Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo rozhoduje dnes ? Nejsou to náhodou volič ? Jakým způsobem se dostali dnešní poslanci do parlamentu a do senátu, že by sami. Kdo si zvolil za prezidenta soudy usvědčené lháře a profláknutého opilce a milovníka Ruska a Číny? Kdo si za pytlík koblih zvolil Babiše, kterého od roku 2000 provází jedna aféra za druhou, podivné transakce, podivné společnosti. Nezlobte se, ale jste ukrutný srandista a pokud jste proti církvení restitucím, tak jste určitě milovník a obhájce krádeží.RvRvRv

4 2
možnosti

Docela by mě zajímalo, jestli by celý tento intenzivní "boj za záchranu demokracie" probíhal stejně, kdyby to bylo naopak a podle průzkumů měla momentálně ČSSD přes 30% a hnutí ANO 12%.

3 0
možnosti

Nejsem příznivec B. Sobotky, vynikající úředník - chabý vůdce ... On stojí proti mega přesile. Jak trefně poznamenal A-Mitrofanov - křižovatka ! Směr Milošova hůl - doleva k ovládnutí státu dle východního stylu, Moskva, Peking. Když už nic, ten Bohůš přinesl moment k zamyšlení, zda revoluce r. 1989 již byla, nebo bude. Pokud již byla, tak koho na Hrad a na MF vynesla ? Opět se budeme vracet, opět normalizace, opět chvalozpěvy v koupeném tisku a věštecký výklad Ústavy dle momentálních potřeb !? ... :-)

4 1
možnosti

Pane Bučku,

ta tzv. revoluce neskončila.

Ani po 27 letech nemohou občané dle své potřeby ve svobodném a demokratickém Občanském referendu rozhodovat o svém osudu, ani o své zemi!!![>-]!!

2 3
možnosti
Foto

Jasně, Babiš vše koná v mezích zákona a Zeman je nejlepší.

6 1
možnosti

Pane Macháčku,

Můžete to dočíst až do konce, kde uvádím, komu věřím, či nevěřím.

1 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS