Diskuse

NATO – se topí ve vlastní neschopnosti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Díky za článek. Opravte si překlep v internetovém odkaze, správně tam má být zřejmě: https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/ (chyba je v písmenu k).

0 0
možnosti
AK

Stejně jako autor i já obdivuji tvůrčí invenci velitelů NATO, kteří vysílají vojáky na sever Evropy, kde se už po léta neděje nic, místo aby je vyslali na jih, kde se toho děje zatraceně mnoho.

12 3
možnosti
Foto

Dobře napsáno a vyargumentováno.

Karma R^

10 7
možnosti
PB

..... si nejsu jistej NATO neschopní (?),- Lucemburskej premiér Bettel na summitu NATO v Bruselu představil manželkám státníků svýho manžela;-D,- takže se obávám, že NATO je už vopravdy všehoschopnýVEU!!!

5 0
možnosti
Foto

No tak když tu podle vás máme už ty desetitisíce či statisíce ukryatých muslimů, to abyste raději vůbec nevylézal z domu. A svádět růst našeho zadlužení na členství v EU, to už je snad bez komentáře.

10 11
možnosti

Pane Prokop,

dejte si Kebab a podívejte se kolik migrantů se už pohybuje v Metru a po Praze. Myslím, že to jinde nebude lepší.

Ty dluhy jsme si udělali sami a splácet si je budeme taky sami, jenom nám ty rady a úkoly z Bruselu v ničem nepomohly.

1 7
možnosti
JR

J74a33r88a 30R79a78n53k

28. 5. 2017 20:46

Mate dost naivni predstavy, NATO bude zadrzovat na severu Afriky migranty (proc je nezastavil Vladimir uz v roce 2012, misto vetovani v OSN a cekani, az jich bude v Evrope skoro milion) a kdo se o ne bude starat a zivit je? Rusaci? Ti uz vybombardovali ze Syrie vse, co jeste melo strechu. V Africe je "femine", hledejte v googlu, Saudove bombarduji Yemen a Vy se chcete pripojit opet k Velkemu Bratrovi:-/

9 12
možnosti

Milá paní Rank,

nejsem vůbec naivní.

Pouze požaduji od největší armády světa NATO, aby zcela zastavila Muslimskou migraci a zajistila návrat neumístěných Muslimských migrantů zpět.

Jak to udělají, je jejich věc a pokud to neudělají, tak jsou úplně k ničemu!

10 2
možnosti
MT

Skvělý článek a naprostý souhlas ! R^[>-]

12 6
možnosti