Foto

J23a62n 59Š31i25k

19. 3. 2024 9:04

Takže zbývá jenom jedna otázka, na kterou jste neodpověděl. Proč chtěl Andrej Babiš vědět, zda má ministr Lipavský děti a jaké zná jazyky? Můžete sdělit proč? Proč to chtěl vědět? Chtě Lipavského dětem poslat dárky na vánoce? Jestli se tak zajímal o kolegu politika, tam mohl napsat jedno slovo Lipavský do Googlu a hned na prvním odkazu nebo se podívat na stránky vlády, kde tato informace je?.Jestli se mořil s e-mailem a toužil po někom jiném něco zjistit, panenku jeho dceři poslat asi nechtěl. I průměrně inteligentnímu člověku (nemyslím s IQ šumící trávy) musí mít jasné, že Babiš lidi na to, aby hledali špínu.

Je logické,

že se chtěl zeptat pana Lipanského, zda by poslal svoje děti do války na Ukrajině? To nelze brát jako hledání špíny.

AL

Pro mě bude číslo 25085 navždy nedůvěryhodné

Foto

Byl úspěšný premiér? V krizi se neosvědčil. Nejhůře zvládl Covid - v přečtu obyvatel nejvíce zemřelých, nejdéle zavřené školy široko daleko, mraky utracených peněz, které nešly na Covid, mám pokračovat?

VR

Bábiš je jaký je a asi už nebude jiný. Všichni to víme. Jen nechápu ty neustálé volební preference. Chápu, že po 35 letech od listopadu jen málokdo něco ví co to bylo ta StB, případně jim to je šumafuk. Daleko zajímavější ale je to, že ačkoliv naši lidé jsou snad už od přírody závistiví tak, že závidí sousedům hezčí kozu - jsou ochotni dát svůj hlas miliardáři, kterému pendrek právě na těch voličích záleží. A ještě zajímavější je pohled do Sněmovny, kde všichni pevně stojí za svým guru. Pamatuje se někdo na Miloslava Sládka? I ten měl velmi přísnou disciplínu - do zasedačky i z ní chodili všichni vždy seřazeni v zástupu jako husy (se Sládkem v čele) a novináře ignorovali. Prý museli podepsat nějakou směnku (snad na sto tisíc) a museli poslouchat. Pak se to nějak provalilo, pár republikánů odmítlo poslušnost a strana šla do háje. o sládkovců pošramotilo, když se zjistilo, že si za tyto stranické peáíze staví Sládek (snad pro jednu z milenek) dům. Tyto sládkovské husy mi právě poslanci hnutí ANO připomínají. Třeba to ale dopadne stejně jako u SPR. Ó kéž by!

LS

Jak se v budoucnu bude psát o ANO a jeho předsedovi Babišovi?

Po odstoupení z funkce předsedy ANO pana Babiše hnutí ANO se stalo naprosto bezvýznamnou stranou. ANO není stranou budoucnosti, tak to prostě je.

RK

Babiš byl jako premiér úspěšný. Tolik mrtvých neměl nikdo na světě.

Pane Kněžínku, je to smutný fakt,

ale tady nejde o chybu premiéra, ale s velkou pravděpodobností o chybu v oblasti zdravotnictví a to zejména v doporučeném postupu léčby.

Dosud není jednoznačně vyjasněno, zda zápal plic způsobený virovou infekcí, či bakteriální infekcí se má léčit antibiotiky, či protivirovým lékem, protože bez ohledu na původ infekce se v důsledku jedná o zápal plic.

Přesto lze konstatovat, že naši lékaři se určitě snažili pomoci každému pacientu.

Neberte můj názor, jako rozhodující, protože v daném oboru nejsem odborník.

JK

"Vítě, já som neny Válkom vysvětlovač ludia novináres rozuměla ministre? Brno hamtec kampaď Kalůsek. Ščož tĺmôčník prišeiel neprišiel aký taky volajaký ministr son ney avada kedavra,"

Foto

Babiš se špatně vyjadřuje, Neumí tahy dopředu domýšlet. Často mění názory. V pohádce o Arabele by se o něm řeklo - politik druhé kategorie. Jeho výhodou je, že ostatní jsou kategorie třetí.

  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,62
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"