Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A toto nejsou ti vzdělaní a mladí z "pražské kavárny" pochopit.

1 0
možnosti

Oprava:

A toto nejsou ti vzdělaní a mladí z "pražské kavárny" schopni pochopit.

2 0
možnosti

Nevzdělaná část levicových voličů zválcovala levičáckou kavárnu...

A pravicový volič si byl zřejmě v době voleb užívat nezaslouženě vydělané peníze na zahraniční dovolené, protože ten zjevně nevolil..

0 1
možnosti

Pane Matoušku,

zřejmě jste si nevšiml, že kandidáta Jiřího Drahoše podporovaly především pravicové politické strany, úplně stejně, jako podporují "Pražskou kavárnu."

Nic si z toho nedělejte, ale pravděpodobně jste asi byl taky na té dovolené.

0 0
možnosti

Zeman není levičák! Je ve středu, maximálně.

Žel, dokáže hodně lidí o tom přesvědčit, ale není. Už roky je to hlavně popúulista. Navíc v posledních letech mu jde více o prosperitu než o solidaritu. Začíná se z něj stávat pravičák.

PS: Zajímavé hosty měl ten "levičák" krom Chovance: ředitele ČEZu Beneše, miliardáře Soukupa, svého zaměstnance amultimilioáře Mynáře a bohatého pravicového populistu Okamuru. Jak příznačné

1 0
možnosti

Pane Žídku,

president ČR Miloš Zeman není žádný populista, ale naopak realista protože prosazuje mimo politickou aktivizaci občanů v rámci přímé demokracie i progresivní zdanění vysokých platů, jako je ve většině západních a v severských zemích EU.

V každém případě není naivní levičák, tedy sluníčko, který by podporoval příjem Muslimských migrantů, protože by to bylo pro náš ateistický národ, během několika generací likvidační.

Respektování osobních i podnikatelských majetků vyplývá z definice "Lidských práv," tedy to není pravicové, ani levicové.

0 2
možnosti

Souhlas a jenom souhlas a děkuji.

1 1
možnosti
Foto

I53v74a90n 13M56a29r16e43k

30. 1. 2018 14:26

Karma p.Čumpelíku R^[>-]

1 2
možnosti

Chtěl bych se zeptat všech podporovatelů prezidenta Zemana, co konkrétně jako prezident pozitivního udělal pro naši republiku a občany? Já osobně si nemohu na nic vzpomenout.

5 1
možnosti

Možná se raději ptejte, jako v té reklamě na pivo. Tedy co neudělal. ;-)

2 0
možnosti

Tak si to myslete, no... Já si budu zase myslet své, a sice fakt, že Zeman vyhrál hlavně díky manipulacím a zavádějícím výrokům. Ano, Drahoš nebyl ideální kandidát, také jsem ho v prvním kole nevolil, ale pokud jde o srovnání se Zemanem, tam je výsledek jasný.

3 6
možnosti

Pane Šmahle,

vyhrává ten, který je schopnější, má větší přehled, zaujímá pozici, kterou podporuje většina občanů, je chytřejší a má co občanům nabídnout.

Tady nepomohla uhlazenost, snaha se povyšovat, ani fotografie pana Jiřího Drahoše s paní Merkelovou.

Čeští občané nejsou hloupí a ta velká propaganda pro Jiřího Drahoše spíše uškodila. Čeští občané mají s propagandou své zkušenosti už z minulého režimu, což těm občanům na západě EU hodně chybí.

6 0
možnosti

A to nám pan profesor radši nechtěl prozradit,koho si vezme na Hrad jako poradce.To bysme se možná divili.

4 2
možnosti

2.7 milionu lidí, čtyři kraje... nějak se vám ta pražská kavárna rozrostla.

5 1
možnosti

Pane Drozde,

možná, že jste ještě nepochopil, co je to propaganda a centrum této propagandy. Neprohrál Jiří Drahoš, ale to centrum, tedy "Pražská kavárna."

Proč prohrála je zcela jednoduché, nenabídla lidem nic lepšího, než mladšího kandidáta a to je hodně málo!

12 5
možnosti

2.7 milionu lidí, čtyři kraje... nějak se vám ta pražská kavárna rozlezla.

0 2
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,35
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"