Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Zemanova kampan stala vic nez ta Drahosova. Navic byla placena z penez utajovanych a pochybnych sponzoru. Ale drahos muze za to, ze na obycejneho cloveka nezbyde par drobnych. Ja uz jsem na to tema obycejnych lidi alergicky. Jsem obycejny clovek, bez vetsiho vlivu, podprumernym platem a hodne mi vadi, kdyz ze me nekdo dela blbecka, ktery jen doma ceka, az mu zeman polechta ego, probudi nesmyslne strachy a da par prazdnych slibu, ktere stejne nesplni. Ja volim Drahose.

0 1
možnosti

Dobrou volbu,

přeji všem našim voličům!!!

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Vy jste si dal dávku?

0 0
možnosti

Podle vašich skutečně ubohých příspěvků

jste si tu dávku dal spíše vy.

0 0
možnosti
LS

Nejsem z Prahy ani nepiji kávu, přesto mě asi do skupiny "Pražská kavárna" zahrnete, neb zřejmě tento pojem obsahuje většinu vašich názorových oponentů. Nebudu asi jediný, který má podobné smýšlení a tak nás s podobným smýšlením označím za PK (vám srozumitelná "pražská kavárna", byť jsem dalek takového nálepkování)

Předně PK se nesnaží za každou cenu protlačit pana Drahoše, ale odstavit pana Zemana. A důvodem je to, že pan Zeman pro tuto zemi neudělal NIC a znovu opakuji NIC užitečného. A tím nemluvím jen o jeho prezidentování, kde je to snad úplně nejmarkantnější, ale i o celé jeho dosavadní politické kariéře. Rozhodně se nedá říct, že neměl příležitost ... nebo že neměl možnost ... nebo že mu v tom opozice zabránila. Měl všechny trumfy ve své ruce. Co dokázal je roztočit spirálu rozpočtových schodků a z nich si pro své "podporovatele" odsát nemalý kus našich společných prostředků. Nepopírám, že podobně se chovaly i jiné vlády (hlavně ty následující po něm), faktem ale zůstává, že opoziční smlouva byla v tomhle začátek všech problémů.

Jestli se někdo snaží, aby lidi nestrkali nos do politiky, je to právě MZ. Svými "bonmoty", kterými častuje každého, kdo se ptá na cokoliv, co mu není zrovna po chuti.

Co se "drobných pro mladé" týče, vím jak bylo za Zemanových vlád obtížné pro nás, jako mladou rodinu, se uživit (vyjít s platem). Berte to tak, že koncerty pro (nejen) mladé je něco, co někdo dělá ze své vůle a návštěvníci tam platit nemusí. Dalo by se říct, že rozdávají radost.

Co se referenda týče, pan Zeman má pocit, že všichni lidé jsou nesmírně sečtělí a mají velmi dobrý všeobecný přehled. Zcela ignoruje fakt, že za dob jeho mládí byla oficiální komunistická doktrína "špatně" a vše ostatní, co komunisté neprosazovali horem dolem se dalo označit za "dobře". Po revoluci by to mohlo být i chvíli opačně, ale to by se tu nesměl objevit MZ, který hned zkraje začne své projevy vylepšovat lží a nepravdou, vybájenými fakty a ještě k tomu ...

0 0
možnosti

Pane Suchánku,

nebudu vám vyvracet váš názor a jsem rád, že vám je dnes lépe a to ještě za presidentování Miloše Zemana, tak asi, jako president, nebyl tak špatný, ale nebudu to rozebírat.

Jen mi řekněte, jak jste se dostal na tento můj článek, který byl stažen z hlavních stránek blogů iDnes?

0 0
možnosti
ZS

Několik důvodů, proč nevolit Zemana:

1. nezvládl svou funkci při vládních krizích - nejdříve neúnosně protahoval dobu dočasné vlády složené z jeho přívrženců, poté škodolibě přiživoval agónii sobotkovy vlády, aby nakonec jmenoval dvakrát Babiše premiérem navzdory trestnímu stíhání a nedoložení podpory ve sněmovně.

2. nezvládl svou roli při reprezentaci státu v zahraničí. Na Západě se s ním nikdo bavit nechtěl, jeho slavné cesty na Východ žádné oživení vztahů nepřinesly - objem vzájemného obchodu a investic s Čínou a Ruskem klesá, jediný, kdo na tom vydělává je pan Kellner, který mu občas půjčuje letadlo.

3. nezvládl svou roli při prezentaci prezidentské funkce uvnitř republiky. Při politickém hašteření nevystupoval jako nestranný rozhodčí, ale jako jeden z hráčů. Negativní nálady ve společnosti spíš jitřil než uklidňoval, nepřišel s jedinou pozitivní vizí, natož aby pro ni získal veřejnost. Nepřesvědčil své nevoliče, že nakonec není o nic horší prezident než K. Schwarzenberg.

4. obklopuje se podivnými existencemi a kontroverzními podnikateli jako Šlouf, Nejedlý, Mynář, Ovčáček.

1 0
možnosti
JV

Nechápu, kde se ve vás bere ta nebetyčná drzost, dávat ostatním nálepky a osobovat si jediný patent na pravdu. Ano, dnes půjdu a budu volit Jiřího Drahoše - jsem totiž přesvědčen, že Miloš Zeman nehájí zájmy ČR, ale naopak pro nás představuje obrovské bezpečnostní riziko. To je jeden z hlavních důvodů, proč budu volit Jiřího Drahoše, přestože si myslím, že nevyhraje.

A s pražskou kavárnou, vážený pane Čumpelíku, jděte do háje :-/

1 0
možnosti
Foto

Můžete nějak upřesnit, co konkrétně myslíte tím bezpečnostním rizikem? To je vážné obvinění a voliči Zemana by měli vědět, co mohou nepromyšlenou volbou způsobit.

1 0
možnosti

Děkuji všem,

za vaše příspěvky do diskuze.

0 0
možnosti

Je jistě dost důvodů proč,

tento můj článek nebyl zveřejněn mezi blogy na i Dnes.

0 0
možnosti
LS

Já ho tam normálně našel, jinak bych tu asi nebyl ... a vzhledem k diskusi nejsem zjevně jediný :)

0 0
možnosti
JZ

Týý jóóó. To je jízda.

1 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,26
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"