Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Někdo si udělal srandu a splácal stránku "zvoucí muslimy" do ČR. Vy na to skočíte a vidíte v tom dokonce oficiální stanovisko vlády. Na předváděcí akce taky jezdíte? Předražené hrnce kupujete? Když na vás vyskočí "vyhrál jste milion", věříte tomu?

3 3
možnosti

Velmi divná sranda!

Občané nejsou hloupí a jistě si sami posoudí, kdo za těmi www stránkami stojí.

1 0
možnosti
ZH

Na wordpress.com najdete spoustu zhovadilostí, na detaily se zeptejte u FSB. Ta tam "publikuje" neustále. Jinak Zeman je mstívý nemocný stařík, který dělá ostudu po světě. Viděl jste jeho rozhovor na Barandově? Já to typuju tak na 2 promile. Nebo je už tak sešlej, že vypadá jak pod parou i za střízliva? Navíc tam lhal, až se mu od huby prášilo. Opět. ;-€

6 4
možnosti

Pane Hlásný,

jsem sice starý a možná nemocný víc, než náš president, ale nedělejte ze mne ubožáka, kterému to nemyslí!!!!!!

Ty internetové stránky,

8-o;-€;-Oemigratetoczechrepublic.wordpress.com;-O;-€8-o,

které zvou do České republiky Muslimské migranty nejsou žádnou zhovadilostí, když uvádějí oficiální kontakty na Muslimské organizace a organizace, které se o Muslimské migranty starají, včetně organizace " Člověk v tísni."!!!!!!

A na rozdíl od vás i když se mi někdy něco nelíbí, nebo s něčím nesouhlasím, tak mám přirozenou úctu k presidentu ČR Miloslavu Zemanovi!!!!!

4 4
možnosti
Foto

K vašemu článku mám dvě poznámky. Ten odkaz není internetová stránka ale blog. Tedy soukromý prostor, který na onom portálu má k dispozici každý zájemce. Jsem si jistý, že podobných či daleko horších se na internetu dá nalézt povícero.

Druhá poznámka se týká občana Miloše Zemana. To že byl shodou nešťastných okolností přímou volbou zvolen presidentem, že občané se nechali zmást, to jej nestaví nad právo, zákony a slušnost. Senátoři byli také zvoleni občany a jejích právo a povinnost je konat, kdykoliv mají pocit, že se děje něco nesprávně. Můžete být ale klidný. V České republice není síla, která by jej z Hradu zatím dostala. Bohužel.

12 5
možnosti

Pane Braune,

nevyznám se v tom, ale ta internetová stránka je dostatečně vypovídající i s uvedenými odkazy. Jinou podobnou jsem neviděl.

President ČR Miloš Zeman byl zvolen občany této republiky. Neurážejte ty občany, kteří ho zvolili, protože tak učinili nikoliv omylem a především mějte, alespoň trochu úctu, ke svému presidentovi.

Měla by to být slušnost, která patří k demokracii.

6 6
možnosti
VP

R^ ta webová stránka lákající migranty do ČR, na kterou jste dal odkaz, je teda opravdu děs ;-€

9 0
možnosti
JH

Njn, ČSSD, ODS a TOP vždycky držely při sobé, i když to navenek prezentijí jinak

11 1
možnosti

Paní Holotová,

máte úplnou pravdu. ČSSD je pouze o něco přijatelnější, ale jde jim všem stejně především o koryta.

4 3
možnosti
Foto

Ale vždyť my jsme jen stádo se kterým si mohou dělat co chtějí. Stačí, aby si to odhlasovali.

11 0
možnosti

Máte pravdu

a proto musíme požadovat zákon O závazném obecném referendu občanů, aby si politici nemohli dělat s občany, co chtějí!

3 6
možnosti
MN

Podle mého názoru k posuzování ústavních zvyklostí by měl být přizván především prostý selský rozum oproštěný od politických zájmů a měl by být posusován obsah a nejenom forma každé "ústavní" události.

Naše ústava nabízí demisi celé vlady i demisi jen premiera. Předpokládám, že tvůrci ústavy při demisi celé vlády měli na mysli zejména tyto důvody:

1) vláda není schopná pracovat a přinášet rozhodnutí a návrhy

2) vláda je jako celek delší dobu neúspěšná a má minimální podporu voličů

3) vláda neúměrným tempem zhoršuje zadlužení státu

4) vláda směřuje stát do válečného stavu bez souhlasu voličů.... atd.

NIC, a tím myslím NIC, z toho nebyl důvod demise současné vlády, kterou hodlal Sobotka podat.

V okamžiku oznámení úmyslu podat demisi nikdo z vlády o tomto záměru Sobotky nevěděl, jeho krok byl zcela soukromý, politický a účelový. Jako solitérní totalitní krok jedince on porušil zvyklosti naší demokracie a tak to také vyhodnotil prezident Zeman a zachoval se podle toho. Ústavní zvyklostí u nás naopak je, že premier vždy činil ústavní kroky na základě předchozího konsensu s prezidentem.

Ruku na srdce: Opravdu si myslíte, že by Sobotka tak strašně bojoval "za záchranu demokracie" u nás, kdyby momentálně preference ukazovaly 30%+ pro ČSSD a 12% pro hnutí ANO??? Já myslím, že by ani okem nemrknul.

22 5
možnosti
ŠF

To máte pravdu. Na druhé straně ovšem ta manipulace médii - kauza Přibil, nevysvětlené Čapí hnízdo a další, miliardové daňové podvody , a naopak dupání po ztrátových prodejnách v malých obcích, malých trhovkyních a trafikantkách, to není svinstvo?Rv

6 1
možnosti
MJ

pan právník mlží. Vůbec neinformuje o čl.65 ústavy. (2) Senát může se souhlasem Poslanecké sněmovny podat ústavní žalobu proti prezidentu republiky k Ústavnímu soudu, a to pro velezradu nebo pro hrubé porušení Ústavy nebo jiné součásti ústavního pořádku; velezradou se rozumí jednání prezidenta republiky směřující proti svrchovanosti a celistvosti republiky, jakož i proti jejímu demokratickému řádu. Ústavní soud může na základě ústavní žaloby Senátu rozhodnout o tom, že prezident republiky ztrácí prezidentský úřad a způsobilost jej znovu nabýt.

(3) K přijetí návrhu ústavní žaloby Senátem je třeba souhlasu třípětinové většiny přítomných senátorů. K přijetí souhlasu Poslanecké sněmovny s podáním ústavní žaloby je třeba souhlasu třípětinové většiny všech poslanců; nevysloví-li Poslanecká sněmovna souhlas do tří měsíců ode dne, kdy o něj Senát požádal, platí, že souhlas nebyl dán.

2 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,55
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"