Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"Vono se to dobře povídá, jenže život, sousedé, to je samá šlamastyka, sotva si trochu zatancuješ, už aby ses ženil, no, a s rodinou přijdou trampoty, něco se jíst musí, kluk brnká na kytaru, je ho plnej dům, holka kouká, jak se dostat do Ameriky a než se naděješ, už aby sis píchl insulin. Vono je jen poskrovnu těch slunnejch odpolední..."

3 0
možnosti

Přesně jste to vystihl

a to je to, co je potřebné taky změnit!R^

0 0
možnosti
Foto

Zvýšit naši porodnost a celé to zafinancovat za cenu těžkého utahování opasků. To je pravda. Ale už dnes tu všichni brečí jak si žijeme špatně ve srovnání s Němci, Holanďany, Francouzi ... . Takže jak to chcete prosadit? Znáte politickou stranu s tímto programem? A pokud ano, tak má podporu třeba i jen jednotek % voličů? Nebo budete stranu zakládat? Pokud na toto nemáte recept, tak je celý blog jen pouhé tlachání o ničem.

5 1
možnosti

Pane Flaško,

pouhé upozornění na situační realitu, může otevřít oči mnoha dalším lidem a probudit v nich snahu uvedený problém řešit.

Ona je to v podstatě katastrofická situace, která se musí řešit bezodkladně. Částečný recept jsem uvedl, ale realizace je na vás.

V mém věku revoluci ve společnosti dělat nemohu a proto je to na vás, mladé a schopné.

Tak se snažte udělat víc, než jsem udělal já!

3 1
možnosti
Foto

A47l39e86š 96M41e94r75t45a

12. 12. 2016 10:30

Sociální inženýrství v národoveckém hávu, což takhle dát dokupy takový český lebensborn.

2 3
možnosti

Pane,

my nepotřebujeme zaplňovat cizí prostor našimi dětmi, jako Němci. My pouze potřebujeme dostat naši společnost na života schopnou cestu, která odvrátí zánik našeho národa a naši kultury.

2 4
možnosti
BM

Jak chcete mladé ženy, které chtějí studovat či něco dokázat donutit aby již od 18 do 30 pouze rodily děti.

Jistě, bohužel v současné době je hluboký úpadek rodiny. Avšak řešit se to dá jinak. Především nikoli současnou politikou, kdy jedinci poctivě platicí daně či živnostníci jsou na tom nejhůře. Určité řešení by bylo poskytování daňových úlev, čím více dětí tím menší daně.

2 0
možnosti

Musíme najít systém,

který umožní ženám, pokud budou chtít, se vzdělávat i při výchově dětí.

S daňovými úlevami, jak navrhujete je jednoznačný souhlas!R^

1 1
možnosti
Foto

J91i24ř83í 18K34i32n19d64l

12. 12. 2016 10:13

Už jdu na tu revoluci brousit šavli.;-D;-DRvRv

0 2
možnosti

Žádné šavle,

ale revoluční změna zákonů, jinak vám ty šavle budou k ničemu.

1 0
možnosti
MS

"Výchozím bodem je samozřejmě svatba. No a potom už jsou jenom samá pozitiva a sociální jistoty. První dovolená v Jugoslávii, následuje první dítě, pak již výše zmíněný automobil, zde se stávám zástupcem ředitele, druhá dovolená v Jugoslávii, druhé dítě. Mezi tím samozřejmě rekreační chata, taktéž i barevný televizor, přívěs, a tak dále, a tak dále, a tak dále na deset let dopředu." ;-D

6 0
možnosti

Tak se mi to líbí

a s těmi dětmi pokračujte. To je vaše i naše budoucnost.;-D

1 0
možnosti
Foto

A62l68e88š 77P48r50a43g42e26r

12. 12. 2016 9:34

že raději pánové nejdete někam mezi lidi, třeba na pivo...

1 1
možnosti

Připravte se,

ale někde jsem slyšel, že muslimská víra zakazuje používání alkoholu. Takže "Na zdraví!"

0 0
možnosti
Foto

Přitom řešení je prosté,

snížit sociální dávky na 40%, snížit daně o 50 %, snížit sociální a zdravotní daň na 50% a pak zavést přímo placenou část za zdravotní úkony. Omezit státní zásahy do zdravotnictví. Cizincům neumožnit bezplatné čerpání zdravotní péče.

Lidem nezbude než jak v minulosti, aby rodina pečovala o starší členy a k tomu potřebovala děti.

3 1
možnosti

Je to hezké,

ale zcela nedostatečné.

0 0
možnosti

Zajímavé, že s tímto názorem nesouzní třeba vaše milované Rusko, pro Putina je slovo revoluce to nejhrůznější na světě :-), v Rusku je násobně větší procento muslimů,(15-20 %) a tisíce mešit, než v jakékoli jiné západní zemi o našich pár jednotlivcích, kterými neustále lidi jako vy straší, vůbec nemluvím....

6 3
možnosti

Je mi úplně jedno, jestli milujete Rusko.

Já bych do toho Rusko netahal, protože o žádném zájmu imigrantů o Rusko nevím.

Tady jde o nás, tak začněte přemýšlet.

1 1
možnosti
JS

Začněme se záchranou národa tím, že se naučíme česky.

5 1
možnosti

To vám příliš nepomůže.

Spíše se učte jiný jazyk, pro jistotu!

1 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,26
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"