Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore,autore jste hodne naivni a prinejmensim hodne nepresny.

1. Invazi Iraku v r. 2003 nemohl provest Obama, prezidentem se stal az v r. 2008. Ten naopak USArmy z Iraku stahl i kdyz sami Iracane zadali o setrvani.

2. Zapominate, ze zbrane do Syrie dodava take Rusko. Bez nich by Assad prisel o moc uz v r. 2012 kdy roztrilel demonstrace proti nemu. Kdyz ani ruske zbrane by Assada neudrzely u moci Putin poslal bombardery.

3. USA chrani more? Nebudte naivni, proc nezachranilo tech 3000 lidi z twin towers? Teroriste mohou zasahnout kdekoli a kdykoli. Mel by jste vedet o bombovych utocich v Indonezii a Australii, O sedmdesati mrtvych na izraelske ambasade v Buenos Aires atd. Neexistuje jedine uplne bezpecne misto na teto planete. Snad jeste Eskymaci na ostrovech v Arktiku.

2 0
možnosti

Pane Lancíku,

promiňte mi malou nepřesnost, ale je zcela podružné, který president zavelel k útoku na Irák, ale co se týče Libye, tak tam jsem se určitě strefil.

Rusko dodávalo zbraně do Sýrie i před válkou, tedy to nebylo příčinou války.

Je podstatný rozdíl, jestli do Evropy plynou milióny uprchlíků i s teroristy, nebo tisíce, či deseti tisíce, které si vezmou USA, ale oni si pravděpodobně nevezmou raději žádné.

0 0
možnosti

Proč bychom měli nakonec žádat o pomoc Rusko? 500 mil EU a my, její člen a člen NATO bychom mělí žádat nepřátelské 130 mil Rusko o pomoc? Jak Vás to napadlo? Opět dočasná bratrská pomoc? Jednou to stačilo.

1 0
možnosti

Muslimové se šíří do celé Evropy.

Pokud začnou přebírat moc a USA budou mít svoje problémy za mořem, budeme rádi, že pomůže kdokoliv. Teroristická válka zevnitř bude mnohem horší, než normální válka, kdy víte kdo a kde je protivník.

0 0
možnosti

A proč myslíte, že to začalo ausgerechnet napadením Íráku ? Já si naopak myslím, že ten dnešní průšvih má o něco starší kořeny. Všechno začalo vtrhnutím ruské armády do Afghánistánu v roce 1979...2 miliony mrtvých muslimů v Afghanistánu plus 10 milionů uprchlých to je nezanedbatelná základna pro vznik Al-Kájdy, stejně tak jako další milion mrtvých v Íránsko-irácké válce plus další uprchlí. Do toho roku 1979 byli muslimové celkem v klidu, to tehdy se začali radikalizovat a vymezovat proti celému nemuslimskému světu

4 1
možnosti

Všechny války jsou zlo.

Před tím Ruskem v Afghanistánu byly jiní a když to Rusko vzdalo, přišly další. Za tím vším je špinavá politika.

Horší je, že to nepřestalo a místo míru, se tam zabijí dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,35
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"