Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám dojem, že jste se tady trefili do záležitosti, kterou jsem si uvědomil po asi 10 letech 'stalinských studií'. A hned ta první věta - Absolventi základních škol už také vědí, že politici mají prosazovat zájmy voličů, kteří je zvolili - ta tedy bolí. To je prostě nepochopení situace. Problém je v tom, že v posledních staletích společnost v Evropě pod vlivem 'renezančních myšlenek' se zcela zvrhla - a dala vzniknout zcela nemorálnímu společenskému zřízení, zvanému kapitalizmus. Je to celé trochu složitější, ale kdo by měl zájem, můžete se podívat na http://pospolne.cz.

0 0
možnosti
Foto

"Podvodníci jsou ti, co nedodržují své sliby...." Moje řeč, znám jednoho, který při nástupu do prezidentské funkce sliboval, že nechce národ rozdělovat, ale spojovat...... :-/

8 5
možnosti

Paní Jandová,

spojovat se můžete na základních zájmech občanů a státu, kde dnes neexistují podstatné rozpory, mezi presidentem a občany.

Politická konfrontace, je zcela něco jiného a je zcela normální. Vy nemusíte být spokojena s panem presidentem, ale rozhodující je zatím podpora většiny občanů.

Myslíte si, že jste vy chytřejší, než ta většina občanů?

7 6
možnosti

:-)........Bezvýhradný souhlas ! Armáda vítězů II. světové války bude podřízena velitelství armády státu, který chtěl vyvraždit celou Evropu, za níž zůstaly stovky milionů mrtvých, a je ticho ! Nikdo neprotestuje. To je politika vlády, která by měla v prvé řadě dbát o blahu státu a voličů, kteří si ji zvolili? R^R^R^

5 8
možnosti

Pane Nováku děkuji za souhlas.

Problém je ve skutečnosti, že Evropu hospodářsky a politicky ovládá Německo. My nemáme podél hranic potřebný pás majetkového vlastnictví státu, ani nejsme schopni naši hranici na potřebné úrovni chránit.

5 5
možnosti

Já si od presidenta nenechám doporučit ani tlačenku Čumpelíku.:-P

3 7
možnosti

Kopřivo, to děláte dobře,

mohlo by vám po ní být špatně!;-D

4 6
možnosti
Foto

Celostátní obecné referendum občanů, je to nejhorší, co by nás mohlo potkat. Když si uvědomím, že lidi jsou za koblihy a plané sliby zvolit Babiše, kterého přes všechny doložené lupmárny hájí a na druhou stranu zvolí za prezidenta opilce, soudy usvědčeného lháře , tak jak by to dopadlo, kdyby si ofčané vyjadřovali k dalším otázkám.RvRv

8 9
možnosti

Pane Kindle,

neurážejte naše občany. Oni dobře vědí co dělají a při dnešní vzdělanosti mají dostatečný rozhled stejně, jako občané Velké Británie.

Nikdo není bez chyb, ale Andrej Babiš, jako první ministr financí dokázal, alespoň trochu snížit náš dluh a president republiky Miloš Zeman, přes své chyby, dokázal v zásadních pozicích, že hájí zájmy naší republiky tedy, že je na správném místě.

9 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS