Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení, pokud jste naštvaní na Andreje Babiše,

který před 10 lety udělal nějakou podnikatelskou chybu v žádosti o Evropské dotace pro Čapí hnízdo, tak nejlepší pomstou je, dát jeho jednobarevné vládě důvěru.!

Když si představíte, co všechno bude muset zvládnout, co všechno bude muset dát do pořádku a jakou mu dá práci sehnat pro každý zákon potřebnou většinu poslanců, tak je to spíše Boží trest, než nějaké užívání moci.!

Není nad to, si vyzkoušet, zda milionářský oligarcha dokáže dané sliby splnit, pokud nebude chtít odejít předčasně a pokud nebude chtít po skončení své vlády odcházet s ostudou.!!

0 4
možnosti
AB

A66d19a32m 29B85í11l25e57k

8. 1. 2018 18:30

Občané nejsou zvědaví na další politické dohadování, protože poskytli ve volbách jasné stanovisko, že hnutí ANO by mělo převzít vládu a rozhodovat, či spravovat republiku, během tohoto volebního období.

Zdroj: https://jiricumpelik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=642407

můžete mi říct, ve kterých volbách získalo "hnutí" ANO či více % hlasů voličů? Děkuji za odpověď.

1 0
možnosti
AB

A13d77a45m 50B35í79l27e17k

8. 1. 2018 18:30

Myslel jsem 51% samozřejmě

1 0
možnosti
VB

Pod dojme údajného ohrožení mají voličky sklapnout kufry a zavřít oči před domácími politickými nechutnostmi.

Pomocí národního sentimentu, účelovým výkladem dějin, zdůrazňováním naší výjimečnosti nebo vzbuzováním pocitu ohrožení ze strany ostatních států politici zatemňují rozum občanů.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641323

0 0
možnosti

Jistě máte zčásti pravdu,

ale tahle naše republika je skutečně ohrožená vrchnostenskou a migrační politikou německé EU.

0 0
možnosti
JG

J70i35ř24í 46G30a65n67o

8. 1. 2018 16:30

Hrůza jako kdyby byl tento článek na objednávku. Nějak vašim “argumentům” nerozumím. Asi jsem pomalejší. Ale jestli někdo nevidí co ANO ohrožuje a o co jde jejímu předsedovi, tak si vládu ANO zasloužíme.

1 0
možnosti

Pane Gano,

nic si z toho nedělejte, naučte se dělat koblihy a přesvědčte o tom nebezpečí voliče ANO. Pokud nebudou příliš připálené, budete mít jistě taky šanci na vítězství.

0 1
možnosti
KK

Matematik nebo fyzik musí před vaší haldou tvrzení bez jakékoli logiky nebo podpůrných argumentů spojených mnoha oslími můstky šílet.

Je to jako napsat složitou rovnici a bez řešení hned náhodný výsledek.

Takhle dřív argumentovali absoloventi VUMLu.

3 0
možnosti

Pane Kučero,

neposuzoval jsem argumentaci absolventů VUMLu, ale říkal kamarád, že to bylo studium pro politruky, což prý bylo dříve něco, jako studium pro politology.

Šílet z oslích můstků nikdo nemusí, protože opravdu nejde rovnici, ale pouze o politické pozice a vztahy, s navrženým logickým výsledkem.

0 0
možnosti
IH

Vládu ANO a Andreje Babiše si přeje necelá jedna třetina voličů. Ostatní, což je 70% voličů, si takovou vládu nepřáli, proto volili jiné strany, jejichž vládu si přáli.

Takže já si přeji, aby strana, kterou jsem volil v žádném případě nedávala vládě ANO a Andreje Babiše důvěru.

V okamžiku, když používáte spojení "Lidé si přejí", tak řekněte i kteří. Jste to vy a vaši kamarádi z putyky? Nebo kdo? Protože já si takovou vládu rozhodně nepřeji a lidé, které znám si ji nepřejí také.

Takže přestaňte manipulovat svými přáními a domněnkami.

Ke zbytku blogu se snad nemá ani smysl vyjadřovat, jen možná bych si pro komentář dovolil použít druhou větu z názvu vašeho článku.

4 0
možnosti

Pane Hebelko,

tu druhou část názvu použiji na vaši argumentaci s 100% balíkem.

Ve volbách jde o vítěze, který získá u voličů největší počet příznivců a má možnost sestavit vládu. ANO zvítězilo ve všech krajích republiky.

Realita je v tom, že těch vašich zbylých 70% dohromady žádnou vládu nedá.

1 1
možnosti
JH

nezlobte se pane autore, ale zavání to přinejmenším senilitou...

2 0
možnosti

Pane Homolko,

váš příspěvek bez argumentace zavání senilitou mnohem víc.

0 3
možnosti
BH

Tož neztrácejte nervy, Angela nemá taky vládu a jaká je to sqělá holka. Vládu ani moc nepotřebujeme...

0 0
možnosti

Pane Havle,

proč potřebujeme vládu, co nejdřív, je zdůvodněno v článku.

0 0
možnosti

Vážení diskutující a čtenáři,

voliči rozhodli a na tom nic nezměníte. Pokud dojde k opakování voleb, ANO může ještě posílit a některé politické strany a hnutí, jako KDU-ČSL, STAN, či TOP 09 se nemusí do Poslanecké sněmovny vůbec dostat. To chcete??

V druhém kole při hlasování o vyslovení důvěry vládě se předpokládá, že ANO vytvoří koaliční vládu. Opravdu si myslíte, že politické strany a hnutí se nakonec budou hrnout, aby ve vládě ANO, dělali Andreji Babišovi maňásky a kolik měsíců bude trvat takové sestavování koaliční vlády? ?

Pokud dostane jednobarevná vláda ANO důvěru v prvním kole, bude to největší pomsta Andreji Babišovy, protože bude muset skutečně začít makat naplno a vzhledem k tomu, že nebude mít v Poslanecké sněmovně trvalou většinu, tak pro každý zákon si bude muset sehnat většinu zvlášť ale tato jeho vláda bude muset začít pracovat naplno, bez žádné časové prodlevy. To je snad to nejlepší!

A pokud si někdo myslí, že si vláda ANO bude dělat, co chce, tak je to nesmysl, protože vždy lze vyvolat hlasování o odvolání vlády, na jehož základě musí vláda podat demisi.!

Pokud chcete, aby ta naše přeplacená politická smetánka konečně začala něco dělat ve prospěch občanů a České republiky, tak nejlepší rozhodnutí je, dát důvěru vládě ANO, již v prvním kole.!![>-]!!

4 2
možnosti

Oprava: "Andreji Babiši"...

0 0
možnosti
Foto

Pořádek si udělej doma, pokud to potřebuješ. Já žádného drába nad sebou nepotřebuji. Co potřebuji je, aby se mi stát pletl do života co nejméně. A tolerovat podvodníka a stbáka na pozici předsedy vlády? Tak to ani náhodou....

6 3
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"