Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Toto by si všichni měli uvědomit, jak jste napsal-cituji: "účast ministra Hermana na sudetoněmeckých srazech a na skutečnost, že tragedii Jiřího Brady ve skutečnosti způsobili Němečtí nacisti, nikoliv náš president."

Odsunutí Sudetští Němci, kterým ministr Herman tolik podlézá, se totiž podíleli na vzniku trágedie, které postihla i pana Bradyho.

Karma R^

Kdyby měl pan Brady nějakou hrdost, tak Hermanovi vynadá a nebude škemrat o medaili u Sobotky, aby okázale odmítl tu od Zemana.

8 8
možnosti

J17a80n 77B17u43r86d44a

26. 10. 2016 14:49

Ti, kteří se podíleli na tragédii, která postihla i pana Bradyho, jsou mrtví.

2 1
možnosti

Já si třeba o Dalajlámovi nemyslím, že by to byla až tak úžasná a inspirativní osobnost, když se hlásí k marxismu. A je docela možné, že mnozí naši spoluobčané mají potřebu se zviditelňovat přihlašováním se k němu.

Rozhodně jej však považuji za slušného člověka a považuji za skandální, pokud nám jiná země nařizuje, zda tohoto člověka můžeme přijmout a zda se s ním může setkat ministr. To je naše věc, ne věc Číny.

A rovněž považuji za skandální, pokud prezident oznámí čestnému člověku Bradymu, že dostane vyznamenání a pak je odmítne předat, protože příbuzný pana Bradyho neposlechl příkaz prezidenta. Prezident mu nemá co poroučet, nemá proč jej odporně vydírat.

A jestliže to některým lidem nevadí, pak se ptám, proč bych takové lidi měl považovat za slušné, když vrchol neslušnosti u představitele této země považují za normální jednání.

9 0
možnosti

......A jestliže to některým lidem nevadí, pak se ptám, proč bych takové lidi měl považovat za slušné, když vrchol neslušnosti u představitele této země považují za normální jednání.....

A jiní lidé zase považovali za slušné, že nám prezident Havel lhal (Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností atd. atd.).

A zase jiní lidé považovali za slušné když Klaus ukradl pero, takže proč se pohoršovat nad tímto?

Jak vidíte , každý má na slušnost jiný pohled.

0 0
možnosti

Není nad to vybrat si ten správný zdroj. A pokud snad máte pocit, že Země není kulatá, správně, tady máte "důkaz": http://www.placata-zeme.cz/

3 2
možnosti

J71a39n 72B13u19r58d61a

26. 10. 2016 14:13

Pane Čumpelíku, co to je "závazné stanovisko České republiky?", na které se v článku několikrát odvoláváte?

7 0
možnosti

Nebudu vám přesné znění hledat,

ale vyplývá z něho, že uznáváme celistvost Číny i s Tibetem.

1 1
možnosti

Ministr Hermann podle vás neměl právo setkat se s člověkem, o kterém vy, nebo prezident Zeman prohlásí, že je nežádoucím.

A prezident Zeman má podle vás právo podmiňovat vyznamenání významné světoznámé osobnosti tím, zda jeho příbuzný se chová podle pokynů pana prezidenta.

8 1
možnosti

Právo měl a má, ale ne na úřední půdě, která reprezentuje ČR.

1 0
možnosti
Foto

J72i54ř41í 19K75i12n28d33l

26. 10. 2016 13:16

Český Senát navrhl Bradyho na státní vyznamenání již v červnu 2013. V srpnu téhož roku ho nominovala i Poslanecká sněmovna, a to na udělení Řádu Tomáše Garrigua Masaryka. Návrh, kterému prezident Miloš Zeman nevyhověl, zákonodárci neúspěšně opakovali i v roce 2014 a Bradyho navrhli i letos. Letos Hrad Bradyho o jeho vyznamenání informoval.

9 1
možnosti

Pane Kindle,

článek se nezabývá postupem Pražského hradu, ale účelem a příčinou postupu KDU-ČSL a ministra Hermana ve věci vyznamenání pana Jiřího Brady.

1 5
možnosti

Patřím též do skupiny lidí, kterým několik příbuzných zahynulo v koncentrácích. Zemřít nebo přežít není však osobní zásluha. Bylo to spíš dílo náhody. Ti, co přežili, dostali dar nejvyšší - život. Budiž jim to přáno. Vyznamenávánini budiž ti, co udělali něco dobrého pro lidi. Těm nechť jsou udělována vyznamenání.

4 4
možnosti

Jiří Brady se významně angažoval v pomoci českým krajanům – emigrantům. Také celý život přednášel po celém světě a vydával svědectví o nacistických zvěrstvech během druhé světové války a hrůzách holocaustu.

■ Po pádu komunistického režimu v Československu zorganizoval sbírku na tiskárnu pro Lidové noviny. Je také jedním ze zakládajících členů Česko-kanadské obchodní komory.

5 0
možnosti
Foto

Komu vadí objektivita a pravda, tak ten si zde stěžuje.

4 6
možnosti

Vy jste tedy srandovní pane Čumpelíku, snažíte se zvláštním způsobem ospravedlnit počínání Zemana a přesto veřejně deklarujete vydírání pana Hermana prezidentem této země ohledně k vyznamenání pana Bradyho a připadá Vám to normální.

5 4
možnosti

Nikoliv,

pouze hledám příčinu postupu pana Hermana KDU-ČSL, při vyloučení stanoviska Pražského hradu.

4 5
možnosti

Jestliže je Brady tak významný, proč mu nedal medaili už Havel nebo Klaus?Oba byli 10 let prezidenty, tak na to měli času dost.

5 4
možnosti

Zajímavé stanovisko,

ale asi na něho zapomněli.

1 3
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,35
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"