Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„Daj Bože šťastia Slovenským šuhajům!“Rv

Za týchto exkomunistov, o ktorých píšete sa ako Slovák hanbím.:-/

1 2
možnosti

Ako Slovák se styďte za koho chcete,

ale ty Slovenští šuhajové tady udělali kus dobré práce a komunista Alexandr Dubček zůstane ikonou Pražského jara 1968 a demokratického socialismu.

2 1
možnosti
Foto

J64a80k72u60b 37R20o37t86h

23. 10. 2017 12:49

Husák "splnil co v Moskvě slíbil, ale bez zavírání "

Tak to dokonalý příklad selektivní paměti komunisty. V první, ale i v druhé polovině let sedmdesátých bylo toho zavírání opravdu hodně, ale to jste se z RP nedočetl a na partajím výboru vám to asi nikdo neřekl. Ostatně, zavírání se neděsil ani reálsoc režim na konci let osmdesátých. Jistě si raději nepamatujete, kolik řečníků v listopadu 89 zamířilo na tribunu rovnou z arestu.;-€;-O

6 1
možnosti

Na tu tribunu na Letné jsem šel,

ale bylo to celé blokováno nejspíše hochy z StB. To nebyli žádní hoši z lidu a to mluví samo, za sebe. Tak nám to komunisto můžeš vysvětlit a hned nám tam hoď ten seznam zavřených a za co. Já jsem na té Letné byl.

2 3
možnosti
Foto

I76v40a29n 10M55a20r75e21k

23. 10. 2017 11:42

P.Čumpelíku ,zasloužená karma . R^[>-]. . . . . Ale mám dojem, že to tu pěkně schytáte, ostatně jako vždy,že ? !

2 6
možnosti

:-)..........R^R^R^,,,,,,!!

1 2
možnosti

..sestavička rudých důchodců;-D;-D;-D

6 2
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"