Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J59a71r31a 44R91a80n19k

10. 1. 2017 0:57

Jak mi comrades vysvetlite, ze Putin a cela DUMA vyprazdnili veskere bublinky v Kremlu?

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/09/president-putin-celebrates-a-donald-trump-win---what-does-it-mea/

0 0
možnosti

Možná to oslavil i náš president Miloš Zeman,

který Donaldu Trumpovi taky fandil!;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak jak to je??

USA: Zpravodajci předkládajízprávu o vyšetřování hacknutí Národního demokratickéhovýboru, z kterého jsou Demokratickou stranou, FBI a CIA obviňovániRusové. Vyšlo najevo, že demokraté nedovolili FBI ani žádnéjiné vládní agentuře hacknuté servery prohlédnout, i když je oto FBI žádala. To FBI nedalo žádnou jinou možnost, než sespolehnout na informaci třetího subjektu. Tím byla soukromáspolečnost CrowdStrike. Vládní zpravodajské agentury tak, anižby servery samy prozkoumaly, tvrdily, že je hackli Rusové.Demokraté také dříve uvedli, že FBI nepožádala o přístup khacknutým serverům. Mluvčí demokratů nyní odmítl komentovatzprávu FBI, která tvrdí opak. Ukazuje se, že v tom, co vypadalojako největší skandál od dob Watergate, nedělala od minuléholéta žádná nezávislá vládní entita žádnou analýzu.independent.co.uk/.../...

5 2
možnosti

Dík za další informace

o problémech tajných služeb a neschopnosti nezávislého šetření!

1 0
možnosti
Foto

Tak se zdá, že jste již pomalu sám, který se nespoléhá na" výplody" tajných služeb.

Samozřejmě s vámi ještě zůstává V.V. Putin a to se cení. Dovolil bych si opsat poslední, oficiální vyjádření Donaldova štábu na "Russia cyber attacks": Donald Trump is NOT denying Russia was behind hacking campaign, says Priebus.

Ale chápu, že jste napsal ten blog již včera.:-)

1 0
možnosti

Pane Kyseláku,

o tom, že tajné služby lezou do všech sítí, není pochyb. Dělá to Pentagon a dělají to i Rusové, Číňané i další.

Jde o sledování konkurence, vývoje a záměrů. Na tom není vůbec nic nového. Lituji!

Trump jasně řekl, že Rusové v žádném případě neovlivnili průběh voleb v USA.

Nevím, jestli máte informace od Putina, ale já je mám z amerického tisku!:-P

2 1
možnosti
VR

Zajímavý fenomém, jak naivní levicové pomatence fascinuje budoucí prezident USA. Miliardář, kapitalista, byznysmen....zástupce republikánské strany, plné protiruských jestřábů....srandovní:-)

2 1
možnosti

Pokud vím,

tady nad prohrou Hillary naříkají natvrdlí pravicoví pomatenci. Každá změna, která vymete současný chlív je dobrá.

Je jedno, jestli to udělá Sanders, nebo Trump.

Následky toho co bylo, nese teď celá Evropa. Amerika má štěstí, že je za vodou.:-P

2 2
možnosti
OK

Snahy ovlivnit politiku cizích států jsou tak staré, jako státy samy. O tom snad nemůže být spor.

Snad ani není sporu o tom, že pro Rusko je výhodnější, aby v čele USA byl Trump namísto Clintonové. Ostatně ani Putin se tím netají.

Ovlivnění výsledku voleb je velké lákadlo, tím spíše, pokud to může mít nějaký zřetelný dopad. Rusko prokazatelně trpí sankcemi a ne příliš přátelskou politikou USA. Bylo a je tedy v jeho zájmu ovlivňovat mezinárodní politiku v jeho prospěch. Oficiálními cestami je to však marné.

Lze pomocí internetu přijít k utajovaným datům? Odpověď zní ano a je na to důkaz. Velké banky, včetně amerických, mají mimořádně velký zájem na bezpečnosti dat a účtů svých klientů. Přesto se mnohokrát stalo, že došlo k prolomení bezpečnostních hradeb a data klientů se dostala ven, případně peníze z účtů mizely. A světe div se, stopy v některých případech vedly do Ruska. To snad ale není tak podstatné.

Podstatné je, že pokud je možné prolomit zabezpečení bank, lze předpokládat, že je možné při troše štěstí a velkém úsilí, případně i za pomoci velice dobře placených záškodníků, prolomit zabezpečení a získat tajná data i amerických státních institucí.

Získávání tajných informací je tedy možné, jejich rozšíření je pak díky internetu snadnější než kdykoli dříve.

Rozhodně bych nepřeceňoval obecný dopad na výsledek amerických voleb, aleje tu jedna výjimka - ve chvíli, kdy jsou šance soupeřů vyrovnané, může i menší zásah otočit kormidlo.

Nepochybuji, že kdyby bývalo v zájmu Ruska potopit Trumpa, jeho práce by byla jednodušší.

3 1
možnosti
Foto

Stačilo by hacknout jeho finanční přiznání, které jako první president USA odmítnul zveřejnit. Jednou to ale světlo světa uvidí a stačí nějak naštvat Putina.

3 0
možnosti
PB

.... tak ešivá bude stavět nějakou zeď s Mexikem mě ani tak nezajímá, jako zahraniční politika, kterou míní vést a v tem by mohla napovědět jeho první zahraniční cesta,- Londýn ? Berlín ? Tel Aviv ? Moskva ? ,- ......teda pokud ho demokraticky nevodprásknou !

1 0
možnosti
JC

Nedivím se, že Američané zvolili změnu. Pokud pár ajťáků dokáže z Ruska změnit volby, tak co dělají ti američtí? To má být nejsilnější země světa?

Všimněte si, že ačkoliv v Rakousku zvítězil levicový Bellen, tak je ticho po pěšině. Žádné demonstrace typu "to není můj president", nebo ke všemu požáry aut a rabování, jak je zvykem za mořem. Prostě pravičáci sklapnou kufry a připravují další volby. Levice podporuje lenost, pravice pracovitost. Podle toho se rozeznají.

11 5
možnosti
JR

J66a60r71a 60R97a96n19k

10. 1. 2017 1:01

Problem je v tom, ze Hillary Clinton zpochybnila Putinovy volby v roce 2011, tak se musel pomstit:-)

0 0
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno ! Zač stojí těch několik tajných policií v USA, když si nedovedou poradit s několika primitivními ajťáky z Ruska, žijících v zemljankách a létajících v padajících letadlech, jezdících v tramvajích bez podlah jak píší někteří blogeři? Je to celé k smíchu ! MOhou nás takové služby ochránit před akcemi teroristů? Obávám se, že u nás je to stejné a Chovancův dobře placený spolek vedený Romancovovou to nezachrání ! R^R^R^

6 9
možnosti
KC

Psi štěkají, karavana jde dál. Zvolení Trumpa ukončilo éru neoliberalizmu, teď je třeba jeho odnože v podobě multikulturalizmu, neomarxizmu, politické korektnosti či sluníčkářů ideově porazit i v Evropě a začít dělat smysluplnou politiku ne pro elity, ale pro lidi !

14 4
možnosti
EH

Dokud bude probíhat bojkot stávajícího establishmentu, elit, politické korektnosti, tak mají šanci pouze lidé přímočaří a nekorektní. Burana na hrad taky zvolila média.

1 5
možnosti
ZZ

paní, jak vy jste moudrá, hned bych vám přidělil nějaký úřad jak Rpmancové "na odstraňování bojkotu"

4 1
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"