké budoucnosti čeká.A že takto schválený zákon o cirkevních restitucích vy vitáte ,ukazuje jak jste svatouškovský pokrytečtí , vy zastanci božích zástupců na zemi. Možná časem někteří s vás prohlédnou a bude to pro vás opravdu hodně frustrující.Asi jako pro nové komunisty po Únorovém převratu , když pozdějí zjistili , zač je toho loket.

2 0
možnosti

J40a53n 36K66o29l63i46á79š

14. 11. 2012 11:41

...Ale v každém případě Vám přeju Šťastné a veselé! Ježíšek je pro všechny.

1 4
možnosti

Hezký příspěvek.

Taky přeji šťastné a veselé svátky;-)

0 0
možnosti

Tento článek je o tom, jak se starší pán posmívá lidem, kteří věří v Boha a jsou v církvi. Jinak jsou to naprosto nepodložené (přímo zvrácené) spekulace, postavené na zášti a neznalosti tématu. To vše jen proto, že se pánovi nelíbí schválení zákona, na což má jistě právo, stejně jako na toto vyjádření nesouhlasu. Úroveň tohoto vyjádření však vypovídá o úrovni autora.

10 4
možnosti

Opravdu máte rád lidi?

Jak to pak musí vypadat, když někoho nemáte rád?

4 4
možnosti

V profilu píšete, že máte lidičky rád, tak proč píšete tak nenávistně???

(To je jen poznámka na okraj)

8 6
možnosti

Když se ti z dálky šťastně vrátí milý,

oddaný přítel, soudruh ušlechtilý,

tu šťastnou píseň zpíváš rád.

Když potkáš prapor Gottwaldovy strany,

zbrocený krví, bouří ošlehaný,

chce se ti zpívat tisíckrát!

6 6
možnosti

Tak vskutku ti lidé byli šťastní, za své osudy byli odpovědní toliko sami sobě, nikoliv nějakému nadpozemskému Bohu.

7 1
možnosti

větší slátaninu jsem asi v životě nečetl8-o;-O8-o!!

8 6
možnosti

;-D Tak si přečtěte předchozí blogy a blog Vyvadila:-)

7 6
možnosti

T98o54m56á86š 96K

14. 11. 2012 10:01

To jsou žvásty.

7 7
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,55
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"