Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení,

děkuji za účast v diskuzi. Osobně bych upřednostnil volby do Poslanecké sněmovny v co nejkratším čase.

Ujišťuji vás, že nebudu volit Andreje Babíše, ani Bohuslava Sobotku, ale pouze ty strany, či hnutí, které budou prosazovat zákon závazném Obecném referendu občanů, protože jsem přesvědčen, že jedině občané pokud budou chtít rozhodovat, mají přímé demokratické právo rozhodovat o vlastní budoucnosti i o budoucnosti své země a svého národa.!![>-]!!

9 0
možnosti
ZJ

Obecné referendum ve státě, kde se ve volbách vítězí pro 30kč, nebo za koblihu?

2 2
možnosti

Nešlo o žádných 30,-Kč,

ale o princip a to je něco jiného.

Nešlo o koblihy, ale o přislíbený jiný styl politiky, ale zatím se to moc nepovedlo.

2 0
možnosti
LK

L27e83o42š 45K21a61ň51a

8. 5. 2017 1:13

Ano. Budeme v referendech rozhodovat úplně o všem. Zrušíme soudy a budeme hlasovat o vině. Odhlasujeme si platnost, či neplatnost různých fyzikálních zákonů. Dá se toho vymyslet. Budeme úplně nejdemokratičtější.

2 0
možnosti

Pokud jste ochoten na to vaše rozhodování sehnat podporu 100 000 občanů, tak to můžete zkusit.

Máte smůlu, protože občané nejsou hloupí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"