Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

....:-).....Napsal jste to perfektně, ale jak je vidět z diskuse, až na výjimky, nezavděčil jste se. HIstorie se opakuje. Jak jsem několikrát četl, naše armáda má podléhat velení bundeswehru, my jsme patřili mezi vítěze druhé světové! Stát, který měl v plánu naší likvidaci nás bude řídit? A lidé mlčí, jak je vidět z diskuse, jsou někteří přímo nadšeni ! R^R^R^

2 3
možnosti
MD

Podle prispivajicich v diskusi budete mit pravdu i kdyby jste se trochu mylil.

2 1
možnosti
AR

On se nemyli jen trochu, bohužel.

0 2
možnosti
LW

L87e91o 84W79o94l38f

15. 2. 2017 17:27

Přiznejte se pane, vám demokratický způsob spravování vlády moc nevoní.

3 3
možnosti

Vy zase dost nechápete,

co je to demokratický způsob vlády.

To znamená, že ti co jsou zvoleni prosazují vůli a zájmy svých voličů.

Prvky přímé demokracie, jako je referendum slouží k potvrzení, nebo odmítnutí , rozhodnutí zvolených, nebo slouží k rozhodnutí v případě, že se zvolení nedohodli a především slouží k tomu, aby v zásadních věcech mohli rozhodnout přímým hlasováním, přímo voliči, bez rozhodování zvolených.

Pokud ti zvolení svojí nečinností, nebo z jiných důvodů brání voličům, aby mohli rozhodnout hlasováním přímo voliči, tak je to podraz a podvod na voliče a porušení demokratických principů!!!

1 1
možnosti
JV

J83i77r16i 89V69r73a41b51e11c

15. 2. 2017 17:16

Pane čumpelíku, když zde furt brojíte proti příspěvkům jiných, doporučuji PL ,CFP,Halonoviny a podobný hnůj, tam jste mezi vlastními.!

3 4
možnosti

Nechám,

ten dle vás hnůj na vás. Možná se probudíte a začnete diskutovat k tématu článku.:-/

3 0
možnosti
AB

Celostáníreferendum je přece nesmyls. Nesračí Vám volby 1x ra 4 roky?Já bych je dal 1x za 8 let, aby byl čas něco dokázat.

0 3
možnosti

Dobrý nápad,

za 8 let může být i po válce s Ruskem a vy, ani já, tady už nemusíme být.;-)

1 1
možnosti
Foto

J93a13k39u37b 56R96o73t14h

15. 2. 2017 13:20

A vůbec, stěžujte si u lidí vaší kategorie, tj. vašeho myšlení. Když jsme před lety vymysleli pro krajské volby oněch šílených 30 Kč, měli jsme za to, že jsme přestřelili a volič snad nemůže být tak blbý, aby volil socany kvůli tématu, které s oněmi volbami nesouvisí a ani nemůže. Ale volič je takový, jako je a socani elegantně vyhráli. Tak vo co vám jde?;-D;-D;-D

8 1
možnosti

Pane Rothe,

mně jde o naše lidi, jejich práva, svobodu, národ a naši vlast.

Nic víc, nic míň!!![>-]!!

1 5
možnosti
Foto

J41a92k17u87b 13R39o41t25h

15. 2. 2017 13:17

Já nevím, co řešíte? Vždyť volíte komunisty. Nebo ne?:-/

6 1
možnosti

Koho volím,

do toho vám nic není, nebo by jste to chtěl ještě kontrolovat?

Pokud vás po přečtení článku nic lepšího nenapadlo, tak pochybuji o vaší inteligenci.8-o

3 5
možnosti
Foto

volby rozhodnou koblihy, pivo za pětku na předvolebním shromáždění a sliby modrého z nebe, ale určitě ne nějaké směřování Evropy.

9 4
možnosti
Foto

Nechali jsme si rozkrást a rozprodat náš průmysl;-D;-D;-D To jste mě pobavil.RvRvRv

9 7
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"