Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J33a45k80u46b 50R46o93t44h

11. 1. 2018 14:12

Vy se mýlíte, či spíš jako obvykle lžete. Babiš je prokázaným agentem StB, a snaží se, zatím marně, sám dokázat, že jím není. :-/

4 1
možnosti

No, asi máte s tím StB lepší kontakty a tím i informace.

0 0
možnosti
JV

Pochybuji, že pan Babiš vyplňoval žádost o dotaci osobně; myslím dokonce, že v žádosti nebyly žádné chyby , ani překlepy, dokonce ani nepravdy. Obávám se, že, stejně jako legalita existence akcií na doručitele, byl postup vlastníků ČH naprosto v souladu s platnou legislativou. Pochybuji, že by pan Babiš svým příbuzným nesehnal kvalitní lidi na zpracování podnikatelského záměru a následně žádosti o dotaci; kdyby to neudělal, musel by být blázen.

To, že podnikatel umožní svým dětem a příbuzným zkusit si byznis, také není nic, co by odporovalo zákonům, dokonce to bývá všeobecně hodnoceno kladně; ať se mladí učí a nedostávají nic bez vlastního přičinění. To, že je otec z povzdálí, možná i bez jejich vědomí, jistí svým majetkem, bývá ve fungujících rodinách běžné, takového otce by si přáli asi všechy děti.

Pokud to není drb, tak na OLAF se prý s udáním na možný podvod s dotací na ČH obrátila jakási německá lidovecká europoslankyně z klubu, kde prý jsou i čeští europoslanci za TOP09, dokonce to snad má být známá našeho poslance pana Miroslava Kalouska. Už si nevzpomínám kdo přesně to publikoval na netu, četla jsem to přibližně před třemi týdny a připadalo mi to jako docela pravděpodobné.

Ony ty podivnosti s jakýmsi Šumanem, únikem nahrávek soukromých rozhovorů, dokonce i s přednostním zpřístupněním zprávy OLAF panu Kalouskovi a jiné a jiné, svědčí o tom, že se v antibabišování neangažují žádná ořezávátka, ale zkušení čmuchalové. Také to celé asi bude stát dost peněz.

Není to nic hezkého, ba je to velmi smutné, ale už dávno si nedělám iluze o lidech, natož pak o politicích. Včera v poslanecké sněmovně se zase všichni pěkně předvedli; chvíli jsem to poslouchala, ale pak jsen přepnula na stanici s reklamami, abyh si zlepšila náladu. Normálně mi připadají reklamy dost pitomé, ale proti řečem některách poslanců ... reklamy jsou logická a inteligentní kulturní špička.

4 1
možnosti

Dík za konkrétní příspěvek,

který naznačuje zadní dvířka k udávání v EU.R^

1 0
možnosti
MK

Jako zapřisáhlý odpůrce Andreje Babiše si přeji, aby z politiky zmizel. A je mi jasné, že toho nelze dosáhnout nějakým trestním stíháním či jiným obskurním způsobem.

Jediná možnost je nechat ho, aby se sám dostatečně znemožnil. Vámi navrhovaný způsob získání důvěry je prvním krokem k tomuto cíli. Dílo bude dokonáno ve chvíli, kdy skončí období prosperity a nastane ekonomický útlum. Od počátku poslední krize uplynulo již devět let a ta další je za dveřmi Určitě k ní dojde ještě v tomto volebním období. Dnešní růst již není možné dále zvyšovat ani udržet.

Pak bude stačit pár úsporných opatření a Babišova obliba se rozplyne jako pára nad hrncem a tento oligarcha odejde z politiky jako spráskaný pes.

3 0
možnosti

Buďme tolerantní,

po tom co tady naši politici předvedli, není čeho se bát a krize patří ke kapitalistické ekonomice. Máte pravdu, že se jí nevyhneme, ale myslím, že Andrej Babiš bude vědět, kde utahovat opasek.

1 1
možnosti
Foto

Moc hezky napsáno. Karma. I já si myslím, že by Babiš měl komunisty a Okamurovce přemluvit, aby jeho vládu tolerovali odchodem ze sněmovny.

Ani, nevím, jestli se hlasuje po jménech. Tak se hlasuje při vyslovení nedůvěry.

5 1
možnosti
MK

Naučte se počítat. Pokud se stane to, co navrhujete, Babiš prohraje v poměru 78:85.

1 0
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"