Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jeden velký zádrhel - ten který chce "makat" - a mnozí bychom mu tu funkci přáli, když se na to tak těší - je dostižen svými minulými činy a měl by být ve vězení...

3 1
možnosti

Pane Procházko,

o tom musí pravoplatně rozhodnout soud a pokud získal ve volbách největší podporu, tak na tom stejně nemůžeme nic změnit.

Budeme muset počkat, jak bude "makat," a zda ho voliči v příštích volbách nepošlou k "šípku."

Na tom "pidi," strany STAN, TOP 09, KDU-ČSL, stejně nic nezmění. Neustálé zdržování a politikaření může lidi pouze naštvat.

1 2
možnosti
OM

Málem to bylo skoro na karmu, ale ta poslední věta mě probrala z chvilkového poblouznění. Za bureše karmu opravdu NE !

2 1
možnosti

Pane Marku, nejsem obdivovatelem Andreje Babiše,

ale MF zvládl rozhodně lépe, než Kalousek, či Sobotka a tak jsem zvědav, zda toho premiéra zvládne k prospěchu občanů, taky lépe.

Pokud to nezvládne, tak ANO končí, ale musíme dát možnost, aby to zkusil, když má to odhodlání, protože dělat premiéra není vůbec žádná legrace.

2 2
možnosti
PG

Upřímně řečeno, za uplynulých téměř 30 let mám demokracie dost. Samé kecání, žádná kvalitní práce a stále horší výsledky. Když někdo zajistí podtstný nárůst HDP, tak se klidně demokracie vzdám..

1 16
možnosti
IJ

To mi připomíná Neználka na Měsíci, když vězně vezou na Ostrov hlupáků a jeden na té lodi furt opakuje "..a s plným břichem houby zle". Svatá prostoto.

7 2
možnosti
Foto

Už v tom článku jenom chybí ona klasická věta: "Potřebujeme klid na práci." Nějak si nemohu vzpomenout, co se tak úžasného za minulé čtyři roky AB povedlo. Řídit stát jako firmu znamená konec demokracie, nástup totality. Ten váš úžasný manager má velmi nejasný začátek svého podnikání, bohatne na dotacích a konkurenci likviduje zajišťovacími příkazy. Inu, co se v mládí naučíš . . .

16 0
možnosti
JH

J57i68ř40í 63H24u68m95l

6. 3. 2018 19:58

máte opravdu fundované informace, to je z Blesku nebo Reflexu :-P;-D

2 2
možnosti
LH

Nelze se divit, že horuje autor za ANO. V jednom článku má názory zprava doleva. Ono to ale jaksi nejde. Buď pravice a trh nebo levice a přerozdělování. Dohromady je to ale guláš.

7 0
možnosti

Pane Hanuši,

komentuji politiku, jako celek, bez ohledu na pravici, či levici. Ten guláš mne baví. Bordel je na obou stranách.;-)

3 2
možnosti
JV

Naprostý souhlas. Také už mě nebaví, jak místo skutečného plnění úkolů souvisejících s řádným a bezproblémovým chodem státu, se ve sněmovně politikaří, exhibuje a mluví o nesmyslných pseudoproblémech - volby byly, voliči rozhodli a vy, politici si s tím poraďte - a jen se projevuje veliká snaha "politických matadorů" o co nejdelší období blahého nicnedělání a bohapustého žvatlání. Zákonů máme pro polovinu zeměkoule, mnoho zbytečných, mnoho nesmyslných a nikomu ze zodpovědných, jako by to nevadilo. ;-€

11 3
možnosti
JR

Voliči rozhodli, že většina z nich žádné Babiše v čele státu nechce, záleží, jak to chcete brát;-)

5 8
možnosti
DP

Je usmevne, kdyz se nedkdo v ramci rozkradani zaklina nekym, kdo toho nakrad a napodvadel uplne nejvic. A ceka od nej spasu. Usmevne je taky tvrdit, ze toho nejvic nakradli komunisti, a pak vzyvat jednoho ex bolsevika a STBaka. Jsou Ti lidi tak najivni, nebo tak hloupi?

7 2
možnosti
OM

jedni za "A" a druzí za "B"

0 0
možnosti
IN

30% je většina voličů? Že vy jste chyběl ve škole, když se probíraly procenta? ;-D

8 1
možnosti
IV

30% z 60% lidí, kteří přišli k volbám, = 18% národa.

1 1
možnosti
JR

A mimochodem, když už mluvíte o tom rozkrádání po r. ́89 - jak se to dělá, že se člověk sebere, zajde do banky a jen tak, bez jakékoli záruky, mu půjčí 600 milionů?

Pokud mi to zjistíte, třeba taky budu za pětadvacet let premiérem a vesele porušovat Ústavu úkolováním ministrů apod.;-)

5 0
možnosti
JR

Z tiskovky premiéra v demisi:

Otázka (HN): Pane premiére, je dobré, aby vláda v demisi dělala takové personální kroky, jako je odvolávání šéfa GIBS, navíc když vy sám jste trestně stíhaný, takže je tu podezření z dalšího střetu zájmů?

Odpověď (AB): Pane redaktore, vy jste mě neposlouchal. ODS tu rozkradla miliardy...;-D

15 2
možnosti
JR

Ivan Marek - děkuji za mínus. Přiznávám, že jsem si ho zasloužil, chápu, že fakta či dokonce doslovné citace jsou věci ošklivácké a veskrze nepřijatelné:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 26,38
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"