Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že nejlepší by bylo, kdyby skončili oba.

9 0
možnosti

Pane Flaška napsáno přesně a zcela výstižně. Ono těch by bylo víc, ale slibotechna a kobliha hned.

0 0
možnosti
Foto

V těžkých chvílích Sobotka potvrzuje, co o něm celý národ už léta tuší.

1 1
možnosti

M62i75l27a54n 82K95e32s60l

29. 4. 2017 17:50

Oč je ne tom lépe Babiš než Sobotka?Kdo s ANO půjde do koalice?ČSSD asi ne.Po požadavku Fialy a Kalouska,aby Sobotka odvolal Babiše- myslím,že ani ODS a TOP 09 se do koalice s ANO nepohrnou.Lidovci a Starostové-kdo ví zda vůbec se dostanou do parlamentu.Komunisté- opováží se ANO jít s nimi do koalice?Příjmou tichou podporu komunistů.Aby ANO postavilo vládu,kterou povede,muselo by získat ve volbách 35-40% hlasů.To vůbec není jisté.Zdá se,že komunisté s těmi cca 15% rozhodnou.

0 0
možnosti

Asi se budete divit,

ale když se jedná o koryta, tak je zájemců vždycky dost!

1 0
možnosti

Kdyz ovsem uvazime, kdo ho ve funkci premiera nahradi .. z blata do louze.

0 0
možnosti
Foto

Pokud to bude Babiš, tak k tomu nevidím důvod. Jednak v té hlavě něco skutečně má a prozatím se žádné velké boty nedopustil.

V každém případě ale má, tak 10 x větší charisma, než BS. Protože BS ho má záporné.

3 10
možnosti
Foto

I56v82a39n 27M69a87r54e73k

29. 4. 2017 13:41

Naprostý souhlas a karma R^ [>-]

4 5
možnosti

To je tedy gulášová směska k počtení. Rv

4 3
možnosti
Foto

je na každé ženě, aby si pořídila dítě, jak uzná za vhodné.

Ale pokud volí tento způsob a nejsou-li v tom zdravotní problémy, tak nevidím důvod, proč by to měl financovat daňový poplatník.

0 2
možnosti
Foto

sorry, to patřilo jinam:-/

0 1
možnosti
Foto

Babiš syn prominentních komunistických rodičů absolvovalgymnázium College Rousseau. Po návratu vystudoval VŠE v Bratislavě. Počátkem80. let nastoupil do podniku zahraničního obchodu Petrimex, který bylmonopolním dovozcem ropných a chemických produktů do bývalé Slovenskésocialistické republiky. Z referentské pozice postoupil v roce 1985 na funkcizástupce podniku v Maroku. Zde zastupoval v roce 1990 již 12 slovenských firem. Od počátku působení vMaroku pracoval pod kontrolou sovětské KGB, která usilovala v severní Africe ovětší vlivovou agenturu. Toto vše probíhalo pod krytím Správy kontrarozvědkyBratislava, kde byl Babiš nejprve získán k operativní spolupráci jako tajnýspolupracovník, později jako agent pod krycím jménem „BUREŠ“ a spisovou značkou25085.

9 1
možnosti

Nejsem voličem pana Andreje Babiše,

ale nehodlám se na něm vozit.

Spolupracovníky STB byli všichni pracovníci zahraničního obchodu a další, kteří služebně vyjížděli do zahraničí. Všichni podávali detailní zprávy o svých kontaktech a jednáních v zahraničí.

Pokud se jednalo o obchodní zájmy Československa, či Ruska, tak to není žádné politické donášení, či politické udávání, ale běžná obchodní špionáž pro strategická obchodní rozhodnutí.

Důležité je, zda na základě informací "Bureše," došlo k politickému stíhání jiných osob, ale o tom nic nepíšete!

5 4
možnosti

Sobotka jde vstříc porážce - prakticky již prohrál . Stojí proti němu tři kameny - Hrad + Oligarcha + už k nepochopení, na koho vlastně program ČSSD cílí ? Jiné řešení nemá, A.Babiše musí odvolat - jinak opět kecy ... Za odvoláním však musí jít prokazatelné trestní oznámení s teplákovým dopadem. To si uvědomí i Miloš, že se můžeš umazat ... Pokud se tak nestane, povstane nový Mučedník - Mesiáš. Je velmi silný, má archivy, své komanda. Bývalý komunista se pak obejme s bývalýmn agentem STB. Revoluce již byla - nebo tepve bude !? ... Pak, monopolizace, normalizace a dotace - nárůst cen ... Vpřed ! ... :-)

7 0
možnosti

Těžko zavírat podnikatele,

který dodržoval zákony. O tom, že je uměl využívat ke svému prospěchu nepochybuji, ale to se snaží dělat každý podnikatel.

Revoluce je nutná, ale bez násilí a fanatismu. Musí přinést změny ve prospěch, rozvoj a budoucnost Českého národa.

Tak, jak to říká Trump - první na řadě je vlastní národ!

4 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS