Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Putin nezaspal. Putin není cvok Proto tam nevtrhnul.

Toto jste kardinálně nedomyslel. V lepším případě.

Jinak souhlas.

0 1
možnosti
PR

Rad pouzivate slovo cvok:-)jen cvok nevi ze svetova znamema ze valci vetsina sveta.Uvedte prosim jedinou zem ktera by bojovala na strane fasistickeho Ruska,jednu jedinou:-)

3 2
možnosti
LN

..u mne karma už jen za ten perex....R^

3 0
možnosti
Foto

Hleďme, pan autor nabádá k invazi do suverénního státu!

A máte vše v lati u Vás doma? Mám dojem, že je potřeba, aby tam vlítla nějaká tajná služba a udělala tam pořádek.

3 4
možnosti

No, jak sleduji už dost dlouho Vaše reakce a nejen tu na tomto serveru, myslím, že je především důležité - pro Vás, abyste to měl v lati doma sám. A soudě podle argumentační výpovědi Vašich reakcí Vám zřejmě ta tajná služba už zvoní u Vašich dveří. Tak raději snad ani při prvním zazvonění neotvírejte. Příval inteligentních myšlenek by Vás v tom okamžiku mohl i porazit.

1 5
možnosti
Foto

Války zaniknou současně se zánikem států.  Dokud lidé věří na stát, musí se účastnit jeho válečných nápadů.

0 1
možnosti
DM

Prosím,  která není?

4 0
možnosti
Foto

Prosím, dle autora ta, když vlítne Putin na Ukrajinu a celou si jí přivlastní .... ;-(

4 3
možnosti

No, teď jste se naplno ukázal i způsob svého bolševického myšlení! Když se silnějšímu státu nelíbí co se děje u souseda je tam potřeba vlítnout a udělat pořádek podle našeho gusta, že?...takhle totiž vznikají ty vaše "pitomé a zbytečné války", vůbec si nevidíte do ústRv

7 1
možnosti
Foto

Navíc, autore, píšete, že je to úplně zbytečná a pitomá válka. S tím souhlasím. Ale hned na to dodáváte, že stačí, aby Putin vlítnul až do Kyjeva .... tedy tvrdíte, že jedině anexe Ukrajiny ze strany režimu komunistického nomenklaturního kádra a vysokého důstojníka komunistické zločinné zpravodajské služby KGB je řešením. Tedy, že řešením je válka daleko horší, než to, co momentálně na Ukrajině probíhá.

Skoro mi přijde, že i vy jste v památném, smutném roce 1968 tleskal příchodu okupantů.

9 3
možnosti

Nikoliv,

21.srpna 1968, jistě, na rozdíl od vás,

jsem byl mezi lidmi na Václaváku a u Československého rozhlasu na Vinohradech!

3 9
možnosti
MP

Jde o to, vtáhnout Putina do nějaké války či ho k ní vyprovokovat. Jen proto byly na Majdanu mrzačeni policisté řetězy a molotovkami a museli být zcela pasivní. Ale o tom se v televizi nesmí mluvit. Jak je možné, že v době internetu, kdy je přebytek různých informací, stále někdo sleduje naše zprávy a dokonce jim věří?

4 8
možnosti
Foto

Je to možné úplně stejně, jako když někdo věří Hlasu Ruska a jiným podobným "objektivním" zdrojům informací ....

7 4
možnosti
Foto

Vy jste musel v mládí prodělat horečku omladnic, jinak si neumím vysvětlit splození takového neuvěřitelného blábolu.RvRv

5 2
možnosti

A víte, že se ani Vaší reakci a právě u Vás nedivím. Ono, abyste autorův "blábol" pochopil, to přece jen trochu nějakého kritického myšlení nutně předpokládá - a alespoň pár relevantních informací. No a Vy jste holt - no pan Kindl. :-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,65
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"