Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pomluví vás,

budou zkoušet zničit vaši kariéru i vaši rodinu. Budou zkoušet zničit na vás cokoliv, včetně vaší reputace. Budou lhát, lhát, lhát. A pak znovu. Udělají cokoliv bude nutné. Různých úslužných konfidentů, kolaborantů a udavačů, se najde mezi námi ještě dost a to všichni víme.

Zdroj: http://jiricumpelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=569847

To je nějaké de ja vu?8-o

0 0
možnosti

Ne,

to jsou především slova budoucího presidenta USA Donalda Trumpa!!!

0 0
možnosti
Foto

A koho máme volit?

0 0
možnosti

Volte ty, kteří budou prosazovat

zavedení referend. Rovněž možnost odvolávání těch politiků, kteří budou prosazovat své, stranické, či skupinové zájmy, místo toho, aby měli úctu k národu a sloužili našemu lidu.

2 0
možnosti

Pane Cumpeliku. Vas clanek ukazuje cloveka premysliveho. Je ale vidno, ze dokazete, stejne jako mnoho obcanu v CR, psat a mluvit jen o problemech. Pravdepodobe je to statecne na starsiho cloveka (usuzuji podle obrazku). Ja podobne clanky ctu s duverou a prahnu po naznaceni nejakeho osobniho hlediska pisatele, jak si predstavuje napravu. Musim vam zdelit, ze stejne jako ve vasem clanku, tak i v jinych nic nenalezam. Jsem smuten to konstatovat. Zase jeden cech, ktery nedokaze nic jineho, jen narikat. cekajici, az tu napravu za nej nekdo udela.

Osobne se tesim na vas naznak, jakou mate predstavu (prosim konkretni kroky) tu realitu usmernit. To aby vas clanek a hlavne jeho nadpis mel nejakou vahu. Dekuji.

0 0
možnosti

Pane Lima,

je škoda, že jste nepochopil.

Článek jasně ukazuje směr, že se musíme všichni postarat o to, aby vláda, poslanci i senátoři skutečně sloužili zájmu našeho lidi, národu a naší vlasti.

To můžete dokázat tím, že budete volit ty politické strany a hnutí, kteří prosazují doplnění zastupitelské demokracie prvky přímé demokracie a rozhodování pomocí referend, ve kterých budou moci rozhodovat přímo občané.

Pokud budou referenda občanů závazná a dávat možnost odvolání politiků tak to bude mít ten správný dopad na politiky, aby místo svých zájmů, se starali o zájmy občanů, národa a vlasti.

To je ten návod, kterým můžete změnit současnou realitu!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,30
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"