Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

A47l18e38x 86G61r65e11g55o49r

11. 4. 2016 12:45

Změny započaly již 31.12.2012. Jen jsme si konec světa vyložili jinak, než ve skutečnosti znamenal. Začal pouze nový věk lidstva a ty společenské a ekonomické otřesy budou ohromné.

0 0
možnosti

Pane Gregore,

souhlasím, ale myslím si, že se k tomu začalo schylovat ještě dřív.

0 0
možnosti
Foto

Ano, Miloš Zeman má informace z jiných, nikoliv běžně dosažitelných zdrojů - například ty o Ferninandu Peroutkovi. ;-D

5 2
možnosti

Pane Kraus,

je to zcela mimo téma tohoto článku,

ale s ohledem na celkové životní dílo Ferdinanda Peroutky a realitě, že název článku nemusí zobrazovat skutečný obsah a záměr autora článku, který neznám, nehodlám se v dané věci připojovat na žádnou stranu sporu a to bez ohledu na přirozenou úctu k presidentu ČR Miloši Zemanovi.

1 1
možnosti
MK

Myslím, že pro urychlení řešení vnitřního pnutí a nesouladu v EU, které m.j. silně umocňuje migrační vlna a musíme specifikovat migrační vlna muslimů, bude pojmenovat přesně příčiny sporných otázek a dle nejlepšího pravidla "komu to slouží" rovněž pojmenovat, kdo z toho má faktický zisk nebo mocenský zájem.

V celé té změti problémů bych jako nejbližší a nejlepší pro ČR viděl jednotu a pevné postoje v rámci Visegrádu; a to v co největším počtu názorů.

Na prvé místo bych upřednostnil otázku: komu prospívá oslabená a nejednotná Evropa? A hned na druhé bych umístil, kdo v Evropě podporuje ty, kteří mají zájem na slabém starém kontinentu?!

3 0
možnosti

Pane Kulhavý,

o tom, že je potřeba prosazovat daleko bližší a pevnější spolupráci v rámci V 4, s vámi plně souhlasím.

V otázce pevnosti Evropy jde o to, zda bude silnější pouze Brusel, nebo jednotlivé státy v rámci silné Evropy.

V otázce migrační vlny muslimů je snad už každému jasné "komu to slouží" a "kdo má na tom zájem".

1 0
možnosti
PD

Hned první 2 slova Vašeho blogu - není pochyb. Vhodnější by bylo - nemám pochyby. (jiní pochyby mají).

A orientace obchodu na východ? V Číně nám všechno zkopírují příp. jinak oberou a Rusko - z min. týdne - ruský odběratel odebral od naší firmy stroje za 65 mil usd. a nyní zjistil, že vlastně nemá na zaplacení. Kdy tam začnete dodávat Vy?

2 0
možnosti

Pane Dytrychu,

velmi pravděpodobně jste jednali se soukromými, nikoliv státními firmami. V tom případě se jedná o solidnost podnikatelů, která je asi stejná, jako u nás. Záleží především na vás, jak jste si schopni zajistit platby za svoje stroje. Je dost udivující, že jste ochotni dodávat svoje výrobky na dluh.

Snaha o kopírování techniky je běžná i na západě, ale dělá se to více skrytě v rámci vývoje techniky. Není bez zajímavosti, že Čína dnes v počtu svých patentů přesahuje ostatní státy světa. Tak holt, zase budeme my kopírovat od Číňanů.

0 0
možnosti
ND

Velmi zajímavý článekR^. Je mi líto, že se EU vyvíjí jako mocenská instituce, a také nevidím, že by se dala reformovat... jinak, samozřejmě máte pravdu v tom, že prezident má určité přístupné jiné zdroje než zdejší "samozvaní političtí experti".;-D

3 3
možnosti
Foto

TTIP snad neprojde. V Nizozemsku je proti nemu odpor a pripravuje se referendum proti nemu. Ve Francii je take velmi kritizovan.

6 0
možnosti
Foto

Máte smůlu. Z Ćíny je to se pěšky dost daleko a než sem jejich armáda doje, vy už tu nebudete.

1 5
možnosti

Pane Macháček,

lituji, nikdo k nám Čínskou armádu nezve, ani president ČR Miloš Zeman.

6 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,35
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"