Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Nastala diktatura demokracie.

3 1
možnosti

S ohledem na zavádění cenzury,

rozmach udavačství a kulturně-historických urážek vlastního národa,

si dovoluji s vámi souhlasit.

5 2
možnosti
DB

budou, dokud se nám nepovede mít více rozumu, lépe myslet, více vědět, a nenechat si působit na emoce..............viz Kalousek a jeho útok proti Babišovi o 5 miliardách dotací, které nikdy Babiš nemohl dostat, ale Kalousek o tom neustále mluvil a tak se tato lež dostala lidem do hlavy...100x opaková lež se stává pravdou....a právě tak jako FARAGE v UK působil pomocí hesla o penězích do zrdravotního systému na emoci...KOŠILE BLIŽŠÍ NEŽ KABÁT...a Britové si na to naskočili stejně.....

dokud bude většina voličů natolik jednoduchá, že u nich prvně naskočí emoce..a rozum velmi pozdě či nikdy...pak pochopitelně této zbraně budou elity používat...je totiž pořád funkční....a velmi dobře funkční...........a funguje již mnoho tisíc let....

7 2
možnosti

Pane Bartoši,

nesváděl bych vinu na voliče. Volič musí mít dostatek informací a pokud budeme zase cenzurovat informace, jako za komunismu, bude dostávat demokracie stále více na frak, až to nakonec nebude žádná demokracie.

2 2
možnosti
JS

Tak už ta honba na čarodějnice dostoupala na vrchol, v PS a Senátu jsou vesměs vysokoškolsky vzdělaní lidé a chovaj se jako stádo rozuřených zvířat a blogeři popichují národ svými články zbavenými pravdivými informacemi já osobně bych rozpustil PS a zbytečný Senát protože ti to zlo jen podporují a vše co se jim politicky hodí tak použijí, Sobotka se chová jak malej kluk spolu s Kraďouskek a Fialou načež KDU s Běláskem se tiše směje jako třetí vzadu a směle jim sekundujou komančové

7 0
možnosti

Pane Svitáku,

máte ode mne +, protože jste svým jménem připomněl Ivana Svitáka, buřiče revoluce 1968, zakladatele KAN, filosofa a humanistu, kterého se bojí oslavovat i současný režim!R^

3 0
možnosti

Vážení,

děkuji za účast v diskuzi. Osobně bych upřednostnil volby do Poslanecké sněmovny v co nejkratším čase.

Ujišťuji vás, že nebudu volit Andreje Babíše, ani Bohuslava Sobotku, ale pouze ty strany, či hnutí, které budou prosazovat zákon závazném Obecném referendu občanů, protože jsem přesvědčen, že jedině občané pokud budou chtít rozhodovat, mají přímé demokratické právo rozhodovat o vlastní budoucnosti i o budoucnosti své země a svého národa.!![>-]!!

9 0
možnosti
ZJ

Obecné referendum ve státě, kde se ve volbách vítězí pro 30kč, nebo za koblihu?

2 2
možnosti
JAN

V zemi kde lidé volí komunisty, ČSSD, ODS a Zemana, tam si mohou politici dělat co chtějí ;-D. Zdravím mj. "re-organizovaného" Chovance, "donátora" Ratha a "Ivánkova kamárada" Peltu. Jinak děkuji autorovi, dobře napsáno.

6 0
možnosti
JK

J84i60ř70í 39K74ý67r43a

7. 5. 2017 12:58

Skvělý článek, karmaR^

18 1
možnosti
MK

Ač mohu fandit komukoli,či nikomu,fakta jsou jasná. Sobotkovi a ČSSD teče do bot a Bohuš neví co s tím.Na komunisty toto hodit nelze,tak je třeba najít vinníka a to je Babiš. Zeman odmítl řešit za Sobotku jeho problémy a celkem slušně ho zesměšnil (jestli to bylo důstojné či ne,nechme bokem). Sobotka končí........je ale otázka,jak u nás v kocourkově skončí volby. Pokud dopadnou jako ty krajské,že ne vítěz bere vše ale vítězství bude "pyrhovo".....pánbůhsnámi,ale můžeme si za to sami.

14 0
možnosti
RS

Panu Cupelikovi zrejme chybi informace. Jsou civilizovane zeme (a ja je znam), kde lze v ramci zakona vselicos delat, ale ono se to proste nedela.Pan Babis takove veci dela a tak zbohatl. Take jsou civilizovane zeme, kde urcite typy lidi se neda volit. Rekne se, ze jsou nevolitelni. K takovym lidem patri pan Babis. Pan Cumpelik ma problem, ze se nikdo k tomu nezmohl a nenapsal zivotopis rodiny Babisu. Pro mnohe by to bylo zajimave pocteni. Potom by byla jasna role dnesniho prezidenta Zemana v zivote A. Babise.Pisi "dnesniho prezidenta", protoze vztah techto dvou panu zacal podstatne drive.

3 6
možnosti

Pane Starý,

nejsem žádný fanda Andreje Babiše, pouze nemá rád podrazy a manipulace.

Z toho, co píšete, mám dojem, že by jste nevolil ani Donalda Trumpa, protože je bohatý a nemá zrovna ten nejlepší životopis, nebo snad považujete USA za necivilizovanou zemi?

5 0
možnosti
ZB

Vy se necháváte hloupě manipulovat Zemanem,Babišem i Okamurou a ostatní,kteří nejsou takový hlupáci budete nazývat bezmocným stádem....Chucpe.Vy jste skoro dokonalý vzorek cilové skupiny voliču na které míří duo žvanilu a manipulátoru s fakty ZemanBabiš....

5 5
možnosti

Pane Bárto jste naivní a pravděpodobně nezkušený.

Já na rozdíl od vás, jsem s ohledem na svůj věk zcela nezávislý.

Kritizuji, co se mi nelíbí a chválím to, co považuji za správné, bez ohledu na autory a především podporuji v rámci demokracie možnost co nejširší účasti občanů na rozhodování, protože především občané mají rozhodovat o svém životě i o budoucnosti našeho národa.

3 1
možnosti
MV

Vypadate, ze jste starsi clovek, ktery by mel mit zkusenosti a prehled. Ale tim jak zerete kecy AB to spis vypada na to, ze jste neskutecne hloupy.

4 5
možnosti

Nejsem žádný fanda AB!

Pokud jste nepochopil o co jde, tak bez ohledu na váš věk, ta neskutečná hloupost zůstává na vaší straně!

3 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,62
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"