Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a68r72a 61R61a53n17k

12. 10. 2016 3:49

8-o v cem proboha? Zatim ve svete nejsmutnejsi reakce, at uz to bylo u klenotu, nebo z Lan, na podiu s cizimi statniky a kryt destniky, tak ja Vam nevim;-(

1 1
možnosti

Paní Rank,

v čem, je uvedeno v úvodu článku.

Zatím má president ČR Miloš Zeman nejvyšší důvěru občanů ČR, ze všech ostatních politiků.

Může se vám to nelíbit, ale tady rozhodují naši občané, což je potřebné respektovat.

1 1
možnosti
JZ

Jeden hejman za ČSSD je souzen za korupci, druhý čelí trestnímu oznámení za totéž, dalšího náměstek to samé, další hejtman je druhým nejprolhanějším politikem v zemi hned po MZ, pak tu máme dotační lumpárny v ROP atd.

Tomuhle říkáte dobrá práce ?

Podle mého názoru dopadla ČSSD v krajích ještě dobře.

A k Sobotkovi - je to právník a tak si je vědom toho, že zdaňovat restituční náhrady je blbost a ústavní soud by to smetl pod stůl. Stejně tak si je vědom toho, že ukládat daňové povinnosti retroaktivně je další blbost.

PS: ČSSD jsem nikdy nevolil a volit nebudu.

4 0
možnosti

Pane Zářecký,

trestní oznámení může podat každý. To ještě neznamená, že se stal protiprávní skutek. Počkejme si.

Problém lháře je v tom, že držel dané slovo o utajení a z druhé strany byl pod tlakem médií, aby řekl pravdu. Rozhodl se držet dané slovo. Teď nese následky, protože jiní to dané slovo nedrželi.

Zdanění restitucí je problematické a pokud jste četl pečlivě můj článek, navrhuji především přijetí samostatného zákona o církevním majetku, který by chránil církevní majetek pro naše věřící, aby si církve s ním nemohly dělat, co chtějí.

1 0
možnosti
FS

Pane Čumpelíku, prosím, probuďte se. Máte v mnoha věcech pravdu vy, ale v zásadním se mýlíte - že oslavujete pana prezidenta Zemana pokud jde o jeho jakákoliv hodnocení práce tohoto vedení ČSSD pod vedením "zrádců a zaprodanců", kteří zkazili v minulosti jeho zvolení prezidentem.

Ze soustavných projevů pana prezidenta vyplývá např. že kdyby premiér Sobotka našel za Prahou obrovská naleziště ropy, tak bude panem Zemanem a panem Ovčáčkem stejně pokálen, že toho měl najít více a dříve....

3 1
možnosti

Pane Sobotko, mýlíte se.

Tady jde o výsledek voleb, nikoliv o odvetu presidenta Zemana vůči premiérovi Sobotkovi.

To rozhodli voliči, nikoliv president a článek pouze upozorňuje na některé problémy, které pravděpodobně ovlivnily volbu občanů.

Stejně, jako úspěšné výsledky ANO, tak neúspěšné výsledky ČSSD ovlivnilo jednání představitelů těchto stran na celostátní úrovni i když to měl premiér Sobotka mnohem těžší, protože se ve volbách odrazily i výsledky jednání na mezinárodní úrovni.

1 1
možnosti
JAN

Předně "gentleman MZ" má pravdu skutečně jen cca 1 á 10 let, nyní třeba s výrokem o zradě na voličích při vyšoupnutí ANO z krajů, a dříve např. se "marným" poukazem na poslance na zákon o Obecném referendu. A teď dále, co dle vás pp. jako Hašek á JM, či pražští zastupitelé á ČSSD jsou lidé na svém místě ? Bohužel, ale nejen oni. Tak to je skutečně špatný vtip.

3 0
možnosti

Pane Novotný,

"ta zrada na voličích," se panu presidentovi moc nepovedla, ale vzhledem k tomu, že cca 50% zvolených kandidátů se zajímá především o peníze, či rozhodovací pozice, nikoliv o své sliby, tak se nelze divit, že se to snaží na těch krajích nějak splácat dohromady, aby těch spokojených u koryta bylo, co nejvíce, ale čím více potřebných koaličních partnerů, tím větší riziko rozpadu.

Co se týká uvedených zastupitelů, nehodlám se k nim vyjadřovat, protože neznám všechny okolnosti a proto je nehodlám je hodnotit.

Především je pravda, že už dávno měl být schválen zákon o přímé volbě starostů, primátorů i hejtmanů tak, jak požaduje SPD Tomia Okamury, aby na těchto pozicích byla jasná osobní odpovědnost s tím, že by by komise, zastupitelstva a rady měly návrhovou a poradní pozici, i s další možností, navrhnout občanům odvolání zvolené odpovědné osoby.

Hned by všechno fungovalo mnohem lépe.

1 1
možnosti
SN

:-),,,,,,,Z Vašeho článku je vidět, že soudní lidé a lidé s dobrou pamětí ještě nevymřeli! Dobře napsáno, díky! R^R^R^

5 5
možnosti
OZ

Hezké, že dokumentujte kdy se údajně dopustil pravdy, soudně nejméně 8x uznaný lhář....

9 7
možnosti

Pane Zabilanský,

velmi si vážím našeho presidenta Miloše Zemana, jako prvního presidenta ČR zvoleného přímo občany ČR. To neznamená, že souhlasím s jeho kritikou novináře Ferdinanda Peroutky a to především proto, že Ferdinand Peroutka už nežije a nemůže se tedy bránit, jakékoliv kritice.

3 1
možnosti
MB

Pokud by blog sepsal horlivý Ovčáček, (za 2 roky vyprodukoval cca 443 oslavných článků o své fascinaci komunisty), tak bych se nedivil. Miloš Zeman, jako vždy má pravdu - souhlas - pouze se neví kterou ! Absolutní - relativní - subjektivní - objektivní - historickou, konkrétní !? ... Tvrdím, že přímá volba, Prezidenta, (kteréhokoliv), je slepé střevo volebního systému. Aktér má nějaký částečný mandát - nemá zase pravomoci. pan Zeman se pak chová jako kdysi V.Klaus, něco založí - pak jen žvaní a kope do vlastní strany ... Sdružuje neuvěřitelné, podivné panoptikum lidí kolem sebe ... Má pravdu, konec konců i Vy ... Je posledním Dinosaurem , dění r. 1989 - má pašalík - tedy si jej užívá ... Něco jako Ronald Regan, taky herec vlastního příběhu. Navíc má rozpočet - kulisy Hradu - beztrestnost - oddaný štáb a i své posluchače ... Pouze se domnívám, že se do dějin oba zapíší jinak. Má pravdu, náš Hradní pán ! ... :-)

7 5
možnosti
Foto

K27a22r29e60l 51C25a90c91h

11. 10. 2016 12:14

Na marxáku nás učili, že kritériem pravdy je společenská praxe. Něco na tom bude, protože "pravda" se neustále mění podle toho, jaká je momentální společenská praxe. A tak nezbývá než si zacitovat K.H.Borovského z Křestu sv.Vladimíra:"Tak to chodí na tom světě stále nějak jinak,dneska ctěj tě za svatýho, zejtra budeš sviňák."

5 0
možnosti
FD

A ještě hloupé a zlé shrnutí.Viz restituce.

3 2
možnosti

To nebyly restituce,

ale hloupý a přeplacený dar církvím.

3 4
možnosti
PN

P13e90t95r 87N91ě24m62e11c

11. 10. 2016 10:55

Pokud Zeman říká" "Za propadem ČSSD v krajských volbách není práce krajů", tak pokládá občany za hlupáky, kteří neví do čeho volí. A to od něj není hezké.

4 2
možnosti

Pane Němec,

vy jistě budete tvrdit, že úspěch ANO vychází ze zkušenosti občanů s prací ANO na krajské úrovni a vůbec vám nebude vadit, že tam ANO nebylo.

Není pochyb, že úspěch ANO rovněž vychází z jednání a chování ANO na celostátní úrovni.

2 0
možnosti
ON

O56n38d38ř15e14j 10N98ý62č

11. 10. 2016 10:52

Na těchto volbách se opravdu ukázalo že Zeman ne má ale jednou pravdu měl A to tehdy když v minulosti řekl že minimálně polovina občanů jsou hlupáci.

8 1
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"