Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omlouvám se,

ale musím se smát;-D,

když představím některé kritiky z této diskuze, kteří drze uráželi Jaroslava Foldynu, jak stojí přímo proti němu a on jim tu svou palici položí na jejich nos.

Už vidím, jak žvatlají a koktají omluvy!

A nedej Bože, aby Jaroslav Foldyna, tou svou palicí do nich trochu ťuknul. To by bylo fňukání a řevu o liberální demokracii!:-P!!

1 5
možnosti
PS

P38e68t10r 26S14k32á80l19a

14. 5. 2018 20:05

Nemusíte se omlouvat. Prostě Vám primitivní chování imponuje.

5 1
možnosti
LV

Pominu-li fakt, že Jaroslav Foldyna je asi takový demokrat jako Tomio Okamura a Andrej Babiš, ptám se: Když už jste takový nestranný, pane Čumpelíku, proč jste se nezmínil o tom, že Pražskému povstání pomáhala vojska generála Vlasova, a to mnohem dříve, než do prakticky osvobozené Prahy dorazila vojska Rudé armády?

3 0
možnosti

Vlasovci

jsou zcela jiný problém i když jim patří taky dík za pomoc Pražanům, ale byla to jejich poslední snaha, jak se zachránit. Stalin, ale zradu neodpouštěl.

2 0
možnosti
PK

Nehodnotím JF jako člena CSSD, ale jako normálního občana a tam nevidím žádný problém. Proč by se nemohl vyjadřovat jak mu

zobák narostl? Je to čitelná osoba na rozdíl od mnoha jiných v politice. Nedopustil se žádnýho násilí ani neporušil zákon, ať Hamáček zamáčkne slzu a robí na vládě...:-P

3 6
možnosti
RS

R87u63d49a 63S28l32a27v81í10k

14. 5. 2018 16:02

Jenže Foldyna ze smyslu své funkce není normálním občanem.

3 0
možnosti

Vypadá to, že ten aktivista Uhlíř,

nebude snad ani placený, leda za to, že dělá provokace na zakázku pro reportéry a novináře.

https://www.parlamentnilisty.cz/galerie/foto/Uhlir-proti-kniham-12101

2 1
možnosti
ES

Je to jediný chlap s gulami,který by se mohlo postavit Babišivi!!

3 6
možnosti
PS

P64e21t65r 14S14k26á57l59a

14. 5. 2018 17:02

Nevím jak s gulami, ale mohl by mu "dát jazyk".

0 0
možnosti
Foto

Jarda Foldyna bude spíš správný a typický sociální demokrat. Prostě bývalý boxer.... a tím je řečeno vše. Nechci nijak snižovat jeho inteligenci, ale to co předvedl v posledních dnech o něčem svědčí. Nikoliv však o tom, že je to rovný a správný chlap....

11 1
možnosti

Jde o úhel pohledu.

Rozhodně to zatím není žádný vychytralý politik. Ovšem i to, mu nese body.

2 0
možnosti
JC

Nezneuživejme pojmenování "Magor". Ten byl jenom jeden a to byl férový chlap! Tahle zrůda, tato parodie nestojí ani za opření kola...

2 4
možnosti

Urážet lidi, není dobré.

Nic tím nezískáte.Rv

2 2
možnosti

Tak by se ten Foldyna, když je to takový Mirek Dušín, mohl ve vedení socdem zasadit o urychlené zaplacení dluhu dědicům pana Altnera.

10 2
možnosti

To musí především rozhodnout soud.

Nevím, zda bylo v dané věci rozhodnuto s konečnou platností. Myslím, že do toho míchat Jaroslava Foldynu, není relevantní.

2 1
možnosti

Mohl jste všimnout, že na jenom záběru mává Jaroslav Foldyna aktivistovi Martinu Uhlířovi rukou před obličejem (cca 2.02) aby tu hlavu k němu nestrkal tak blízko a držel odstup. Na dalších záběrech, pokud aktivista nedal pokoj mu Foldyna oprávněně strčil hlavu přímo na obličej.

Aktivistům se neomluvil a trvá na neprůhledném financování některých aktivistů, pravděpodobně ze státního rozpočtu. Aktivista Martin Uhlíř by měl tedy sám sdělit odkud je financován jeho spolek a spolupracující agentury, či neziskovky, zda jim peníze přihrávají straníci jiných stran, či dostávají podporu ze zahraničních institucí. Jistě by to bylo zajímavé, když tvrdí, že žádné peníze ze státního rozpočtu neobdržel zda je náhodou neobdržel od obce, či jiných institucí, nebo od politických stran, které jsou stejně financovány státem.

Jaroslav Foldyna sám prohlásil, že není detektiv a použil informaci z veřejných zdrojů, že ty nedávné protesty studentů vedla vnučka presidentského kandidáta Jiřího Drahoše financovaná z Bakalových zdrojů, který to odmítl s tím, že žádnou vnučku nemá. Ta informace skutečně kolovala po internetu, přestože byla nepravdivá, ale to Jaroslav Foldyna nemohl vědět. Jaroslav Foldyna nelhal, pouze použil některé veřejně dostupné informace, které byly k radosti ČT chybné. Jaroslav Foldyna opravdu není detektiv, který by ověřoval každý zdroj.

Pořad pouze potvrdil zaměření ČT, včetně nesmyslných urážek presidenta ČR Miloše Zemana od Josefa Krause z Masarykovy university. President nelhal, látka typu Novičok se vyrobila v malém množství pro laboratorní účely, tedy tuto výrobu látky typu Novičoku nelze charakterizovat s ohledem na množství, jako výrobu zakázaných chemických látek, což president v žádném případě netvrdil.

5 15
možnosti
Foto

J50a64n 73P36e24c10h65a

13. 5. 2018 21:25

Foldyna je magor.

15 12
možnosti
  • Počet článků 609
  • Celková karma 28,49
  • Průměrná čtenost 1694x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"