Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, to nevím, jestli nám v Bruselu závidí prezidenta, který ani neví, co je cenzura.

1 0
možnosti

Pane Morbicere,

vypadá to, že to nechápete vy. My, jsme si tu propagandu a cenzuru dostatečně užili a tak na rozdíl od vás, dobře víme o co se jedná.

3 0
možnosti

I ty svatá prostoto...

1 3
možnosti

Jděte se pomodlit

možná vám to pomůže. Je to jednoduché.

2 0
možnosti
Foto

Jen jedna poznámka: "ve své většině stále ještě velmi vyspělý evropský národ" -

Inu, nechci Vám kazit radost, ale to pomalu přestává platit. Nesmíte brát vše podle internetových diskusí.

I to školství se snaží, seč může, aby tento národ zdecimovalo. Rv

6 0
možnosti

Pane Faltýne,

právě proto je uvedeno "stále ještě," ale nic netrvá věčně.

3 0
možnosti

Nedávno jsem četla, že 60 % populace Maďarska nemá tušení, co se v jejich zemi na podzim roku 1956 dělo. Nevím, jak by dopadl podobný výzkum v Česku, kolik lidí, zvláště těch, kteří absolvovali školy v éře normalizace, by vědělo víc nejen o srpnové okupaci 1968, ale třeba o procesu sovětizace Československa po roce 1948.

Té sovětizace, která během několika málo let vyvrátila československou ekonomiku z kořenů a jejíž důsledky pociťujeme ještě dnes. Např. když se divíme, proč nemáme stejnou životní úroveň jako země, kam noha bolševika nevstoupila.

A že se Evropa brání ruské propagandě? Už se poučila, zná její historii, sahající až do 20. let minulého století. Stačí si přečíst Návrat ze SSSR Andrého Gida, který tu mašinerii popsal a které sloužili i takoví lidé, jako byl Julius Fučík. Kdyby tito koryfejové napsali pravdu o sovětském Rusku, o stalinském teroru, o moskevských procesech, o strašlivé bídě a hladomoru, o táborech zvláštního určení na Solovkách, později známých jako soustroví Gulag, a nepsali tendenční a nadšené propagandistické články či knihy, možná by se naše poválečná historie odvíjela poněkud jinak.

Ani to netrvalo tak dlouho a už opět některým pravda vadí...

7 0
možnosti
Foto

Ale to sovětizaci jsme téměř všichni vědomě chtěli, chtěli jsme se přimknout k mohutnému slovanskému dubisku. Naprosto oficiální Benešova téze zněla, že provádíme slovanskou politiku.

A konec konců platí, že Fučík i Gorkij o všech vámi uvedených jevech psali a tyto jevy byly známy i českým čtenářům. Nejenom odtamtud, ale třeba z publikací bělogvardějských, které v Československu hojně vycházely. Viz třeba i znovu nedávno vydaná kniha Jurijeva "Tvář bolševismu". Co více byste chtěla. Češi věděli přesně, do čeho lezou.

1 3
možnosti

Raději Blesk než PL - nejsou to ani listy, ani parlamentní.

4 3
možnosti

Jsou jen 2 vysvětlení, proč někomu vadí upozorňování na dezinformace: Buď mu chybí pud sebezáchovy, nebo jsou jeho zájmy shodné se zájmy východních rozvrtávačů Evropy.

4 3
možnosti

Existují ovšem i další relevantní vysvětlení. Třeba ten někdo absolvoval více nežli jen pomocnou školu a k životu nepotřebuje žádné nápovědy, či ideologické berličky:-)

7 3
možnosti
Foto

a já furt, co nás ta saň mnohohlavá bruselská tak sžírá... aha?;-)závidí nám (tajně ale určitě) prezidenta Zemana...normální žárlivost. Teď se mi kruh uzavřel.

Asi se tam dozvěděli, jakou cenzurou muselo projít několik kauz Objektu závidění, které pak pravdivě podal ten chlapec v brýlích celému národu, národu, který nemá rád cenzuru... a přesto má pana prezidenta ve většině rád.

3 0
možnosti

Milá dámo,

jak se na vás dívám, myslím, že už nepotřebujete vodit za ručičku a už vůbec nepotřebujete, aby vám někdo říkal co si máte myslet, co máte číst a co je správné a co je špatné.;-)

0 0
možnosti

.... a jak voni někeří žonglujou s tem slovíčkem "cenzura", žejo ?!,- za co tam teda budou ti experti na pravdu cálovaní ?,- vyhodnotí web jako proruskej, pročínskej, prokubánskej, proamerickej a vypálijou na tepetu WARNING "to není pravda!" nebo ten web rovnou zablokujou a smáznou ?!? ,- první varianta je nepravděpodobná, ale porád by to nebyla cenzura, však likvidace webu je typickou ukázkou cenzury a přesně tam aktivity tehoto ansáblu směřují !

8 2
možnosti

To jste vyčetl z kávové sedliny nebo na sputniku. Výsledek je stejný.

3 2
možnosti

Budouváním dohledových složek a korekcí "zavádějících informací" vždy začínaly diktatury.

7 4
možnosti

Diktatury stavěly na cenzuře. Bez té by nemohly žít. Zatímco u nás vznikl úřad, který NECENZURUJE, pouze označuje některé informace za nepravdivé, aniž by zakazoval jejich šíření.

3 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS