Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a25n 12R97á89ž

18. 6. 2017 14:25

Volební program socialistů může zajímat jen ty, kteří snad uvažují tuto zcela zdiskreditovanou stranu ještě volit. Když vezmu v úvahu, že každý člen triumvirátu, co dnes stojí v čele ČSSD, je naprosto jiná osobnost se zcela rozdílnými názory na základní otázky, které dnes rezonují společností, tak nemůže vzbuzovat důvěru, že cokoliv ze svého programu myslí vážně.

P.S. Včera jsem poslouchal dvacetiminutový monolog Marksové a měl jsem dojem, že jsem na hodině VUML. Zcela v minulosti zakonzervovaná salónní socialistka. A to je místopředsedkyně strany, která se chce prezentovat jako moderní levice.

1 0
možnosti

Pane Dvořáku,

ty restituce jsou tunel na peníze. Ty pozemky nad 50 ha byly vyvlastněny po válce v roce 1947 zákonem.

Žádné odloučení církve od státu se konat nebude, protože církve pomocí zastupitelů, poslanců a senátorů KDU-ČSL, si vždy odhlasují potřebný přísun veřejných, či státních financí pro naše stále "chudé," církve, které ani neprokazovaly, jak a kdy k tomu majetku přišly.

1 0
možnosti

ČSSD nevolím. na straně druhé nemám problém s uznáním její existence. Tvrdím, že v čele může nyní stát kdokoliv, strana prochází svým cyklem neoblíbenosti. Padne - pak se zase vlivově objeví ... Na straně druhé - Nepochopil jsem, (nepřeháním), kdo je vlastně cílový volič. Který program platí ? Jaká témata strana má, kromě zdaňování ? Jako vždy - nezájem mladých lidí, pro OSVČ polena pod nohy, střední třída neexistuje - pokud ano, atak na ní ... V podstatě se nabízí všem, pak by stačil předvolební klip Zdeňka Srstky s názvem - Chcete mne !? ... :-)

6 0
možnosti

Tak každá strana se chce "rozkročit" - např.lidovci. Společnost se za posledních pár desetiletí hrozně změnila - dělnictvo od "Kaštanu" je v menšině, globalizace, migrace, daňové ráje, Evropa bez hranic atd. Blairova třetí cesta se odsoudila, ale podle mne to zas tak špatná "cesta" nebyla a Blaira zničilo spíše tažení na islám. Je to složité, nikde si s tím v Evropě nevědí moc rady a u nás vůbec ne. Proto je Babiš vyluxoval, podobně jako "koloušek" Macron ve Francii.

2 0
možnosti

Tu prvni cast mate docela presne popsanou. Snad az na jednu drobnost. Ty odvody, co plati za zamestnance zamestnavatel, to jsou penize, ktere ten zamestnanec stejne musi firme vydelat (stejne jako zivnostnik sobe), ty se neberou ze vzduchu ci nejake bezedne kapsy zamestnavatele (jak by vypadala takova kapsa a.s.?).Coz je krasne videt v superhrube mzde, kterou levicaci tak nenavidi a mnozi pravicaci ji ignoruji.

1 0
možnosti

Pane Verner,

u státu je to celkem jedno, ale nikoliv pracovník, ale živnostník, či podnikatel si na ty odvody za zaměstnance musí vydělat, jinak si toho zaměstnance nemůže dovolit. Samozřejmě nebude zaměstnávat zaměstnance, který si ani na ty odvody nevydělá.

3 0
možnosti

Ten úderný projev jsem slyšel, jako bych se vrátil o 35 let zpět. Bylo to blbé, takže se to mohlo líbit.

7 0
možnosti

Na jednu stranu nechápu jak může ministr zahraničních věcí řídit a být hlavní tváří volební kampaně strany která chce vyhrát volby. Přitom podobné partaje jsou v Evropě ve srabu. Francie, Španělsko, Rakousko ale svým způsobem i Německo.

0 0
možnosti

Pane Kuchto,

necháme se překvapit. Zaorálek je skutečně dobrý a chytrý řečník. Věřit mu je, jako věřit ČSSD.;-D

1 0
možnosti
Foto

Z hlediska nerespektování přírodních zákonů se sociální demokraté najisto domnívají, že "vstoupí dvakrát do stejné řeky".

4 0
možnosti

Pane Šindeláří,

možná se domnívají, že se naučí plavat, ale napřed musí přestat podvádět občany přijímáním zákonů, které řešení obcházejí.

0 0
možnosti

Tedy byt holkou ci zenou, beru jednoznacne Okamuru, at uz je DAL jaky chce. A muzska cast populace? Islam je urcen pro ni. Zadna 4%, zadny matriarchat, zadne baby v parlamentu, zadne ..

0 0
možnosti
Foto

Už jsem chtěl skoro souhlasit a dát karmu. Bohužel to platí ale jen pro první část článku. A ta se mi líbila i podáním. Fakt dobrý R^Ale Okamura je pro mě naprosto nevolitelný exot. A ostatně i jiná uskupení s podobným programem. Cesta není v extremismu, ale to je dlouhé povídání. Naše postoje zůstávají v této otázce rozdílné.

6 4
možnosti

Pane Flaško,

děkuji za uznání, ale extremismem můžete označit kohokoliv a jsou to zejména zkušené parlamentní strany, které se chtějí zbavit konkurence a označují tak zejména malé a vznikající strany a hnutí.

Malé strany a hnutí se místo pomoci na politické scéně, dočkaly 5 % hranice vstupu do parlamentu, což tady za Masarykovy republiky nikdy nebylo.

Máme tu demokracii slušně pokřivenou.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS