Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jsem hluboce dojat starostí pana Čumpelíka o život D. Trumpa, ale můžu ho ujistit, že fízlové co ho chrání zabrali půlku Manhattanu a nic mu nehrozí.

A že je na něj tlak?

Sám v kampani před miliony diváků sprostě pourážel desítky milých lidí, tak ať si užije taky.

Zatím je to jen legrace, ale až se ujme moci, myslím, že nás smích přejde...

7 5
možnosti

Jsem rád, že jsem vás dojal,

protože v Americe má mnoho Američanů nejen automatickou pistoli, ale často větší a přesnější kalibr. Historie, bez ohledu na počet fízlů, mluví trochu jinak. Nastrčení nějakého fanatického cvoka není jistě problém.

Přesto nemám námitek, proti vyzbrojení našich občanů v duchu návrhu ministra Chovance, ale doufám, že nás dobrá nálada kolem toho, jak cvokují v Americe kolem voleb, jen tak neopustí....

4 3
možnosti
MS

Já si myslím, že zejména česká média by už měla přijmout zvolení Donalda Trumpa jako nezvratitelný fakt, který vyplývá z amerických voleb. Plácání o nesmyslech, že za zvolení Trumpa může Putin, číňani, rasisti, nepřátelé imigrantů nebo kdovíkdo ještě jsou blbosti. Prostě témata kterými Trump oslovil voliče jim přišli lepší než co hlásala Clintonová. Navíc co se do toho pořád čeští politologové, politici a novináři montují ? Je to věc američanů a pokud to bylo špatné rozhodnutí, tak na to doplatí hlavně oni.

Navíc si myslím, že např. běžnému američanovi pracujícímu někde ve fabrice je Putin a nebo dokonce třeba Zeman úplně fuk.

11 2
možnosti
Foto

Dnešní zprávy, kdy sám Donald konečně uznal výsledky šetření tajných služeb,by některým a hlavně autorovi měl otevřít oči. Nejde jen o výsledky USA voleb, které docela jistě ovlivnila vydaná zpráva FBI ohledně e-mailů Clintonové

a případného stíhání její osoby za možné přešlapy za ohrožení státního tajemství. To se ukázalo jako nepodložené ale jistě to odradilo hodně voličů, aby jí dali hlas. Donald získal miliony hlasů, když na mítincích vyřvával populistický

záměr vybudovat na hranicích s Mexikem zeď, kterou zaplatí Mexičani."Red necks" po celém území USA ten návrh vítali s bouřlivými ovacemi, jak mohl každý sledovat v přímém přenose. Před nedávnem Donald docela otočil, zedˇ

bude jen na několika místech a zaplatí ji ne Mexiko ale sami daňoví poplatníci

USA. Připomíná to sliby Brexiterů, že chudí budou dostávat po odchodu z EU

350 milionů GBP (každý týden )více na zdravotní potřeby. Po výhře ale přiznali, že to byla jen neproveditelná myšlenka. U nás, při volbě presidenta se odněkud vynořilo to nejhorší, co byla za totality vyprodukováno a šířilo přes media falešné

zprávy ohledně fašistické minulosti KS, což jistě ovlivnilo výsledky voleb."Hradní" pán Nejedlý, s fotkou Putina na iPhonu je dostatečně vypovídající obrázek, kdo

se na výsledku voleb podílel z venčí. A ten pán má pravdu, běžnému Američanovi je Putin fuk ale to byl, jak víme z historie z počátku i Hitler.

To, že tajné složky všech západních zemí jednoznačně označily Rusko jako

dlouhodobý manipulant ohledně veřejného mínění při volbách v jejich zemích, může zpochybňovat dnes jen jeden z armády jimi placených trollů.

4 4
možnosti
FN

Nezaujatý člověk si musí stále dokola klást jednu otázku, a je jedno jestli se týká Trumpa, nebo na našem malém písečku Zemana: Kdo vlastně rozděluje společnost a vyvolává v ní třenice? Nejsou to právě ti, kteří se zaštiťují pravdou, láskou a demokracií? Vždyť právě ti lidé stále a stále dokazují jak umí být nenávistní vůči jinému názoru. A až nechutným způsobem poštvávají jednu část společnosti proti té, která má na řešení situací jiný názor.

15 3
možnosti
RK

Přesně tak, tzv rozdělování společnosti je zcela umělý konstrukt účelově rozdmýchávaný a živený mediálním mainstreamem a spřízněnými politiky.

5 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,35
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"