Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Naprostý souhlas s Vašim článkem. Je smutné vidět, slyšet a být přítomen neúctě k panu presidentovi. Mohu si myslet, mít názor zcela odlišný od hlavy státu, od předsedy vlády, od ministra Babiše, ale jednou je zvolen naprostou většinou a pokud dělá něco zlého nesouhlasit. Podat stížnost, trestní oznámení, ale proboha veřejně nadávat, skandalizovat hlavu státu na náměstí a vnucovat lidem já bych to udělal lépe? Někdy se ptám sám sebe, jak by o tom zazpíval Karel Kryl.

1 0
možnosti
Foto

J62a35n 11R83ý32z96n26a82r

28. 10. 2016 13:19

Dnes je skutečně den na podobná zamyšlení.

Jen bych chtěl připomenout úplně obyčejnou vděčnost - přes všechen chaos a zmatek se máme nejlépe, jak jsme se kdy v dějinách měli. Jak hmotně, tak i duchovně.

Záleží jen na nás, zda budeme stoupat anebo klesat. Hudrající a vůči řekněme univerzu i životu nevděční lidé těžko budou stoupat.

1 1
možnosti

Pane Rýznare,

děkuji za váš příspěvek, ale skutečně nevím, zda ho celý ohodnotit plusem, nebo mínusem. Musel bych ho asi rozdělit.

Nemám žádný důvod být nespokojený ať z hmotného, tak i z duchovního hlediska stejně, jako většina našich lidí a osobně jsem vděčen přírodě a tedy i univerzu, že ještě mohu být na tomto světě.

Chaos a zmatek patří k životu společnosti, ale vděčnost nemůže zakrývat chyby, které neprospívají rozvoji Bratrství v našem národě a které manipulují a pohrdají s názorem většiny našich lidí.

1 0
možnosti
JN

J24i53ř55í 90N96o58s92e95k

28. 10. 2016 9:15

S údivem a potěšením jsem ve svém okolí zjistil, že většina lidí všemu navzdory považuje dnešní za sváteční. Stále ještě. [>-]

3 0
možnosti
Foto

I když v mnohém z toho, co zde uvádíte, s Vámi nesouhlasím, v jednom máte naprostou pravdu. Dnes není čas na sváry, užijme si tento sváteční den v klidu, třeba rozjímáním všech přemetech, jimiž naše republika prošla. A třeba i o tom, co jsme pro udělali my sami.

2 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,60
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"