Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tak čtu některé názory, musím si položit otázku: "Co Andrej Babiš do těch svých koblih dává?" To musí být silný matroš! :-)

7 3
možnosti

Pane Krausi,

když se podívám na počet jeho voličů, tak to skutečně bude pořádný matroš!;-D

2 1
možnosti
RK

Člověče, Vy jste ve svém věku opravdu tak naivní, nebo si přes kopec Babišových koblih nevidíte na špičku vlastního nosu!?8-o

5 3
možnosti

Pane Kvasničko,

nevím, na co si vidíte vy, ale zatím to vypadá, že tím příštím premiérem bude skutečně Andrej Babiš.

Umíte si představit kolik těch koblih bude muset vyrobit?;-D

2 0
možnosti
VR

Pane Čumpelíku, nevím, zda jste se díval na stejný pořad jako já, ale já jsem tam od AB viděl neustálé utíkání od přímých odpovědí a jediný závěr, že "za všechno může Kalousek"!

A teď už za to může i Sobotka - přece mohl navrhnout zdanění korunových dluhopisů už na začátku své vlády, že? Nevíte náhodou, kdo je v té vládě ministrem financí, který to má pod palcem a měl to Sobotkovi navrhnout?

8 1
možnosti

Nic si z toho nedělejte,

asi jsme se opravdu dívali na jiné OVM.;-D

2 3
možnosti
Foto

Ano, ANO, po roce 1989 nám republiku rozkradli zbohatlíci a rozkrádají ji dodnes. Jedině pan Andrej Babiš se po roce 1989 stal za několik let miliardářem pouze díky své pracovitosti a poctivosti. :-)

20 0
možnosti

Pane Krausi,

na rozdíl od jiných, Andrej Babiš investoval především v tom čemu rozuměl. O tom, že využil všechny hloupé zákony vytvořené poslanci vůbec nepochybuji. To se tak v podnikání obvykle dělá.

Důležité je, že do politiky si nepřišel vydělat a přiznává veřejně střed zájmů, když se hlasuje.

2 7
možnosti
MV

nejdriv jsem si myslel, ze pisete o jinym AB, nez jakeho znam ja... ale kdyz jsem se dostal k Vasi vete: "..ze Adrej Babis bude ochoten hájit Ceske zajmy a zajmy nasich obcanu alespon tak, jako nas prezident..." prestal jsem cist. stranickou pochvalu ale urcite obdrzite.

17 1
možnosti

Pane Valíčku,

nejsem členem ANO, ani voličem Andreje Babiše, pouze se mi nelíbí podrazy.

Pokud nebude Andrej Babiš hájit naše zájmy, tak skončí a to je zcela normální a fér.

3 10
možnosti
OZ

Já jsem věděl , že jste taková naivní a čistá dušička....ale až tak moc?8-o

16 3
možnosti

Teď jste mne pobavil!;-D

2 4
možnosti
PB

....von má v podstatě ten Andrejko pravdu když říká že si ho politici "stvořili" samiR^

3 1
možnosti
SN

:-).....Napsal jste to výborně, ale pochválen nebudete! Po Babišovi jedou "jak kura po snoplu" jak se praví u nás ve Slezsku. Přistřihl křidélka politikům, kteří ve vzájemné shodě od sameťáku rozebírali náš stát, to se nedá odpustit. Tak jsme svědkem nevídané symbiózy koalice s opozicí, jejíž je členem, dostat Babiš z politiky za každou cenu.

Ale lidé nejsou hloupí! To není o koblihách, jak se zhusta píše, už mají dost těch slibů a všechno jde pořád ve starých kolejích. Přeji mu, ať jede a vymete ten augiášův chlív! R^R^R^

5 19
možnosti
Foto

nikomu křidélka nepřistřihl, pouze pro sebe zkrátil cestu k výhodám.

A to, kdo mu poskytl peníze na rozjezd, to také dosud nevysvětlil.

13 0
možnosti
LK

L53u26b74o74š 70K14r89i21m56l

14. 2. 2017 12:06

Dobrý den pane Čumpelíku, bohužel jsem asi viděl jiné "Otázky Václava Moravce" než vy. Pokud za útok považujete trvání na odpovědi na položenou otázku nebo věcný dotaz pana Niedermayera, zda vydal pokyn finanční správě kontrolovat, zda nedochází emisí korunových dluhopisů k obcházení zákona, tak dle mého soudu k žádnému útoku nedošlo. Pouze pan ministr Babiš nezná základní pojmy emitent a investor a stále dokola opakoval, že tyto dluhopisy nakoupily obce, občané a třeba také česká televize, tzn. investovali do státních dluhopisů, a že za to může Kalousek. Zapomíná, že tímto krokem démon Kalousek snížil vnější zadlužení státu o cca 18% a smazal tím riziko plynoucí z kurzových rozdílů.

Bohužel jsme se nedozvěděli odpověď na otázku, zda dluhopisy Agrofertu byly veřejně nabídnuty a proč je na nich cca trojnásobně vyšší úrok než byl v té době běžný. Také jsem postrádal informaci o dalších firmách, které v té době emitovali korunové dluhopisy a ty byly nakoupeny pouze 100% vlastníkem.

O tom zda je či není lhář se můžeme dohadovat, ale důkazů pro to že lže je více než dost. Poslední ukázkou je jeho informování o výsledcích EET a velmi podstatném rozdílu v jím prezentovaných datech a datech z ČSÚ a MF.

Jinak hezký den a pevnou víru ve "spasitele":-)

20 2
možnosti
SN

:-)....Pane Krimle, pokud to bylo nezákonné žalujte ho ! Hlavně se neohánějte morálkou, tu u politiků,(hlavně zavedených stran), nehledejte! Bylo by to marné. Proč by byl Babiš výjimkou? !!!!!!

4 15
možnosti
SB

Pane Čumpelíku, přesně jste popsal důvody, proč ho lidé volili a budou zase volit. Nikdo tak z politiků není prolustrován jako Babiš. Doufám, že bude předsedou vlády.

4 16
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,62
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"